|
Последна добиена СМС порака |
Внеси реплика | страница <1 1920212223 77> |
Автор | |
NRGMKD
Сениор THE EXTERMINATOR Регистриран: 18.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 7512 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Abe kopuk iskluci toa mejlito, ne si Branko Crvenkovski >:-(((( Sega nemozam ni da titkam! Aj javi mi se koga ke se dostaposas
|
|
The purpose of war is not to die for your country but to make the other bastard die for his !!! - General George S. Patton - Commander of the III US Army Corps.
|
|
Alekta
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 30.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 8670 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne se nadevaj na nesto pogore od eden potpis i pak da ne ucis.i redno e sebesi da si recis:"loso dete":))kiscinja,te sakam
|
|
and you run and you run to catch up with the sun but it's sinking....
|
|
blue
Сениор Регистриран: 17.Октомври.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 5922 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Лека ноќ сончичке ти си најмило мое |
|
kokolo
Сениор Регистриран: 03.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2960 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
kaj si ma zdravko,od koga se nemame videno.sram da ti e ne cestita 3.3. hehehe
|
|
ONLY GOD CAN JUDGE ME NOW
|
|
natalija
Сениор Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Пушти ја будала е.
|
|
|
|
maja
Сениор Убавицата и ѕверот Регистриран: 28.Мај.2005 Локација: Italy Статус: Офлајн Поени: 13127 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Тој беше со неа ,кога ја видов не и беше сеедно.
|
|
[IMG]http://img140.imageshack.us/img140/2444/2csa0.gif">[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/3669/zt6uzj6n8sin4.gif">
|
|
монте кристо
Сениор THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
vecer ke go vidis popot na stikli
|
|
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
|
kokolo
Сениор Регистриран: 03.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2960 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
zdravce, da se nacrtas na diplomska utre vo 12 kajmene
|
|
|
|
NRGMKD
Сениор THE EXTERMINATOR Регистриран: 18.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 7512 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Zver daj toa milionerite da gi igram, mi smaci od skapanive igri.
|
|
The purpose of war is not to die for your country but to make the other bastard die for his !!! - General George S. Patton - Commander of the III US Army Corps.
|
|
Delfin
Сениор Регистриран: 29.Јуни.2005 Статус: Офлајн Поени: 15178 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Alekta
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ke izlegvis vecerva?ili so ke prajs?aj pisi i onaka si stavi kredit, osven ako veke ne go spuka i nego.aj ak ne barem pisi kako si pomina vcera?:)
|
|
|
|
kokolo
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ajde bre, uste da te cekame,mrdni malce. uste ti ni falis. |
|
|
|
MisIcA
Сениор Регистриран: 01.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 519 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Se se'dvorski budali :)
|
|
[IMG]http://img228.imageshack.us/img228/6007/donfior24yg.gif" />
Nema sustestvo bez ljubov,nitu vistinska ljubov bez ljubomora, nitu ljubomora bez neverstvo, nitu neverstvo bez pricina |
|
Alekta
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
more ne utre tesko tebe,tesko tebe cel zivot a us potesko na toj so ke se izlazit da te zejt za zena,uste ne mozam da prekinam da se smeam poradi tvoite izjavi ti si ojdena do vkraj.aj uci za utre i informatika i istorija ama skrateni casoj huh,pozdrav
|
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 1920212223 77> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |