|
Демаркација на границата со Косово |
Внеси реплика | страница <1 1920212223 24> |
Автор | ||
Buggyman
Сениор Регистриран: 26.Јуни.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1308 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Иди и погледни што се случува и во Кучевиште (исто така и цела скопска црна гора) како реновираните “тарбантите“ разнесуваат дрва за кој плачеш и како да е тоа единствениот проблем во Македонија. Криминалот нема ниту религија ниту национална припадност. Проблемот во моментов не се дрвата туку демаркацијата која владата на Гвујчо ја потпиша. Сакале ние или не, таа нова реалност мора да ја прифатиме. |
||
Homo homini lupus est...
|
||
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
мене не ми е јасно зошто не се дигна галама околу ова и како може давањето на територија, па макар и метар квадратен, да се смета за ситна работа
|
||
размисли пред да напишеш глупост
|
||
Anarchy
Сениор Фатенко Регистриран: 19.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 6676 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
А колку точно и дали воопшто е дадена територија |
||
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
размисли пред да напишеш глупост
|
||
Anarchy
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Не знам јас што и како рекле. Рекоа само дека демаркацијата е завршена.
Е сега, ти овде шпекулираш и затоа те прашувам каде и колку земја е продадена. P.S. Мислиш ли дека ако имаше докази за наводното продавање на земја, до сега немаше тие да бидат објавени. Ке ги распнеа овие од СДСМ доколку имаа некој доказ. |
||
Buggyman
Сениор Регистриран: 26.Јуни.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1308 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Размена најверојатно има. Ако едно тело има рак рана, таа треба да се отстрани а Дебалде беше рак рана на нашето општество. Јас мислам дека ова беше право решение за избегнување на сите проблеми кој можат да настанат во иднина. Затоа пак си добивме дел каде може да биде искорристена за производство на ел. енергија и ако ги измериме сите работи без некакви си предрасуди, секако сме во добиток! |
||
Homo homini lupus est...
|
||
aLbaneso
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 27.Септември.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 933 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
Љаеш НЕ касаш !
|
||
Buggyman
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Албанесо, мене ми е многу добро познат тој крај, ако почнеш од Липковскиот крај, преку Матејче, Гошинце, Брест, Малина, па до Танушевци излегуваш на Дебалде.
Се прашувам кој друг знае каде е Дебалде и на каква географска положба се наоѓа? Танушевци стана “популарно“ од 2001, пред тоа нема никој слушнато за тоа село, а Дебалде од Танушевци е далеку 15 минути пешачење.... |
||
Homo homini lupus est...
|
||
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
UShte li ova parche zemja nema MEGJA?
........amante be lugje, dajte sovzemetese ednash............. |
||
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
||
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
а јас се чудам и зошто воопшто се прави демаркација помеѓу косово и нас
Изменето од МАРШАЛ - 19.Октомври.2009 во 21:12 |
||
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Изменето од brza - 19.Октомври.2009 во 21:48 |
||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
||
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
има една поговорка . вели “ раката што дава , не се суши “ ........
мора да имаме или долги или повеќе раце штом даваме кој како ќе ни побара
|
||
Anarchy
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Абре луѓе, дај чим сте толку паметни и добро информирани, кажете ми што тоа имаат дадено. Оти јас сум камен
|
||
Buggyman
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ништо се нема дадено пријателе, и ако е дадено, дадено е бескорисно пасиште или некоја нивичка за идна НАША хидроцентрала на НАША територија со која ке имамае бенифит. Сето друго кревање на прашина е политичка борба за “АПОН“ во секој карате удар... |
||
Homo homini lupus est...
|
||
Внеси реплика | страница <1 1920212223 24> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |