|
Статусот на жената во Библијата |
Внеси реплика | страница <1 1920212223 28> |
Автор | |||
Omer El Faruk
Сениор Регистриран: 31.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 997 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Е,ова е веќе многу,многууууу убаво кажано.Респект. |
|||
Templarius
Сениор Регистриран: 12.Февруари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2754 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
...no isto imajte ja vo predvid i demokratijata koja sega e prisutna a ne e dobro razbrana....
|
|||
Give me your secrets
Bring me a sign Give me a reason To walk the fire See another dawn Through our son's eyes You give me a reason To walk the fire. |
|||
muhadzir
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 14.Март.2008 Локација: Germany Статус: Офлајн Поени: 740 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Ne be zidarski greska imas, azrail nesto drugo saka da kaze. Ne e problemot pod kogo bile na vlasta, problemot e sto hristijankite sega ne sakaat verski da se obrazuvaat, sakaat anarhija, plazi, diskoteki i sto ja znam uste sto ne, retko da cues od nekoja da go spomne imeto Bozjo! |
|||
ISLAM VJERA ISTINE
|
|||
Templarius
Сениор Регистриран: 12.Февруари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2754 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Plazi i diskoteki ne se anarhija dali nekogas si bil na plaza ili vo diskoteka (ne te navreduvam samo te prasuvam)?????
|
|||
Give me your secrets
Bring me a sign Give me a reason To walk the fire See another dawn Through our son's eyes You give me a reason To walk the fire. |
|||
Aisha
Сениор Регистриран: 03.Декември.2007 Локација: Palestine Статус: Офлајн Поени: 1119 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Da no razlikata e vo toa sto sekoja zena muslimanka ke ti kaze deka ima obvrska da nosi marama, no ete od X pricini toa ne go pravi. Ne veli deka propisite vazele togas a ne sega i sl.....
Sostojbata kaj site veri e slicna, brojot na vernici nekogas bil mnogu mal (kominzam, postkomunizam i sl.) a sega Fala Bogu, sostojbata se menuva, kaj site! Normalno nisto bez edukacija....... |
|||
PROUD TO BE A MUSLIM!!!!
|
|||
muhadzir
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Sum bil ama sum se ogradil od takvi stvari. Plivanjeto mi e nekako kako hobi, mnogu uzivam vo toa, no plazi mrazam i ne idam tamu. A u diskoteka kako tinejdzer nasednav na provokacija od drugari i sum vlegol pet minuti da vidam kako e...... Boze sacuvaj, insAllah Allah ce me drzi so milji podaleku od taa anarhija i bezumie! |
|||
ISLAM VJERA ISTINE
|
|||
muhadzir
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Sejh Jusuf al Kardawi vika, Elahmdullilah se "budi golemiot dzin" t.e. Muslimanite poleka no sigurno se osvestuvaat, i se vracaat na Allahovata vera! |
|||
ISLAM VJERA ISTINE
|
|||
Omer El Faruk
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Види,кога секој човек би го отворил своето срце без никакви предрасуди,и би го пуштил тоа да трага по вистината верувај се знае каде ќе го одведе срцето. |
|||
Azrael
Сениор Регистриран: 20.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 382 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Ima nekakov otpor kon vrakanje na izvornoto, ova zapadov mnogu vlijae, se sledi MODATA namesto Bozjiot Zbor, mladite mislat deka e vo red da se oblakaat kako ona shto go gledaat po TV i po spisanija, opshto svetskiot moral e na nisko nivo, od sekade sme bombardirani so provokativni spotovi, moda, trend, vlijanija na bezboznici, i nekoi potpadnuvaat pod Gjavolot i se zaveduvaat |
|||
ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ !
|
|||
Omer El Faruk
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Ima nekakov otpor kon vrakanje na izvornoto, ova zapadov mnogu vlijae, se sledi MODATA namesto Bozjiot Zbor, mladite mislat deka e vo red da se oblakaat kako ona shto go gledaat po TV i po spisanija, opshto svetskiot moral e na nisko nivo, od sekade sme bombardirani so provokativni spotovi, moda, trend, vlijanija na bezboznici, i nekoi potpadnuvaat pod Gjavolot i se zaveduvaat До моите браќа и сестри во Ислам,имаат ли некаква разлика овие зборови на Азраел со она што ни го налага Исламот,и со она што секојдневно ние им го кажуваме на нашите браќа и сестри? Значи,кратко и јасно:мораме сите заеднички да се дигнеме во одбрана на животот и честа на младиот човек,кој од ден во ден се повеќе и повеќе потонува во калта на неморалот кој е под дизгините на Шејтанот. А после Азраел ќе расправаме јас и ти која вера е поисправна.Но,прво да го решиме овој проблем со младите. |
|||
muhadzir
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Respekt Azrail |
|||
ISLAM VJERA ISTINE
|
|||
Azrael
Сениор Регистриран: 20.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 382 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Se nadevam deka nekoj go cita ova shto go pishuvame i deka nema da pomislat- Ove zaneseni po religija, staromodni. Ako nesto me nervira e koga ke slusnam deka nie shto veruvame i povikuvame kon vrakanje na izvornoto sme nareceni zatupeni i staromodni!!!
Od primernoto odnesuvanje i skromnoto oblekuvanje se steknuva pocit vo ocite na drugite. Kolku nesreki ke se izbegnat ako navreme svatime shto e dobro za nas, a Bog znae shto e dobro za nas, pa kako da ne znae onoj shto sozdal se? Ako zenata, devojkata SAKA vistinska ljubov, pocit, i bogougoden zivot treba da se zaprasa dali se prilagodila, pokorila (ne vo losha smisla) sebe si na Bozjiot Zbor ili poveke gi zasakala minlivite ubavini na ovoj svet |
|||
ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ !
|
|||
muhadzir
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Omer brate bi te sovetuva so pomek jazik da se obracas kon azrail, nema sto da se raspravate za toa koja vera e poispravana, sekoj moze da si odluci koj sto ce sledi, no azrail i ona sto go sledi znae kako toa da go pravi. Eden od retkite vistinski Hristijani |
|||
ISLAM VJERA ISTINE
|
|||
muhadzir
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Da azrail, ce bideme nareceni staromodni i okfalifikuvani kako zaostanati bidejki ovoj svet e izoran od satanata a poveceto ludze se negovi sledbenici. Tocno, Bog najdobro znae sto e dobro za nas, On e nasiot kreator, negovoto upatstvo e najispravnit pat po koj treba da se vladeaat ludzeto! Изменето од muhadzir - 17.Април.2008 во 00:30 |
|||
ISLAM VJERA ISTINE
|
|||
Внеси реплика | страница <1 1920212223 28> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |