![]() |
|
Друмска кафана-пушална III |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 207208209210211 767> |
Автор | ||
MyWay ![]() Сениор ![]() ![]() Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
koleske ako ne ti treba kremata daj mi ja mene
![]() |
||
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... ![]() |
||
![]() |
||
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
|
јас не јадам благо и немам брчки ама ќе се засладам со задоволство
![]() |
||
![]() |
||
sanja-a ![]() Сениор ![]() ![]() Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
|
ќе праам колекција ![]() |
||
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
||
![]() |
||
sanja-a ![]() Сениор ![]() ![]() Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
|
мор не ти треба...рано е уште Изменето од sanja-a - 07.Септември.2010 во 12:22 |
||
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
||
![]() |
||
MyWay ![]() Сениор ![]() ![]() Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
|
ami za svaki slucaj ![]() |
||
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... ![]() |
||
![]() |
||
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
|
најубаво е да почнеш да се засладуваш ..... ете и Сањето кажа дека благото е против брчки
![]() |
||
![]() |
||
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
|
јас идам на журката сосе пијачка, ако ли?
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
на мама Ристенка и треба повеќе
![]() |
||
||
![]() |
||
BellaGrandma ![]() Сениор ![]() Game over Регистриран: 10.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 20029 |
|
Сањааааааааааааа.....нема да частиш ма?!? Само со една торта ќе поминеш
![]() ![]() Јас мислев една убаво декорирана чаша сок од портокал ![]() ![]() |
||
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
|
||
![]() |
||
|
има ма .......... само треба време да се исцеди портокалот ....... нестрплива една
![]() |
||
![]() |
||
BellaGrandma ![]() Сениор ![]() Game over Регистриран: 10.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 20029 |
|
ти ќе цедиш маршал
||
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
|
||
![]() |
||
|
јас кога цедам , исцедено е
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
Имам бе....до 00:00....после од некој друг ќе барам сокче од портокалче
![]() ![]() ![]() Изменето од ФорумскаБаба - 07.Септември.2010 во 14:35 |
||
|
||
![]() |
||
|
но проблем ....... важно е само да помаранџата има уште сок во неа .... бадијала цедење ако е исушена
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 207208209210211 767> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |