![]() |
|
се прашувам ... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 203204205206207 680> |
Автор | |
bijonse1 ![]() Сениор ![]() ![]() bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
се прашувам зошто никој веќе не го спомнува овде Тоше.....
ни негова песна .....ни негова слика..... ![]() ![]() Изменето од bijonse1 - 09.Октомври.2009 во 19:09 |
|
![]() |
|
Lithium ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 01.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9407 |
дали ќе успеам утре да го научам тоа за кратко време, а сепак да не се посрамотам
![]() |
|
You think you are perfect? Well, try walking on water...
|
|
![]() |
|
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
zarem e mozno da ima tolku glupavi vo narodov?
![]() ![]() |
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
|
![]() |
|
orlov ![]() Сениор ![]() ![]() army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
До кога овој форум ќе ги толерира иако ги знае сите настрани жени со машки никови со цел да заведуваат жени и го шират лезбејството, или мажи со женски никови кои заведуваат мажи исто поради настраност.
Некои од нив од Охрид и Скопје условно си ги променија никовите но сепак работат пак на настраноста. Препорака: Администраторот сите тие да ги одстрани а на секое ОСЛ кое поради правна заштита за член од форум да му даде конретно точни податоци. Сето ова со цел да се зашттитат сериозните учесници на форумот., но и самиот форум да си го зачува и зголеми сопствениот углед. Не може некоја лезбеја или некој хомосексуалец користејки спротивен НИК да заведува учесници од форумот од ист пол. Верувам дека АДМИНИСТРАТОРОТ за овие работи ќе поведе посебна грижа. |
|
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
|
![]() |
|
Anarchy ![]() Сениор ![]() ![]() Фатенко Регистриран: 19.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 6676 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Anarchy ![]() Сениор ![]() ![]() Фатенко Регистриран: 19.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 6676 |
...na koj mu se seksa vo ova vreme
![]() |
|
![]() |
|
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
sp....orlich?....koj be ...mi te zeznal tebe?
![]() kaj mene , dodushe,..obratno beshe...mene mi se pushti nekoja...lezbejka...ama ,odamna beshe toa... ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
сп... како администраторите ќе ги откриваат кои се лезбејки, кои се педери а кои не се?
![]() |
|
![]() |
|
moderatorski flert
![]() |
|
![]() |
|
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
сп... модераторите ќе треба да се жртвуваат... во интерес на форумот?
![]() ![]() |
|
![]() |
|
ami...kako...zrtva treba...SMRT ILI SLOBODA
![]() |
|
![]() |
|
сп... во случајов што е смрт што е слобода... да знам што да одберам
![]() |
|
![]() |
|
...tuuu...shto ne gi zachuvav porakite...
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
orlov ![]() Сениор ![]() ![]() army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Ne e ova za mene, tuku za brzite................. ![]() |
|
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 203204205206207 680> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |