|
Индивидуи на изминатите 2 милениуми |
Внеси реплика | страница <1 202203204205206 217> |
Автор | |
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
po pichci bre
jasno be po toj vuk drashkovic a karadzic e radovan aj ne mesaj sea |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
Majkl
Сениор Регистриран: 20.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 3019 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
п.с. ö = немаме наш глас за оваа буква. За да го изговориш, направи усни за О но кажи Е. (Истиот глас го имаат во норвешки, германски, унгарски, фински...) Во македонскиот според Конески, се пренесува со гласот и буквата Е. Изменето од Majkl - 13.Мај.2010 во 22:23 |
|
abnormalen
Сениор ... Регистриран: 05.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 168 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
што е битно како се изговара? поважно е што значи тој збор.
|
|
Gluposta e najneobična od site bolesti - od nea NE pati bolniot tuku, SITE OSTANATI!
|
|
Majkl
Сениор Регистриран: 20.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 3019 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Eyja = „острови„ Fjall = „планина„ Jökull = „глечер„ http://news.bbc.co.uk/2/hi/europe/8623239.stm |
|
abnormalen
Сениор ... Регистриран: 05.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 168 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
и што сакаат да кажат исланџаните?
|
|
Gluposta e najneobična od site bolesti - od nea NE pati bolniot tuku, SITE OSTANATI!
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
deka se zivi i zdravi, ...niso povekje
aj ne ja rasipujte temata |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
One
one e edna od najubavite pesni na U2 ja ispeale mnogu peaci i grupi kako i legendarniot Johny Cash ene eden duet na U2 i Mary http://www.youtube.com/watch?v=sEEPWLQfCDg&feature=player_embedded Johnny Cash"One" is a song by Irish rock band U2. It is the third track from their 1991 album Achtung Baby, Изменето од anakin - 16.Мај.2010 во 13:06 |
|
|
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mali otkritija chapter 6ix
. Тешко дава комплимент на друг тој, што мисли дека е подобар. Лесно дава комплимент на друг тој, што знае дека е подобар. Најлесно дава комплимент на друг тој, што е свесен дека е полош од другиот. Никогаш не дава комплимент , ако се 50:50 многу замрсено но прекрасно човечки |
|
|
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
-ehh,...lesno e tebe da ti dadam kompliment,..brat....lesno !
....a , mislam i deka ti teshko ke mi dadesh na mene, neli? |
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
brzo se si ispomesal
no neka ti e radvaj se malku |
|
|
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne , tuku....ti samo se nadevash deka sum pomeshal...
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
zsh da se nadevam??? nit mi znaci dali si pomesal nit me interesira nadez brat mora da ima nekoja cel tuka e bezcelno pozdrav Изменето од anakin - 16.Мај.2010 во 23:58 |
|
|
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mali otkritija za individuite- chapter 7even
Да бидеш вистински Свој, треба навистина некому да припаѓаш. |
|
|
|
bijonse1
Сениор bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ХАМБУРГЕР.......
Три американски градови тврдат дека во нив настанал хамбургерот: Seymour (Сојузната држава Wisconsin), Athens (Тексас) и New Haven (Connecticut)........ но според некои извори хамбургерот први го јаделе Татарите, кои најмногу ги паметиме по нивните освојувачки походи низ Европа во 13 век. Според тие извори кои Татарите ги донеле со себе, хамбургерот би требало да потекнува од Германскиот град Хамбург, од каде што го добил и името...... |
|
Внеси реплика | страница <1 202203204205206 217> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |