|
ЗА КОГО KE ГЛАСАТЕ ? |
Внеси реплика | страница <1 1920212223 50> |
Автор | |||
kultuzin
Сениор Регистриран: 03.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4903 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Ziva vistina prijatele. Mene poveke mi se place. Pr. so PAVLIN si razgovaravme i so mi trebase go prasav zosto glasa za SDSM ili sto e toa sto Gruevsi tolku loso i napravi na ovaa zemja i go nemase poveke od mesec dena covekot. Epten mi bese krivo. Odsega ke bidam vnimatelen , mnogu se osetlivi gospodata. Uste sega tesko im paga porazot. |
|||
kire_nedelkov
Сениор Регистриран: 23.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1228 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
pazi sto prasuvas pa i ti pa, ne bidi tolku direkten... diskretno ke gi prasas... na primer "kolku vi bese plata 1998, a kolku vi e sega?" ili "kaj bevte na odmor 1998, kaj odite letoska?"... ne bidi tolku grub pa ti pa...
|
|||
dras
Сениор Регистриран: 10.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 858 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Да не зборувавте за сметачите кои Иво ги чува по „магацините“ а до септември цената отиде напола....... тука веројатно има виша математика...... или ќе си направима „кампања“!.....
|
|||
dras
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Ептен е далеку 1998, не се баш сеќавам,..... но одмори немаше ниту 1999, 2000, или пак 2001, па кога на крај влеговме во 2002 моравме да го градиме она што го срушивме,.... парите ги немаше, оние од ОКТА или пак од ТЕЛЕКОМ, или да најдеме нешто од сегашната благосостојба на 100-те чекори,... да спортуваме во новите сали,..... старите од Љупчо и Циле останаа недоградени.....
|
|||
kultuzin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
UBAVO TUKU: ZOSTO SDSM? |
|||
kultuzin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
IMAS PRAVO KAKO STO GLEDAS TEBE TI ODGOVARAT, A MENE NE. ABE ZA SE SI IMA TAKTIKA. AJ PRASAJ GI STO NAPRAVI SDSM DO 1998 OSVEN STO PROMENIJA IME , ZNAME, GI BRKAA INVESTITORITE BIDEJKI VO SEKOJA INVESTICIJA BARAA LICEN PROFIT I TN. TE MOLAM FORMULIRAJ GO DISKRETNO OVA PRASANJE . I SEKAKO STO NAPRAVIJA OD 2002 do 2006 BIDEJKI OVA PRVOTO MOZE NE IM E VO SEKAVANJE. Изменето од kultuzin - 15.Април.2008 во 13:45 |
|||
kire_nedelkov
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
pak stama...
|
|||
dras
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Со цца 30% покачување на основните животни трошкови, не е ничудо сто е....„пак штама“,
Но кај отиде директната интервенција на Владата од државните резерви за сузбивање на порастот на цените,...., изгледа останаа само трите падачки стрелки на ТВ, а пченицата или пак сировиот зејтин можеби се на косово .....п нова држава им треба малку економска помош,....веројатно Царината можеби нешто знае кој тоа извезува пченица....
|
|||
kire_nedelkov
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
pak ti odgovaraat, na nepostaveno prasanje...
|
|||
kultuzin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Pred dva dena vo Germanija osnovnite prehambeni proizvodi kako i energijata dostignaa apsolutno najvisoki ceni, a ovoj trend ke prodolzi i natamu. Kako druze Makedonija da go spreci globalnoto pokacuvanje na cenite ili SDSM iaat sretstva so koj ke go kontroliraat k*rsot na dolarot , evropskata inflacija ili nedostigot na hrana na svetsko nivo. Tuku eve te molam jas ti odgovoriv a ti kazi ednas samo ednas koga SDSM napravile dobar poteg. |
|||
kultuzin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Nema vrska jas mu odgovoriv. I ke mu odgovaram zosto ima odgovor na negovite prasanja. A on kako da odgovori na prasanja koj neminovno imaat negativen odgovor ili voopsto nemozat da se odgovorat. Nekoj luge ednostavno nemat doblest da priznaat greska ili da i poglednat na vistinata vo oci. I ke dozvolat da stradat iljadnici luge samo poradi licen interes. |
|||
dras
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Колку знам СДСМ беше казнет за своите глупости 2006г. веројатно од тоа ќе извлечат некој заклучок,....., но незнам кај се наоѓа енергијата односно купување скапа струја во 100-те чекори на економските препородувачи,.... или пак да зборуваме за храната во Германија или пак за оние кои во Македонија талкаат по контејнерите,.... затоа што неможеле да се снајдат во филмовите на Груевски.....
|
|||
kultuzin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Zborot mi e deka poskapuvanjeto e posledica na globalnite poskapuvanja i nema beganja od toa.
Nedostig od energija ne go izmisli Gruevski tuku onie koi nisto ne smenija vo toj pogled izminative 16godini, ne napravija niedna centrala za proizvodstvo na energija. Kako sto znaes ( ako si sposoben da slusas onaa sto ne e vo korist na tvojata partija ), se pocnuva so gradba na mali hidro centrali, se pravi proekt za gasna centrala i se ispituva terenot ovcepole za postavuvanje na veternici. Sigurno ova nemalo da bide problem ako vo izminative godini barem nesto se prevzemelo vo ovoj pogled i sramota e da obvinuvate nekoj koj dve godini e na vlast za vakvi krupni raboti. A SDSM imaa tri sansi do sega e brat majmuni da bevme nemase poveke da glasame za niv. A ti kakvi promeni ocekuvas od SDSM koga istata stoka ja vodi partijata. Koga ke se iscistat od koren togas moze da se nadevas na nesto vaka smesni se tvoite izjavi. Ja taka se izlazav 2002 si vikav aj belkim im dosol pametov. Veke 2003 se osekav kako majmun zosto se zafrknav. |
|||
kire_nedelkov
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
kultuzin
covekot ti odgovori... sdsm se kazneti zaradi gluposti. taka da tvoeto prasanje, si go najde odgovorot konecno... |
|||
Внеси реплика | страница <1 1920212223 50> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |