![]() |
|
Што може да ве направи да бидете посреќни |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1920212223 52> |
Автор | ||
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
||
![]() |
||
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
|
Ne mu zapali kolata ne komsijata
|
||
![]() |
||
james dean ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 4476 |
|
Баш ми е мило што нешто уште од сабајлево те направило среќна. И мене ситни работи ме прават среќен, па на тоа мислев и вчера - ми требаше нешто ситно ![]() Изменето од james dean - 08.Февруари.2010 во 13:06 |
||
![]() |
||
eurydice ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 18.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 429 |
|
toj da bide posrekjen
|
||
![]() |
||
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
|
...da se pocituvaat semejnite vrednosti...vlozeniot trud... konkretno deneska malku me rastazi...koga vo shkolo pri izbor na maski... se dodeluvaa prvi mesta na skapo platenite maski i kostimi od Grcija... a decata koi sami se macea... izrabotuvaa. shminkaa... ne se ni pofalija...
|
||
![]() |
||
mamma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
|
metallica....nothing else matters...
![]() ![]() srekna sum i so ova shto go imam.. |
||
![]() |
||
Гостин ![]() Гостин ![]() |
|
да не гледам како ги потценуваат другите
![]() |
||
![]() |
||
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
|
taa da bide srekna veke ednas kako i zasluzuva
|
||
![]() |
||
ПодВодно ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 7391 |
|
da mi se 'fatat' cvekinjta ssto gi posadiv
|
||
![]() |
||
|
da mi dae onaa sto i go imam merakot
|
||
![]() |
||
ПодВодно ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 7391 |
|
aman veke
![]() daj mu mori, koja i da si ne' udavi ccovekot so ova ![]() |
||
![]() |
||
|
Se nablizuva popust u sexy shop, pa ke vidi ona
|
||
![]() |
||
|
... ke bidam posrekjna ako zavrne dozd ... Изменето од filmadzijka - 01.Април.2008 во 18:11 |
||
![]() |
||
|
zlatna ripka sto lici na Pamela
|
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1920212223 52> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |