IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Мистерии и астрологија
  Активни теми Активни теми RSS - Што сонувавте денес?
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Што сонувавте денес?

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1920212223 55>
Автор
Порака
Tiggy Vicious Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Consume. Be silent. Die.

Регистриран: 27.Октомври.2009
Статус: Офлајн
Поени: 6238
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Tiggy Vicious Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Февруари.2010 во 20:09
Еден...човек...кој...е...ептен...згоден...голема%20насмевкаголема%20насмевка
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality
Кон врв
mimicria Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
magnet za defekti

Регистриран: 27.Ноември.2008
Поени: 3444
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mimicria Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Февруари.2010 во 08:20
se spremav za ekspedicija vo Brazilija (Sk- London-Brazilija).... na vrat - na nos se spakuvav.. stignavme samo do London...(se razbudiv)
Dajem ti verse i note, sve moje sarene perle na dar, jos te mogu pjesmom kupiti, lukavo i slatkorjecivo, jos uvjek mogu ti podvaliti ljubav...
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
magnet za defekti

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mimicria Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Февруари.2010 во 08:40
rok hotel na vodno...krevetite bile vkopani vo zemja i na sprat (eden nad drug, kako vo kupe), pokraj niv od strana imalo sredstva za higiena, toalet hartija, hrana... (ko u studentski dom)... zaednicko wc za cel sprat.... too much hippy 4 me плазење
Dajem ti verse i note, sve moje sarene perle na dar, jos te mogu pjesmom kupiti, lukavo i slatkorjecivo, jos uvjek mogu ti podvaliti ljubav...
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Consume. Be silent. Die.

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Tiggy Vicious Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Февруари.2010 во 14:52
Пред малце го памтев. Сеа го забораив.голема%20насмевка
Кон врв
zamislena Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 03.Јануари.2010
Поени: 14566
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zamislena Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Февруари.2010 во 09:38

Сонував... како бев во некоја овошна градина... преполна со
секакви  дрва.... Едно јаболко скинав... се мислев дали сама да го
изедам...или........... но не можев да го најдам ..тој...со кого
што требаше да го поделам......и така со јаболкото во рака...замислена
...се разбудив.................не%20знам...........
Кон врв
volkswagen Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Знам, комшивка ми е!

Регистриран: 18.Ноември.2008
Поени: 4820
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај volkswagen Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Февруари.2010 во 13:17
тепање сум бе јас...
вчера едно нес кафе пред спиење и во 3 сато си легнав. И од ко (фала богу) заспав сонував некој тежок сон... ме уморитага
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
magnet za defekti

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mimicria Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Март.2010 во 08:36
3-4-5 sona povrzani... svasta imase...тага
Кон врв
databis Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 26.Јануари.2010
Поени: 177
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај databis Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Март.2010 во 09:16
Originally posted by mimicria mimicria напиша:

3-4-5 sona povrzani... svasta imase...тага

И орал и анал ... ма сФашта нешто.

Изменето од databis - 01.Март.2010 во 09:16
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Consume. Be silent. Die.

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Tiggy Vicious Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Март.2010 во 09:49
Чоеков сварно незнае као да се понаша...
Кон врв
Glenn Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Тата-Мата

Регистриран: 14.Јануари.2008
Поени: 3166
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Glenn Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Март.2010 во 01:02
смеење Ха, ха Тиги
Ја сонував  плач, нечива болкатага
Beauty fades, dumb is forever
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
magnet za defekti

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mimicria Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Март.2010 во 09:51
megu drugoto.. eden me proganjase.. mrzam koga me zamaraat, manijacat i proganjaat... edvaj se razbudiv тага
Кон врв
MyWay Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Антиталенат на годината

Регистриран: 05.Септември.2008
Локација: Aruba
Поени: 23914
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај MyWay Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Март.2010 во 10:10
kako se baknuvav so devojkaзагриженост

Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ......

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
magnet za defekti

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mimicria Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Март.2010 во 10:11
Originally posted by MyWay MyWay напиша:

kako se baknuvav so devojkaзагриженост

ahahahahaha... malku ti se maskive od skopjevo?
negooo... kako bese?збунетост

Изменето од mimicria - 03.Март.2010 во 10:11
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
magnet za defekti

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mimicria Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Март.2010 во 08:32
docek na nova godina na terasa.. dobra zurka.. mili luge.. fantasticen vatromet sto traese cela vecerголема%20насмевка
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1920212223 55>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,172 секунди.