|
Федерализација на Македонија?!!! |
Внеси реплика | страница <1 1920212223 24> |
Автор | ||||
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Точно така. Не смее да се шминка историјата и да се преправаат историските учебници, само затоа што денес Турција ни се вбројува во пријателски земји. И да се вратиме на темата: Федерализација на Македонија?!!! Изменето од anastea - 01.Март.2009 во 23:47 |
||||
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
во ниедна европска земја нема доминантност на некој друг народ освен матичниот во ниедна нема двојазичност и т. н. Изменето од zabegan - 01.Март.2009 во 23:58 |
||||
размисли пред да напишеш глупост
|
||||
Pacifist
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 28.Јули.2008 Локација: Switzerland Статус: Офлајн Поени: 1618 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
|
||||
....INDEPENDENCE IS BETTER THAN SEX...
http://www.youtube.com/watch?v=7c7GdLlVrwo&feature=related |
||||
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
но не може да се занемарува точната историја, теророт не си го измисливме ние за да се жалиме само! Изменето од zabegan - 01.Март.2009 во 23:55 |
||||
|
||||
Pacifist
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 28.Јули.2008 Локација: Switzerland Статус: Офлајн Поени: 1618 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
ne, fala ...
vaka kako sto velis ti NE ... ne za drugo ama ke bevme kako grcija a jas ne sakam da ziveam u drzava kako grcija ... Изменето од Pacifist - 01.Март.2009 во 23:57 |
||||
||||
zabegan
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
го едитирав својот пост, зошто не барате соживот во друга земја? или пак зошто ако сте толку големи пријатели со турците, не барате федерализација кај нив? двојазичност?
|
||||
|
||||
Pacifist
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
IMA IMA ... SVICARSKA I SE E MOZNO ...
|
||||
||||
Pacifist
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
vo koja druga zemja ???
vo SAD !?!?!?!?!? - ne e nasa tatkovina .... nie sakame nesto sto ni pripagja ... nisto poveke ...
|
||||
||||
zabegan
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
ако албанија ја сметаш за татковина тогаш си албанец! и нема што да ја пипкаш македонија ако веќе имаш земја (две) каде што твојот народ е матичен и таму можеш да правиш што сакаш не мора бе во сад, еве турците ви се пријатели само нормално не ви е тоа целта, целта ви е да ги исполните територијалните претензии кон македонија и по мирен пат да ја окупирате, демек соживот сте барале |
||||
|
||||
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Да, но Швајцарија е конфедерација. Затоа и ја земаш за пример нели, во склад со темава...? |
||||
zabegan
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
|
||||
|
||||
Pacifist
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
ako mislite deka jas imam takvi idei za koi vie tvrdite , GRESITE ... sega za sega ocite mi se svrteni samo kon Evropa .... , sekogas ke kazam deka Makedonia e moja tatkovina , no nikogas nema da kazam deka sum makedonec od prosta pricina sto ne sum ... toa nikoj nema da mi go zabranuva ...
vakviot nacin na razmisluvanje me pravi gord ... jas nikomu ne mu velam ti si toa , ti si ova ... a vaseto insistiranje za nie da se vikame makedonci samo ke gi budi tie nacionalisticki krugovi koi veke nekoe vreme se vo dlabok son ... ostajte gi neka spijat ... moze da bidat opasni ...
|
||||
||||
Тречи
Сениор Царевићот Регистриран: 22.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 414 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
-Нема федерализација зошто на некој калимеро од аљбанишкото МАЛЦИНСТВО му текнало да крои карта. Изменето од anastea - 02.Март.2009 во 03:22 |
||||
Книге децо книге......
Речи свима ко си,не штиди се своје вере,и буди поносни син Православја! |
||||
Pacifist
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
nikoj ne saka federalizacija ... duri ponekogas mislam deka vie ste tie koi poveke rabotat za taa rabota ... Изменето од anastea - 02.Март.2009 во 03:24 |
||||
||||
Внеси реплика | страница <1 1920212223 24> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |