|
Народот кој ја ослободува жената |
Внеси реплика | страница <1 1920212223 53> |
Автор | |
Aisha
Сениор Регистриран: 03.Декември.2007 Локација: Palestine Статус: Офлајн Поени: 1119 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Sto ceknis Daija!!!!
Ako tebaat uste argumenti, treba prvo da im go smenam fondot. Pocekaj malku! Sabur! |
|
PROUD TO BE A MUSLIM!!!!
|
|
DAIJA
Сениор Регистриран: 08.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 1668 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Aj, ja druga rabota nemam.... |
|
О следбеници на Книгата, дојдете да се собереме околу зборот нам и вам заеднички: никого освен Бог да не обожуваме и никого да не Му здружуваме!
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
abe ja oloboduva, no nikako da oslobodi
|
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
DAIJA
Сениор Регистриран: 08.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 1668 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Dobro e zaroben, gubi se!!!
|
|
О следбеници на Книгата, дојдете да се собереме околу зборот нам и вам заеднички: никого освен Бог да не обожуваме и никого да не Му здружуваме!
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
neso nervozen??? sakam da si ja pozdravam Ajshi imaj ubava nedelna vecer i nedelata so doagja- ushe pouba |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
Aisha
Сениор Регистриран: 03.Декември.2007 Локација: Palestine Статус: Офлајн Поени: 1119 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Daija ne e nervozen, naprotiv, mnogu e pozitiven....
fala za pozdravot, tuku mojot nick e AISHA, nema deminativ... OK! |
|
PROUD TO BE A MUSLIM!!!!
|
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
de bre , mnogu si osetliva na milo, ajshi, ...i dr zamisli kako bi zvucelo AJSHOOOOO imaj ubava nedela neide a taka ubo sum ti ja posakal, ne rasipuj sea ps - deminutiv Изменето од anakin - 17.Февруари.2008 во 22:24 |
|
|
|
Aisha
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Pa da osetliva sum!!!!
Sepak blagodaram za pozdravite.... Imaj i ti uspesna i ubava nedela , bitna e cestikata ... p.s. lapsuz |
|
PROUD TO BE A MUSLIM!!!!
|
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
|
|
Templarius
Сениор Регистриран: 12.Февруари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2754 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Cudno e mestovo kade nekoj saka a nekoj nesaka uste pocudno e mestoto kade nekoj mectaee a drugiot ne, najcudno e pak mestoto kade nekoj vika napraviv a drug veli kade e toa da go vidam...
|
|
Give me your secrets
Bring me a sign Give me a reason To walk the fire See another dawn Through our son's eyes You give me a reason To walk the fire. |
|
Messenger
Администратор Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet Регистриран: 21.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 18208 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Aisha, bidejki temava e tvoja, bi te prashal dali sakash i natamu da bide otvorena ili da ja zatvoram? Ne gledam deka diskusijava se razviva vo pozitivna nasoka i mislam deka se sto imashe pozitivno da se kazhe veke e iskazhano.
Znachi chekam na tvojot odgovor. |
|
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
|
|
Aisha
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Jas mislam da ostane, bidejki sakam ovdeka da bidat site dilemi i predrasudi za zenata muslimanka!
Da ne se sirat po forumov.... ako ne e problem neka ostane... Na edna tema imase nekoe prasanje za zenata, jas taman da odgvoram, temata se zatvori.. Sega sakam tuka da go prefrlam prasanjeto... Koga ke imam poveke vreme, naskoro se nadevam.... Fala za konsultacijata |
|
PROUD TO BE A MUSLIM!!!!
|
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
narodot so ja osloboduva zenata kako tema moze da se razvie vo pozitivna nasoka?
jas duri nerazbrav za koj narod se znoruva i so se zarobeni zeni koi treba da se oslobodat ene Ajsha se pofali deka se slikala so narama i so toa e oslobodena od stegite na drzavata a za narodot - pojma nemam vo toj kontext kako toa ide |
|
|
|
Aisha
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Pa lesno ke razberes!
vrati se na pocetokot na temava, i procitaj go prviot tekst... i ke doznaes za koj narod stanuva zbor.... |
|
PROUD TO BE A MUSLIM!!!!
|
|
Внеси реплика | страница <1 1920212223 53> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |