![]() |
|
FENIX-ЗАСЕКОГАШ |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 20572058205920602061 2116> |
Автор | ||||
granny ![]() Сениор ![]() ![]() "SnowWhite" Регистриран: 17.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 10160 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
||||
'She might smile at me,probably thinking to herself,"Poor woman,she will go to hell".And I was thinking,"Poor woman,she is living in hell"
|
||||
![]() |
||||
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
|||
so raat bese denot
![]() ![]() ![]() |
||||
![]() |
||||
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
|||
nisto ako ne se izlapate
![]() |
||||
![]() |
||||
|||
punim ocima
![]() |
||||
![]() |
||||
|||
da ne ispadne samo onaa "istoriskata " na Vokri ... ova noc nije bio dan za nas
![]() |
||||
![]() |
||||
|||
ti bi glasal i za baba zumbula
![]() ![]() ![]() |
||||
![]() |
||||
DJAKONDO ![]() Сениор ![]() ![]() Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
|||
denes mi faleshe kocanskoto jabolce
![]() |
||||
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
||||
![]() |
||||
DJAKONDO ![]() Сениор ![]() ![]() Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
|||
i vo Denot na nezavisnosta, ke se smirime so moira
moira
![]() vazi?
|
||||
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
||||
![]() |
||||
|||
vo ponedelnik ke ja peeme himnata
|
||||
s.r. Dzaki |
||||
![]() |
||||
|||
prijaten vikend na site
![]() jas i utre ke bidam onlne
pa povelete
|
||||
s.r. Dzaki |
||||
![]() |
||||
|||
me zbuni avatarot
|
||||
s.r. Dzaki |
||||
![]() |
||||
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
|||
Kje odmarame celi tri denaaaaaaaaa
![]() |
||||
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
||||
![]() |
||||
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
|||
Dobar vikend na site, Se citkame mozebi vecer...
![]() |
||||
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
||||
![]() |
||||
Lilija7 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 8994 |
|||
ne tropaj....pak si gi smesal temite... ![]() ejgidi Djaki, kako mozese vcera da se treskas taka na politika so bugs??? ![]() |
||||
ЧОВЕЧКИОТ МОЗОК Е КАКО ПАДОБРАН, ТРЕБА ДА БИДЕ ОТВОРЕН ЗА ДА МОЖЕ ДА ФУНКЦИОНИРА.
|
||||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 20572058205920602061 2116> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |