![]() |
|
Сакам да ти кажам... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 204205206207208 346> |
Автор | |
Omar ![]() Сениор ![]() ![]() Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
СДК сани душо полека луѓево погрешно ќе сватат.. Иначе ова за ирон го мислеше де...
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sunny ![]() Сениор ![]() ![]() Fantasy girl Регистриран: 01.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 19874 |
СДТК тоа што го напишав погоре и ич не ми е гајле
![]() |
|
Пријателите се како ѕвездите. Не ги гледаш секогаш, но знаеш дека се тука некаде!
![]() |
|
![]() |
|
Omar ![]() Сениор ![]() ![]() Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
SDTK e ubav e nema so...
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sunny ![]() Сениор ![]() ![]() Fantasy girl Регистриран: 01.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 19874 |
сдтк ... не те сакам повеќе
![]() |
|
Пријателите се како ѕвездите. Не ги гледаш секогаш, но знаеш дека се тука некаде!
![]() |
|
![]() |
|
СДТК
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
сдтк што му би на овој над мене
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Палестинец ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 12129 |
кажи му мори.........дека мене ме сакаш.....хихихиихи
|
|
![]() |
|
сдтк ... те сакам
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Палестинец ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 12129 |
ете така, биди признателна....... |
|
![]() |
|
Blue Scarlet ![]() Модератор ![]() ![]() Амазонка Регистриран: 03.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 9011 |
SDTK ... ajde pak od pocetok ......
![]() |
|
Lupus non mordet lupum.
Vulneratus non victus! |
|
![]() |
|
сдтк ... дека утре ќе ми недостасуваш додека се гостите тука
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
СДТК и ти него се надевам (ако не се гостинки)
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Blue Scarlet ![]() Модератор ![]() ![]() Амазонка Регистриран: 03.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 9011 |
SDTK .. Eve te mislam , da e kazes posle ova- ona ...........
![]() ![]() |
|
Lupus non mordet lupum.
Vulneratus non victus! |
|
![]() |
|
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
SDTK..
Te sakam....mnogu
![]() ![]() |
|
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 204205206207208 346> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |