IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Забава, разно, игри, интима
  Активни теми Активни теми RSS - FENIX-ЗАСЕКОГАШ
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

FENIX-ЗАСЕКОГАШ

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 20302031203220332034 2116>
Автор
Порака Обратен редослед
marijana Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 26.Јули.2006
Статус: Офлајн
Поени: 8066
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај marijana Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Септември.2008 во 20:37
Originally posted by granny granny напиша:

ma sega stanav...dva dena sum so temperaturaтага..sega malce po dobro se osekam...pa vednas tukaнамигнување

aaaaaaa pa sto ne kazesh deka ti treba da se "ispotish":))голема%20насмевка
"recycle your mind"
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај marijana Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Септември.2008 во 20:36
aj sega da odam...ke mi zagori mandzata za utreголема%20насмевка... a utre vecer ke logoruvame vo tvojot shator:))))))
"recycle your mind"
Кон врв
granny Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
"SnowWhite"

Регистриран: 17.Јануари.2008
Поени: 10160
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај granny Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Септември.2008 во 20:36
ma sega stanav...dva dena sum so temperaturaтага..sega malce po dobro se osekam...pa vednas tukaнамигнување
'She might smile at me,probably thinking to herself,"Poor woman,she will go to hell".And I was thinking,"Poor woman,she is living in hell"
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај marijana Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Септември.2008 во 20:35
a tebe denes cel den te nemashe...z`s?голема%20насмевка
"recycle your mind"
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
"SnowWhite"

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај granny Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Септември.2008 во 20:35
Originally posted by marijana marijana напиша:

голема%20насмевкаnikako da ides....samo utre ke se izedat nekoi ...sto propustile vakva prilika...i navecer janace da baratгазење%20од%20смеење

hehehhe da vikam uste drushtvo?голема%20насмевка
kuti...ne izazivaj sudbina..utre na TOP ke bides...sto ne si predupredilaнамигнување
'She might smile at me,probably thinking to herself,"Poor woman,she will go to hell".And I was thinking,"Poor woman,she is living in hell"
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
"SnowWhite"

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај granny Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Септември.2008 во 20:34
Originally posted by marijana marijana напиша:

pojasni...znaes..masinata 'rgjosala..pa zetonot nekako ne paga od prvaзбунетост

kompiri na krukcinja, morkovi..pavlaka pecheni...itn
provereno...probaj...super se..a odlicni so meso peceno ili snicli....
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај marijana Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Септември.2008 во 20:34

голема%20насмевкаnikako da ides....samo utre ke se izedat nekoi ...sto propustile vakva prilika...i navecer janace da baratгазење%20од%20смеење

hehehhe da vikam uste drushtvo?голема%20насмевка
"recycle your mind"
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
"SnowWhite"

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај granny Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Септември.2008 во 20:33
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај marijana Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Септември.2008 во 20:32

kompiri na krukcinja, morkovi..pavlaka pecheni...itn
"recycle your mind"
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај marijana Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Септември.2008 во 20:31

збунетостpa ako taka vikat..ja ke poveruvamнамигнување
sto vaka na ovie sitni sati ti tuka?

da si odam?изненадување

mi ne mi e dosta na rabota pa i od domaголема%20насмевка
"recycle your mind"
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
"SnowWhite"

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај granny Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Септември.2008 во 20:31
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
"SnowWhite"

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај granny Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Септември.2008 во 20:30
збунетостpa ako taka vikat..ja ke poveruvamнамигнување
sto vaka na ovie sitni sati ti tuka?
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај marijana Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Септември.2008 во 20:30
i vikash receptot e dobar a? onoj dodatokot?
"recycle your mind"
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај marijana Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Септември.2008 во 20:29

изненадувањеMari...crna dupka li e kriva ili magare ke crkneнамигнување

z`s maголема%20насмевка... dupkata dobro pominalaзбунетостdemek...
"recycle your mind"
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 20302031203220332034 2116>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,859 секунди.