IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Забава, разно, игри, интима
  Активни теми Активни теми RSS - Сите од сајт овде, НЕМА ТЕМА
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Сите од сајт овде, НЕМА ТЕМА

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 20322033203420352036 2229>
Автор
Порака
marijana Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 26.Јули.2006
Статус: Офлајн
Поени: 8066
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај marijana Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Декември.2006 во 09:54
Originally posted by |^-_-^| |^-_-^| напиша:

Originally posted by kasper kasper напиша:

Marijana tocno! ja odgovaram i na maski i na zenski Samo neznam sto saka kasper od mene? Kasper IZJASNI SE!!!Big%20smile
....ajde be mavni se......pa sum citnal pogresno....mislev deka si od sprotivniot pol.....posle mi tekna deka ednas na LP me pomesa so nekoj tvoj prijatel.........moram da te razocaram ne sum cistokrven Skopjanec.....naturaliziran...ne preferiram krastavici........WinkLOLLOLLOLLOL

So sto da se mavnam so tastaturata, mausot ili so monitorot?Wink  Od kaj si? Od sviripicino ili od biricik*rino? od mariovskiot kraj da ne si?

eeeee  boys with toys....time out!

Кон врв
kasper Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 24.Јули.2006
Локација: Macedonia
Поени: 1899
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kasper Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Декември.2006 во 09:54

Marijana tocno! ja odgovaram i na maski i na zenski Samo neznam sto saka kasper od mene? Kasper IZJASNI SE!!!Big%20smile
....ajde be mavni se......pa sum citnal pogresno....mislev deka si od sprotivniot pol.....posle mi tekna deka ednas na LP me pomesa so nekoj tvoj prijatel.........moram da te razocaram ne sum cistokrven Skopjanec.....naturaliziran...ne preferiram krastavici........WinkLOLLOLLOLLOL

So sto da se mavnam so tastaturata, mausot ili so monitorot?Wink  Od kaj si? Od sviripicino ili od biricik*rino? od mariovskiot kraj da ne si?
.......ma kaki.......galicanec!!!LOL..............i aj ne se mavaj!!!!!......lele bukvalisti denes....!!!!LOLLOLLOL
da se gresi e covecki.....!!!!
Кон врв
Lilija7 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 31.Август.2006
Поени: 8994
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Lilija7 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Декември.2006 во 09:56

NE SE MAVAJ TOLKKU SILNO....KJE SE RASCVETAS....LOLLOLLOL
ЧОВЕЧКИОТ МОЗОК Е КАКО ПАДОБРАН, ТРЕБА ДА БИДЕ ОТВОРЕН ЗА ДА МОЖЕ ДА ФУНКЦИОНИРА.
Кон врв
|^-_-^| Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 21.Септември.2006
Поени: 115
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај |^-_-^| Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Декември.2006 во 09:58
Wink E gotovo vishe se mavnav so mausot u nos direkno. Malku boleshe ali ke pomine i kasper drug pat ne me teraj da se mavam te molamDeadCry
Кон врв
la fille Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Регистриран: 21.Ноември.2005
Поени: 42032
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај la fille Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Декември.2006 во 10:00
lele znakoven kolku lesno pagas pod tugo vlijanieLOLLOLLOLLOLLOL
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kasper Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Декември.2006 во 10:01

Wink E gotovo vishe se mavnav so mausot u nos direkno. Malku boleshe ali ke pomine i kasper drug pat ne me teraj da se mavam te molamDeadCry
....a.ako ti recam da se mavas so nekoja pomlada sekretarkaWink?????......dali i togas ne ke me poslusas!!!!LOLLOLLOLLOL
Кон врв
|^-_-^| Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 21.Септември.2006
Поени: 115
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај |^-_-^| Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Декември.2006 во 10:03
SEKAKO NEMORA DA E POMLADA MOZE I POSTARA.WinkTongueTongue A I NEMORA SEKRETARKA DA E LOLLOL
Кон врв
PITU GULI Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 13.Јули.2005
Поени: 11254
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај PITU GULI Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Декември.2006 во 10:04
ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЈ
ЗДРАВО ТАЈФО...

МОРЕ БЕЗИМЕН ТИ НАВИСТИНА СЛУШАШ КОЈ ШТО ЌЕ ТИ РЕЧЕ ?

ИЛИ ТАКА СЕ ПРАВИШ....
POSAKAJ DA BIDES ZELBA KE TE POSAKAM
POSAKAJ DA BIDES LJUBOV KE TE ZASAKAM
SAMO NE POSAKUVAJ DA SI BOLKA , OTI NIKOGAS NEMA DA TE PREBOLAM...
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај marijana Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Декември.2006 во 10:04

....a.ako ti recam da se mavas so nekoja pomlada sekretarkaWink?????......dali i togas ne ke me poslusas!!!!LOLLOLLOLLOL

eee zlato za sektratarka site ke naskokaat segaLOL
Кон врв
Valerija 2 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 09.Октомври.2006
Поени: 9044
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Valerija 2 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Декември.2006 во 10:04

VE CITAM POSLE

MORAM NA DORUCEK

Jakiot covek ima samo edna slaba strana-zenata sto ja saka
Кон врв
PITU GULI Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 13.Јули.2005
Поени: 11254
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај PITU GULI Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Декември.2006 во 10:05
БИ ВЕ ГУШНАЛ СИТЕ ШТО СТЕ МИ ДРУГАРИ....

АМА НЕ СМЕАМ ОД ОВОЈ ЗНАКОВНИОВ ДА НЕ СИ ПОМИСЛИ ДЕКА СУМ НЕГОВ БРОЈ ПА ДА МЕ ФАТИ ЗА К**

POSAKAJ DA BIDES ZELBA KE TE POSAKAM
POSAKAJ DA BIDES LJUBOV KE TE ZASAKAM
SAMO NE POSAKUVAJ DA SI BOLKA , OTI NIKOGAS NEMA DA TE PREBOLAM...
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај marijana Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Декември.2006 во 10:05
Originally posted by Valerija 2 Valerija 2 напиша:

VE CITAM POSLE

MORAM NA DORUCEK

prijaten dorucek:)

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kasper Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Декември.2006 во 10:06

SEKAKO NEMORA DA E POMLADA MOZE I POSTARA.WinkTongueTongue A I NEMORA SEKRETARKA DA E LOLLOL
...........limitiraj "postara"............WinkLOLLOLLOLLOL
Кон врв
Lilija7 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 31.Август.2006
Поени: 8994
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Lilija7 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Декември.2006 во 10:06

VAL SE CITAME POPOSLE...Wink

ЧОВЕЧКИОТ МОЗОК Е КАКО ПАДОБРАН, ТРЕБА ДА БИДЕ ОТВОРЕН ЗА ДА МОЖЕ ДА ФУНКЦИОНИРА.
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 20322033203420352036 2229>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,672 секунди.