|
Сите од сајт овде, НЕМА ТЕМА |
Внеси реплика | страница <1 20712072207320742075 2229> |
Автор | |
|^-_-^|
Сениор Регистриран: 21.Септември.2006 Статус: Офлајн Поени: 115 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ZDAVO VAL eve ja prv podnesuvam kandidatura za dedo mraz |
|
Dogi
Сениор Регистриран: 19.Април.2005 Статус: Офлајн Поени: 3168 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ист проблем и кај мене, чудно но вистинито, почнува и цел компјутер да ми кочи. а кога ќе ги изгаснам табовите со форумски страни, инаку на firefox сум, тогаш тргнува се.
|
|
Јас сум мајстор!
Кликни овде за комуникација со мене (потоа кликнете во полето 'Edit nickname' и впишете го вашето име) |
|
PITU GULI
Сениор Регистриран: 13.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 11254 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ВО ВРЕЌАТА ИМАМ ЕДЕН ИНТЕРЕСЕН ПОДАРОК СО ПОСВЕТА.
ВЕЛИ ВАКА: ОВА ШИШЕ Е ОД КРИСТАЛ И ГО ПРАВЕА РАЧНО , ВОДАТА Е ДОНЕСЕНА ОД СЕВЕРНИОТ ПОЛ ОД 150 МЕТРИ ДЛАБОКИОТ МРАЗ,КАРАМЕЛОТ Е НАПРАВЕН ПО СПЕЦИЈАЛЕН ДЕДО МРАЗОВ РЕЦЕПТ. ОВАА Е ПОДАРОК ЗА НАЈВЕРНИОТ КОНСУМЕНТ НА ПИЈАЛОКОВ. ЗА ЦАРИЦАТА НА ЕДЕН ФОРУМ ВО ЕДНА МАЛА ПРАСТАРА ДРЖАВИЧКА НЕКАДЕ НА БАЛКАНОТ... НАЗДРАВЈЕ СО ЦОЦА ЦОЛА ВАЛ... |
|
POSAKAJ DA BIDES ZELBA KE TE POSAKAM
POSAKAJ DA BIDES LJUBOV KE TE ZASAKAM SAMO NE POSAKUVAJ DA SI BOLKA , OTI NIKOGAS NEMA DA TE PREBOLAM... |
|
PITU GULI
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ТЕШКО ДЕКА СИ ПРВ ЗНАКОВЕН...
НЕ ЗНАМ ДАЛИ И ЈАС СУМ ПРВ АМА СЕКАКО СУМ ПРЕД ТЕБЕ . ПОГЛЕДНИ НАД ТЕБЕ ... |
|
POSAKAJ DA BIDES LJUBOV KE TE ZASAKAM SAMO NE POSAKUVAJ DA SI BOLKA , OTI NIKOGAS NEMA DA TE PREBOLAM... |
|
Valerija 2
Сениор Регистриран: 09.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 9044 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
FALA ZA MOJOT NEZAMENLIV KOLEGA
|
|
Jakiot covek ima samo edna slaba strana-zenata sto ja saka
|
|
marco_antony
Сениор Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Pitu ... prifatena kandidaturata tvoja...
kako dedo mraz... na zenite ke im nosis pokloni... |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
kasper
Сениор Регистриран: 24.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1899 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
....i sea koj ke deli podaroci za nova godina????....komu da go pratam pismoto so moite zelbi???........koj ke e dedo mraz????......kaj e zirito?????....ustvari koj e zirito????..........ajde luge nestrpliv sum!!!!!!
|
|
da se gresi e covecki.....!!!!
|
|
kasper
Сениор Регистриран: 24.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1899 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
|
|
PITU GULI
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ЕВЕ ЌЕ ВИ КАЖАМ И ЗА ДРУГИ ПОДАРОЦИ КОИ СЕ ВО МОЈАТА ВРЕЌА...
ИМА ЕДЕН НА КОЈ ПИШУВА ОВА Е НАЈСТАРИОТ ПРИМЕРОК ОД СТАРА ЖОЛТА КОЈ ПОСТОИ НА ЗЕМЈАТА .НА ЗДРАВЈЕ ЛИЛИ ... ДРУГ ВЕЛИ ВАКА . ВО ОВАА КУТИЈА ШТО ИЗГЛЕДА ПРАЗНА , Е СОБРАНА ЦЕЛАТА ДОБРА ВОЉА НА СВЕТОТ СО ЖЕЛБА ДА ГО ПРЕОБРАТИ ОД ЗАЈАДЛИВ ВО НАЈДОБАР ДУХ... А НА ЕДЕН ПИШУВА . ЗА НАЈВРЕДНИТЕ РАЦЕ И ОЧИ САМО НАЈВРЕДНАТА ФОТО КАМЕРА ,ПОСЛЕДНО ЧУДО ОД ТЕХНОЛОГИЈАТА.ЗА НАЈ ПАПАРАЦОТ ДИМЕ, ПА ВЕЛИ. ЗБИРКА МУДРОСТИ ЗА ОНОЈ КОЈ ЗНАЕ КОГА И КАКО ДА ГИ КАЖУВА И ПРИМЕНУВА. СРЕЌНИ ПРАЗНИЦИ МАРКО. И ИМА УШТЕ ...................... |
|
|
marco_antony
Сениор Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Bravo Pitu... te biva za ovaa uloga...
sega girl_mrazica da odbereme... kasper... treba zensko da odi kaj mazite... ne sme obratni ... |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
kasper
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
|
|
ДимеБТ
Сениор Регистриран: 18.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1911 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
КОИ СЕ ОПРЕАВДАНО ПРИСУТНИ ДА ВИДИМЕ А ДРУГИТЕ СЕ ОПРАВДАНО ОТСУТНИ |
|
LIVE FASTED AND FURIOUZ EVERY DAY. THE LIVE IS SHORTLY.
STARTING THE DAY WITH NESCAFE STIMULATES YOUR BODI AND YOUR MIND!!! |
|
marco_antony
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
PITU GULI
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
МАРКОО...
ОВА ДИМЕ ДА НЕ НЕ СЛИКАЛ СО БАБА МИ МРАЗИЦА ??/ |
|
|
Внеси реплика | страница <1 20712072207320742075 2229> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |