IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Вероисповед
  Активни теми Активни теми RSS - Народот кој ја ослободува жената
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Народот кој ја ослободува жената

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1920212223 53>
Автор
Порака
Aisha Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 03.Декември.2007
Локација: Palestine
Статус: Офлајн
Поени: 1119
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Aisha Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Февруари.2008 во 21:20
Sto ceknis Daija!!!!
Ako tebaat uste argumenti, treba prvo da im go smenam fondot. Pocekaj malku!
Sabur!
PROUD TO BE A MUSLIM!!!!
Кон врв
DAIJA Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 08.Февруари.2007
Поени: 1668
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај DAIJA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Февруари.2008 во 21:28

Aj, ja druga rabota nemam....големо%20гушкање

О следбеници на Книгата, дојдете да се собереме околу зборот нам и вам заеднички: никого освен Бог да не обожуваме и никого да не Му здружуваме!
Кон врв
anakin Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Unidentified Flying Object

Регистриран: 08.Август.2005
Локација: Machku Pichku
Поени: 18535
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Февруари.2008 во 21:35
abe ja oloboduva, no nikako da oslobodi

SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.

Кон врв
DAIJA Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 08.Февруари.2007
Поени: 1668
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај DAIJA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Февруари.2008 во 21:43
Dobro e zaroben, gubi se!!!
О следбеници на Книгата, дојдете да се собереме околу зборот нам и вам заеднички: никого освен Бог да не обожуваме и никого да не Му здружуваме!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Февруари.2008 во 21:54
Originally posted by DAIJA DAIJA напиша:

Dobro e zaroben, gubi se!!!

neso nervozen???

sakam da si ja pozdravam Ajshi големо%20гушкање
imaj ubava nedelna vecer i nedelata so doagja- ushe pouba
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Aisha Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Февруари.2008 во 22:10
Daija ne e nervozen, naprotiv, mnogu e pozitiven....

fala za pozdravot, tuku mojot nick e AISHA, nema deminativ...
OK!
PROUD TO BE A MUSLIM!!!!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Февруари.2008 во 22:23
Originally posted by Aisha Aisha напиша:

Daija ne e nervozen, naprotiv, mnogu e pozitiven....

fala za pozdravot, tuku mojot nick e AISHA, nema deminativ...
OK!

de bre , mnogu si osetliva na  milo, ajshi,  ...i dr
zamisli kako bi zvucelo AJSHOOOOO imaj ubava nedela
neide a taka ubo sum ti ja posakal, ne rasipuj sea

ps - deminutiv

Изменето од anakin - 17.Февруари.2008 во 22:24

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Aisha Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Февруари.2008 во 22:43
Pa da osetliva sum!!!!
Sepak blagodaram za pozdravite....
Imaj i ti uspesna i ubava nedela , bitna e cestikata ...

p.s. lapsuz
PROUD TO BE A MUSLIM!!!!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Февруари.2008 во 23:01
среќа

Кон врв
Templarius Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 12.Февруари.2008
Локација: Macedonia
Поени: 2754
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Templarius Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Февруари.2008 во 16:20
Cudno e mestovo kade nekoj saka a nekoj nesaka uste pocudno e mestoto kade nekoj mectaee a drugiot ne, najcudno e pak mestoto kade nekoj vika napraviv a drug veli kade e toa da go vidam...
Give me your secrets
Bring me a sign
Give me a reason
To walk the fire
See another dawn
Through our son's eyes
You give me a reason
To walk the fire.
Кон врв
Messenger Кликни и види ги опциите
Администратор
Администратор

Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet

Регистриран: 21.Април.2006
Поени: 18208
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Messenger Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Февруари.2008 во 23:39
Aisha, bidejki temava e tvoja, bi te prashal dali sakash i natamu da bide otvorena ili da ja zatvoram? Ne gledam deka diskusijava se razviva vo pozitivna nasoka i mislam deka se sto imashe pozitivno da se kazhe veke e iskazhano.

Znachi chekam na tvojot odgovor.
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Aisha Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Февруари.2008 во 23:43
Jas mislam da ostane, bidejki sakam ovdeka da bidat site dilemi i predrasudi za zenata muslimanka!
Da ne se sirat po forumov....
ako ne e problem neka ostane...
Na edna tema imase nekoe prasanje za zenata, jas taman da odgvoram, temata se zatvori..
Sega sakam tuka da go prefrlam prasanjeto...
Koga ke imam poveke vreme, naskoro se nadevam....

Fala za konsultacijata
PROUD TO BE A MUSLIM!!!!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Февруари.2008 во 23:44
narodot so ja osloboduva zenata kako tema moze da se razvie vo pozitivna nasoka?

jas duri nerazbrav za koj narod se znoruva i so se zarobeni zeni koi treba da se oslobodat

ene Ajsha se pofali deka se slikala so narama i so toa e oslobodena od stegite na drzavata a za narodot - pojma nemam vo toj kontext kako toa ide
голема%20насмевка

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Aisha Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Февруари.2008 во 23:53
Pa lesno ke razberes!
vrati se na pocetokot na temava, i procitaj go prviot tekst...
i ke doznaes za koj narod stanuva zbor....
PROUD TO BE A MUSLIM!!!!
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1920212223 53>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,266 секунди.