IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Историја и политика
  Активни теми Активни теми RSS - Демаркација на границата со Косово
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Демаркација на границата со Косово

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1920212223 24>
Автор
Порака
Buggyman Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 26.Јуни.2009
Локација: Macedonia
Статус: Офлајн
Поени: 1308
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Buggyman Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Октомври.2009 во 17:52
Originally posted by zagor zagor напиша:

...15 godini  mame i e*** na sumata dlaboko vo makedonska teritorija,i toa pred oci na makedonskata policija.. ,a denes placat kako ne gi rabotele nivite..plus osteta ke baraat.
ako,i da baraat....imame nie pari za rasfrlanje.ne ni e prv pat...

Иди и погледни што се случува и во Кучевиште (исто така и цела скопска црна гора) како реновираните “тарбантите“ разнесуваат дрва за кој плачеш и како да е тоа единствениот проблем во Македонија. Криминалот нема ниту религија ниту национална припадност. Проблемот во моментов не се дрвата туку демаркацијата која владата на Гвујчо ја потпиша.
Сакале ние или не, таа нова реалност мора да ја прифатиме.
Homo homini lupus est...
Кон врв
zabegan Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Другарот на Мона Лиза

Регистриран: 06.Април.2007
Поени: 9774
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zabegan Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Октомври.2009 во 18:28
мене не ми е јасно зошто не се дигна галама околу ова и како може давањето на територија, па макар и метар квадратен, да се смета за ситна работа изненадување
размисли пред да напишеш глупост
Кон врв
Anarchy Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Фатенко

Регистриран: 19.Март.2009
Поени: 6676
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Anarchy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Октомври.2009 во 19:24
Originally posted by zabegan zabegan напиша:

мене не ми е јасно зошто не се дигна галама околу ова и како може давањето на територија, па макар и метар квадратен, да се смета за ситна работа изненадување

А колку точно и дали воопшто е дадена територијазбунетост
Кон врв
zabegan Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Другарот на Мона Лиза

Регистриран: 06.Април.2007
Поени: 9774
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zabegan Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Октомври.2009 во 19:30
Originally posted by bounty_hunter bounty_hunter напиша:

па што треба, прво да ја дадат па да дигаме галама, нели рекоа решен е проблемот и албанците се задоволни збунетост
размисли пред да напишеш глупост
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Фатенко

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Anarchy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Октомври.2009 во 19:45
Не знам јас што и како рекле. Рекоа само дека демаркацијата е завршена.

Е сега, ти овде шпекулираш и затоа те прашувам каде и колку земја е продадена.

P.S. Мислиш ли дека ако имаше докази за наводното продавање на земја, до сега немаше тие да бидат објавени. Ке ги распнеа овие од СДСМ доколку имаа некој доказ.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Buggyman Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Октомври.2009 во 19:54

Не знам јас што и како рекле. Рекоа само дека демаркацијата е завршена.Е сега, ти овде шпекулираш и затоа те прашувам каде и колку земја е продадена.P.S. Мислиш ли дека ако имаше докази за наводното продавање на земја, до сега немаше тие да бидат објавени. Ке ги распнеа овие од СДСМ доколку имаа некој доказ.

Размена најверојатно има. Ако едно тело има рак рана, таа треба да се отстрани а Дебалде беше рак рана на нашето општество. Јас мислам дека ова беше право решение за избегнување на сите проблеми кој можат да настанат во иднина. Затоа пак си добивме дел каде може да биде искорристена за производство на ел. енергија и ако ги измериме сите работи без некакви си предрасуди, секако сме во добиток!
Homo homini lupus est...
Кон врв
aLbaneso Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Септември.2009
Поени: 933
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај aLbaneso Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Октомври.2009 во 19:57
Originally posted by Buggyman Buggyman напиша:

Не знам јас што и како рекле. Рекоа само дека демаркацијата е завршена.Е сега, ти овде шпекулираш и затоа те прашувам каде и колку земја е продадена.P.S. Мислиш ли дека ако имаше докази за наводното продавање на земја, до сега немаше тие да бидат објавени. Ке ги распнеа овие од СДСМ доколку имаа некој доказ.

Размена најверојатно има. Ако едно тело има рак рана, таа треба да се отстрани а Дебалде беше рак рана на нашето општество. Јас мислам дека ова беше право решение за избегнување на сите проблеми кој можат да настанат во иднина. Затоа пак си добивме дел каде може да биде искорристена за производство на ел. енергија и ако ги измериме сите работи без некакви си предрасуди, секако сме во добиток!
luge makedonija dobiva vo ovoj slucaj taka e buggy.......bidete razumni malku ne samo da se gleda so vikat tie od "opozicijata"
Љаеш НЕ касаш !
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Buggyman Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Октомври.2009 во 20:02
Албанесо, мене ми е многу добро познат тој крај, ако почнеш од Липковскиот крај, преку Матејче, Гошинце, Брест, Малина, па до Танушевци излегуваш на Дебалде.

Се прашувам кој друг знае каде е Дебалде и на каква географска положба се наоѓа?

Танушевци стана “популарно“ од 2001, пред тоа нема никој слушнато за тоа село, а Дебалде од Танушевци е далеку 15 минути пешачење....
Homo homini lupus est...
Кон врв
orlov Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
army veteran 2001

Регистриран: 26.Јули.2007
Поени: 11342
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај orlov Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Октомври.2009 во 21:05
UShte li ova parche zemja nema MEGJA?
........amante be lugje, dajte sovzemetese ednash.............

,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,              
Кон врв
МАРШАЛ Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
ГРОБАР ДО ГРОБА

Регистриран: 06.Февруари.2007
Поени: 44396
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај МАРШАЛ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Октомври.2009 во 21:11
а јас  се чудам и зошто воопшто се прави демаркација помеѓу косово и нас збунетост

Изменето од МАРШАЛ - 19.Октомври.2009 во 21:12
Кон врв
brza Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Февруари.2006
Локација: vidiFOTOupotpis
Поени: 34534
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Октомври.2009 во 21:47

па што треба, прво да ја дадат па да дигаме галама, нели рекоа решен е проблемот и албанците се задоволни збунетост
siguren si?изненадување.....toa ke im trae nekolku dena( ako vekje ne im  i "pominalo"),...dodeka ne se setat deka imaat i drugi..."nezadovolstva"..намигнување

Изменето од brza - 19.Октомври.2009 во 21:48
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein
Кон врв
МАРШАЛ Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
ГРОБАР ДО ГРОБА

Регистриран: 06.Февруари.2007
Поени: 44396
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај МАРШАЛ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Октомври.2009 во 21:50
има една поговорка . вели “ раката што дава , не се суши “ ........
мора да имаме или долги или повеќе раце штом даваме кој како ќе ни побара голема%20насмевка 
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Фатенко

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Anarchy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Октомври.2009 во 21:57
Абре луѓе, дај чим сте толку паметни и добро информирани, кажете ми што тоа имаат дадено. Оти јас сум камен глупчо
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Buggyman Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Октомври.2009 во 22:01

Абре луѓе, дај чим сте толку паметни и добро информирани, кажете ми што тоа имаат дадено. Оти јас сум камен глупчо

Ништо се нема дадено пријателе, и ако е дадено, дадено е бескорисно пасиште или некоја нивичка за идна НАША хидроцентрала на НАША територија со која ке имамае бенифит.

Сето друго кревање на прашина е политичка борба за “АПОН“ во секој карате удар...

Homo homini lupus est...
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1920212223 24>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,234 секунди.