|
Сите од сајт овде, НЕМА ТЕМА |
Внеси реплика | страница <1 20762077207820792080 2229> |
Автор | ||
marco_antony
Сениор Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ajde Pitu.... treba da odime na tretata tochka...
|
||
PARADISE MACEDONIA
|
||
kasper
Сениор Регистриран: 24.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1899 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
da se gresi e covecki.....!!!!
|
||
PITU GULI
Сениор Регистриран: 13.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 11254 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Е АКО ДЕ ОДЕТЕ ....
МОЈОТ ЛИЧЕН ИЗБОР Е МОЈА ЛИЧНА РАБОТА ЗНАЧИ ТОА ЗА ВАС НЕ Е ВООПШТО ВАЖНО... МОЈАТА МРАЗИЦА ЌЕ МИ ГИ ПОДГОТВУВА ПОДАРОЦИТЕ,И ЌЕ МИ ЧУВА ТОПЛА СОБА ДОДЕКА СЕ ВРАТАМ ОД ПАТ. |
||
POSAKAJ DA BIDES ZELBA KE TE POSAKAM
POSAKAJ DA BIDES LJUBOV KE TE ZASAKAM SAMO NE POSAKUVAJ DA SI BOLKA , OTI NIKOGAS NEMA DA TE PREBOLAM... |
||
marco_antony
Сениор Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
PARADISE MACEDONIA
|
||
PITU GULI
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ТУКУ СЕ УШТЕ НЕ СУМ ДОБИЛ НИТУ ЕДНО ПИСМО СО ЖЕЛБА ЗА ПОДАРОК...
ЗНАЧИ ЛИ ТОА ДЕКА СИТЕ ЖЕЛБИ ВИ СЕ ИСПОЛНЕТИ ? АЈДЕЕЕЕ КОЈ СЕ СРАМИ НЕКА ГИ АДРЕСИРА И НА ЛИЧНА ПОРАКА .... |
||
POSAKAJ DA BIDES LJUBOV KE TE ZASAKAM SAMO NE POSAKUVAJ DA SI BOLKA , OTI NIKOGAS NEMA DA TE PREBOLAM... |
||
marco_antony
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
vazi kasper....
ostanuva uste po edno cokolado Val da ne pocasti... i da gi napiseme zaklucocite za denes... i Vi posakuvam prijatno popladne .... |
||
PARADISE MACEDONIA
|
||
Valerija 2
Сениор Регистриран: 09.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 9044 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Marko Prijatno popladne.. |
||
Jakiot covek ima samo edna slaba strana-zenata sto ja saka
|
||
kasper
Сениор Регистриран: 24.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1899 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
.........kako stalen potrosuvac eve ja mojata zelba za poklon od dedo Mraz.........da si poigram malku de!!!!!!!
|
||
|
||
marco_antony
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Imam zelba ...
ovoj forum da nema kraj ... |
||
PARADISE MACEDONIA
|
||
kasper
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
|
||
PITU GULI
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
А ШТО ТИ МИСЛИШ ДЕКА УНИФМАТА МИ Е ЦРВЕНА ПА И АЛАТОТ МИ Е ТОЛКУ ЦРВЕН ? НЕ БРАТУ ... СО ДРУГ ЌЕ МОРА ДА СИ ИГРАШ.... И ЈАС СЕ ШАЛАМ ДЕ....... |
||
||
marco_antony
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
more kasper...
sto materijal e staven... od zelezo da bese dosega ke go istruzevme... |
||
PARADISE MACEDONIA
|
||
PITU GULI
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
МАРКО ПА И ОСТАНАТИТЕ...
ДАЈТЕ НОВОГОДИШНИ ЖЕЛБИ..... |
||
||
kasper
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
|
||
Внеси реплика | страница <1 20762077207820792080 2229> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |