|
Друмска кафана-пушална III |
Внеси реплика | страница <1 201202203204205 767> |
Автор | |
KINGDAVID
Сениор Solomon's father Регистриран: 09.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 9425 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Babe, ke zemam jas od pivoto , ako li ? |
|
BellaGrandma
Сениор Game over Регистриран: 10.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 20029 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Se za tebe ....samo ako ja slusas Ceca...i.. Kad bi bio ranjen
|
|
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
|
|
KINGDAVID
Сениор Solomon's father Регистриран: 09.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 9425 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
A moze li samo da ja gledam ? |
|
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ејјј...да се разбереме....
Таа песна Цеца ја испеа само за мене колку пати да кажам ја би од винцето црвено ....да шмркнат ... некое чашиче |
|
I'm out bcz of pathetic around here
|
|
BellaGrandma
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Te pozdravi Ceca... i rece..mozes..sto sakas da i pravis
|
|
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
|
|
MyWay
Сениор Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
a da zavrshi nastapot na ceca neli e naj arno
|
|
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... |
|
KINGDAVID
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Hahahah, blagodaram , pozdravi ja i ti |
|
BellaGrandma
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
neznaev ili znaev...ama mislam deka neznaev ...epa ajde de..sto i fali...neka pee vo kafanava Najdi si nekoja..i pijuckajte si crveno vince... ama gledam veke te se smestile...fino... |
|
|
|
Schatzii
Сениор Регистриран: 04.Мај.2010 Локација: Germany Статус: Офлајн Поени: 10600 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
дајте нешто за пиење и цеца била тука
|
|
Dream what you want to dream;
Go where you want to go; Be what you want to be, because you have only one life and one chance to do all the things you want to do. |
|
BellaGrandma
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Schatzii
ke ti zavrsat rabota ...ili? |
|
|
|
Schatzii
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
фала
конечно заличе ова на вистинска кафана со вистинска музика
|
|
Go where you want to go; Be what you want to be, because you have only one life and one chance to do all the things you want to do. |
|
MyWay
Сениор Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
e da beeeeeeeeee...so ceca
|
|
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... |
|
BellaGrandma
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
.........pa ...kafana e ...
|
|
|
|
Schatzii
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
јас не сум сретнала кафана кај што ечи рап |
|
|
Внеси реплика | страница <1 201202203204205 767> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |