IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Филозофија и психологиjа
  Активни теми Активни теми RSS - Што може да ве направи да бидете посреќни
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Што може да ве направи да бидете посреќни

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1920212223 52>
Автор
Порака
mamamd Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Почесна конзулка

Регистриран: 02.Ноември.2007
Статус: Офлајн
Поени: 25679
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamamd Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Март.2008 во 08:44
Originally posted by james dean james dean напиша:

Па, можеше нешто денес да ме направи среќен, ама ете не ме направи! Можеби утре ќе имам повеќе среќа
... zavisi shto moze da te napravi sreken... mene od sabajle me napravi srekna edna babicka... prodava lalinja po 5 den. .. od svojata gradina... za da si zgolemi prihodi...si kupiv buket... si gi staviv vo vazna... babickata zadovolna... (jas i mojata prijatelka i gi kupivme site) si zamina doma... jas vo Tinex kupuvam kafe... i eve ti...dobiv  dve filgancinja... sitnici... ama mi go razubavija pocetokot na denot....

Кон врв
zbunet Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Регистриран: 24.Февруари.2007
Поени: 15549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Март.2008 во 08:45
Ne mu zapali kolata ne komsijata
Кон врв
james dean Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 05.Февруари.2008
Поени: 4476
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај james dean Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Март.2008 во 12:03

Originally posted by mamamd mamamd напиша:

Originally posted by james dean james dean напиша:

Па, можеше нешто денес да ме направи среќен, ама ете не ме направи! Можеби утре ќе имам повеќе среќа
... zavisi shto moze da te napravi sreken... mene od sabajle me napravi srekna edna babicka... prodava lalinja po 5 den. .. od svojata gradina... za da si zgolemi prihodi...si kupiv buket... si gi staviv vo vazna... babickata zadovolna... (jas i mojata prijatelka i gi kupivme site) si zamina doma... jas vo Tinex kupuvam kafe... i eve ti...dobiv dve filgancinja... sitnici... ama mi go razubavija pocetokot na denot....

Баш ми е мило што нешто уште од сабајлево те направило среќна.
И мене ситни работи ме прават среќен, па на тоа мислев и вчера - ми требаше нешто ситно

Изменето од james dean - 08.Февруари.2010 во 13:06
Кон врв
eurydice Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 18.Март.2008
Поени: 429
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај eurydice Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Април.2008 во 12:12
toj da bide posrekjen
Кон врв
mamamd Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Почесна конзулка

Регистриран: 02.Ноември.2007
Поени: 25679
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamamd Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Април.2008 во 12:40
...da se pocituvaat semejnite vrednosti...vlozeniot trud... konkretno deneska malku me rastazi...koga vo shkolo pri izbor na maski... se dodeluvaa prvi  mesta na skapo platenite maski i kostimi od Grcija... a  decata koi sami se macea... izrabotuvaa. shminkaa... ne se ni pofalija...
Кон врв
mamma Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 15.Јануари.2007
Поени: 9879
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamma Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Април.2008 во 12:53
metallica....nothing else matters...плазењетрепкање
srekna sum i so ova shto go imam..

Shot at 2007-06-30[/IMG]
Кон врв
Гостин Кликни и види ги опциите
Гостин
Гостин
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Гостин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Април.2008 во 13:23
да не гледам како ги потценуваат другите изненадување
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Април.2008 во 17:04
taa da bide srekna veke ednas kako i zasluzuva
Кон врв
ПодВодно Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 09.Декември.2007
Поени: 7391
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ПодВодно Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Април.2008 во 17:49
da mi se 'fatat' cvekinjta ssto gi posadiv
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Април.2008 во 17:57
da mi dae onaa sto i go imam merakot
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ПодВодно Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Април.2008 во 17:59
aman veke

daj mu mori, koja i da si
ne' udavi ccovekot so ova

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Април.2008 во 18:00
Se nablizuva popust u sexy shop, pa ke vidi ona
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ПодВодно Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Април.2008 во 18:02

... ke bidam posrekjna ako zavrne dozd ...

Изменето од filmadzijka - 01.Април.2008 во 18:11
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Април.2008 во 18:06
zlatna ripka sto lici na Pamela
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1920212223 52>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,125 секунди.