|
РЕЗОНАНЦИЈА |
Внеси реплика | страница <1 201202203204205 717> |
Автор | |
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ZATOA STO SI BILA MNOGU VREDNA MAMMA EVE EDEN ZELEN DOPING ZA TEBE |
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
Hero
Сениор Регистриран: 26.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 427 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Dobra vecer na site...i eve za site ....toa...
gledam jas bila LUDA ZABAVA vcera.. bravoooooooo.. e sum propustila mnogu.. |
|
Hero
Vozduhot e brat, sestra e vodata. Zemjata e majka, Sonceto e tatko. |
|
mamma
Сениор Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Leleee....zeleeenoooooo,...pa i dresing ima....Andjelina te sakam!!!
Helo,Hero...imashe,imashe se vchera,i Anjelina ima petka,...ne,.. desetka za gozbata Изменето од mamma - 10.Февруари.2008 во 22:29 |
|
marco_antony
Сениор Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pozdrav do andjelina , hero , mamma ... hero ... ubavi sonovi ... utre kako nova ... |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
marco_antony
Сениор Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
AJDE REZONANCA TRETA SMENA ... DOBRA NOK ... UBAVI SONOVI ... UTRE KAKO NOVI !!! |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
UUUUU............THANK YOU,THANK YOU. GLEDAM STE ME ISPOFALILE OVDEDODEKA BEV ODSUTNA
BLAGODARAM MAMMA ZA DESETKATA...
SAMO TI KAZI STO TI SE JADE....
|
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
mamma
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Da ti kazam pravo-lesno e so mene.
Jas sum ti trevopasno zivotno.Neka e zeleno,bezmesno, korenchinja,ova-ona....i se ke e super. Ali zatoa ke te izmacham za cedeni svezi sokovi...vo goooolema kolichina,i to...nekolku pati dnevno |
|
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
PA TI BE MAMMA SI BILA MOJA KRVNA GRUPA
|
|
|
|
mamma
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
....da?????
|
|
f_frosina
Сениор Регистриран: 21.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 227 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Dobro utro dragi REZONATORI. Me nemase nekoe vreme, za zal ne bev tuka na slavenjeto , 200 strani?
Bravo, ne se ni somnevav vo toa. Da napravite ( me ) i 2 000 , Da se priklucat uste mnogu novi i stari forumdzii , Aktivnite REZONATORI da bidat ushte poaktivni , Onie koi isceznaa ( kako mene ) , Pak da si se vratat , Vistinskite prijateli i luge, gi najdov tokmu na ovaa stranica ... Bidete mi srekni i aktivni |
|
f_frosina
|
|
marco_antony
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
DOBRO UTRO FROSINO DEVOJCHE ... DRAGO MI E STO SE JAVI ... SEKAKO DEKA KE PRAVIME MNOGU STRANICI ... KOJ KE VLEZI - NEMOZE DA IZLEZI ... MOZE POVREMENO COVEK DA GO SNEMA ... DA NAPRAVI NEKOJ KRUG VO ZIVOTOT ... I PAK DA SE POJAVI ... AMA VO UMOT ... SO SESTOTO CULO ... SITE SME POVRZANI ... IM POSAKUVAM NA SITE LUDJE ... PRIJATNA I USPESNA NEDELA !!! |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
sunlight_sa
Сениор Регистриран: 10.Јануари.2008 Локација: Bulgaria Статус: Офлајн Поени: 365 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Dobro utro na vsichki!!!
Pozelavam vi leka i uspeshna sedmitzha!!! i vi kanja na sutreshno kafe........ |
|
|
|
Hero
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Dobro utro na site !!!!
Imajte prijatna i uspeshna rabotna sedmica .... |
|
Hero
|
Hero
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ajde na po edno kafence, cajce, kolacinja
|
|
Hero
|
Внеси реплика | страница <1 201202203204205 717> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |