![]() |
|
2012 |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 192021 |
Автор | ||
Kali ![]() Сениор ![]() ![]() Storyteller Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4947 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Дајте линкови,референци, да читаме луѓе :)
Меси, сподели ги изворите со нас ... Да се подготвиме ![]() Еве мене на меил ми стигна нешто од господин Мастер Константин Кајшаров ![]() ![]() http://theholywhisper.com/images/Poraka_Master_Konstanti_MAK.pdf |
||
![]() |
||
atan ![]() Нов член ![]() Регистриран: 14.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12 |
|
вториот линк за 2012
првиот за разликата на зодијакот http://asvedic.com/zodijak http://asvedic.com/node/18 астрологија2012 разлика на зодијакот Изменето од atan - 18.Август.2011 во 05:20 |
||
![]() |
||
vanesa ![]() Сениор ![]() Регистриран: 19.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 1588 |
|
kako da ja prezhiveeme 2012 T-mobile kje ne izvesti koga kje se vkluchat vibraciite(ako ne se vekje vklucheni),pa piknete si go v gas i uzhivajte. ![]() |
||
![]() |
||
vlad0 ![]() Сениор ![]() ![]() Титула нема поради неплатени сметки Регистриран: 18.Ноември.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 2263 |
|
@vanesa не знам дали да те послушам или не ама ако ти така велиш ондак ок, само да ми пратеше една картица од т-мобајл по пошта?
![]() |
||
![]() |
||
vanesa ![]() Сениор ![]() Регистриран: 19.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 1588 |
|
ok, bez gajle
![]() toa kje bide mal pridones od moja strana za opstanok na choveshtvoto ![]() |
||
![]() |
||
gonzo ![]() Сениор ![]() ![]() Мачкозил Регистриран: 04.Декември.2008 Локација: У дневну Статус: Офлајн Поени: 3137 |
|
Neka fala, ti pikni si go i uzivaj...Nie ce preziveeme i bez dopolnitelni stimulacii... ![]() |
||
You have the right to remain silent. Anything you say will be misquoted, then used against you.
|
||
![]() |
||
|
Da nie kje prezhiveeme ![]() Se nadevam i ti ama ne kako kukjno ljubimche. ![]() Изменето од vanesa - 20.Август.2011 во 17:53 |
||
![]() |
||
gonzo ![]() Сениор ![]() ![]() Мачкозил Регистриран: 04.Декември.2008 Локација: У дневну Статус: Офлајн Поени: 3137 |
|
Ne, ja ce preziveam kako domasno galenice...Vikni me doma cel den ce te galam...
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
You have the right to remain silent. Anything you say will be misquoted, then used against you.
|
||
![]() |
||
|
![]() |
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 192021 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |