|
Што сонувавте денес? |
Внеси реплика | страница <1 1920212223 55> |
Автор | |
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Еден...човек...кој...е...ептен...згоден...
|
|
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|
mimicria
Сениор magnet za defekti Регистриран: 27.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 3444 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
se spremav za ekspedicija vo Brazilija (Sk- London-Brazilija).... na vrat - na nos se spakuvav.. stignavme samo do London...(se razbudiv)
|
|
Dajem ti verse i note, sve moje sarene perle na dar, jos te mogu pjesmom kupiti, lukavo i slatkorjecivo, jos uvjek mogu ti podvaliti ljubav...
|
|
mimicria
Сениор magnet za defekti Регистриран: 27.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 3444 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
rok hotel na vodno...krevetite bile vkopani vo zemja i na sprat (eden nad drug, kako vo kupe), pokraj niv od strana imalo sredstva za higiena, toalet hartija, hrana... (ko u studentski dom)... zaednicko wc za cel sprat.... too much hippy 4 me
|
|
Dajem ti verse i note, sve moje sarene perle na dar, jos te mogu pjesmom kupiti, lukavo i slatkorjecivo, jos uvjek mogu ti podvaliti ljubav...
|
|
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Пред малце го памтев. Сеа го забораив.
|
|
|
zamislena
Сениор Регистриран: 03.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 14566 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Сонував... како бев во некоја овошна градина... преполна со
секакви дрва.... Едно јаболко скинав... се мислев дали сама да го
изедам...или........... но не можев да го најдам ..тој...со кого
што требаше да го поделам......и така со јаболкото во рака...замислена
...се разбудив............................
|
|
volkswagen
Модератор Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
тепање сум бе јас...
вчера едно нес кафе пред спиење и во 3 сато си легнав. И од ко (фала богу) заспав сонував некој тежок сон... ме умори |
|
mimicria
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
3-4-5 sona povrzani... svasta imase...
|
|
|
|
databis
Сениор Регистриран: 26.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 177 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
И орал и анал ... ма сФашта нешто. Изменето од databis - 01.Март.2010 во 09:16 |
|
Tiggy Vicious
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Чоеков сварно незнае као да се понаша...
|
|
|
Glenn
Сениор Тата-Мата Регистриран: 14.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3166 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ха, ха Тиги
Ја сонував плач, нечива болка
|
|
Beauty fades, dumb is forever
|
|
mimicria
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
megu drugoto.. eden me proganjase.. mrzam koga me zamaraat, manijacat i proganjaat... edvaj se razbudiv
|
|
|
|
MyWay
Сениор Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
kako se baknuvav so devojka
|
|
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... |
|
mimicria
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ahahahahaha... malku ti se maskive od skopjevo?
negooo... kako bese? Изменето од mimicria - 03.Март.2010 во 10:11 |
|
|
|
mimicria
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
docek na nova godina na terasa.. dobra zurka.. mili luge.. fantasticen vatromet sto traese cela vecer
|
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 1920212223 55> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |