![]() |
|
ЗДРАВО-------------ЧАО |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 207208209210211 533> |
Автор | |
babyy ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 08.Јуни.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8193 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Јас ве поздравувам ама мене работното време ми заврши и јас треба да си одам
![]() |
|
![]() |
|
natalija ![]() Сениор ![]() ![]() Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Do wc?? aj moze mila.. te cekame
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
angelwings ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 10.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1927 |
aj cao i od mene
![]() |
|
![]() |
|
engie ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 10.Август.2005 Локација: Zimbabwe Статус: Офлајн Поени: 2775 |
Zdravo!!!!!!!!Ima li nekoj?
|
|
![]() |
|
![]() |
|
kokomoko81 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 1363 |
zdr engie .... kako si ...............sto ima staro novo....
|
|
......
|
|
![]() |
|
engie ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 10.Август.2005 Локација: Zimbabwe Статус: Офлајн Поени: 2775 |
izvini kasnam...se zagledav televizija...nisto novo fala na prasanje...a kaj tebe?
Изменето од engie - 11.Август.2006 во 23:35 |
|
![]() |
|
![]() |
|
kokomoko81 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 1363 |
sedam na kompjuter .... lele kke me zarazite .... ne mi se izleguva ....moram da prekinam da se druzam so vas... |
|
......
|
|
![]() |
|
e sto ti fali?...cajce i dobro drustvo (toa kaj mene slucaj so cajceto
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
ne pijam caj .....mislam zesko e ...... sakam kafe ..... kke me vikne li nekoj na kafe
|
|
......
|
|
![]() |
|
epa ti pij si kafe, eve ke napravam edno za tebe.. a jas cajce.Moze li taka?
![]() Inaku kafeto mozes da go zemes od barot za edno 5 min.Se nadevam Dana, hektor i anglewings nema da mi zamerat sto sum go otvorila barot za 10 min.
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
moze se razbira ..... kafe muabet .... so ubavo .....ima li poubavo od toa
???
|
|
......
|
|
![]() |
|
a cigarce...ili ne pusis?inaku kafeto e gotovo.
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
pusam kako turccin .... 2.5kutii .... djkl;ajdkljsd.......ete loso zboruvam za cigarite .... ke se izgorev .... ццц
|
|
......
|
|
![]() |
|
aj ke pratam i ponekoi cigarce..ama nema da te druzam vo toa,sorry.
|
|
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 207208209210211 533> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |