|
Ми фали, ми недостига |
Внеси реплика | страница <1 200201202203204 473> |
Автор | ||
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
..ЕЕЕ,ТОА ОВДЕ МОЖЕШ ДА ГО НАЈДЕШ!
|
||
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
||
granny
Сениор "SnowWhite" Регистриран: 17.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 10160 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
izbrisana tema
|
||
'She might smile at me,probably thinking to herself,"Poor woman,she will go to hell".And I was thinking,"Poor woman,she is living in hell"
|
||
dama
Сениор Регистриран: 22.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 282 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Site zaedno, site za edno
|
||
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
mi fali vo momentov kafe i crno vino, a mi nedostiga, poshto poodamna ja nema- dodusha mene isto me nemashe, blu.............,, zatoa sto taa e najdobar drugar,
Изменето од orlov - 28.Јануари.2008 во 16:27 |
||
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
||
...Well...
Сениор ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...temata site zaedno na kup ama dzaki najglaven...leleleleee plachenje na delo...bruka-bratche svetot ne se vrti okolu tebe-sekogash ima po harizmatichni od sekogo se pojavujat od vreme na vreme-zapamti ova-za da dobiesh-nekogash treba i da izgubish i tuka se glea silinata na sklopot na choeka...hahahhahahaaaa...
Изменето од ...Well... - 28.Јануари.2008 во 18:40 |
||
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ми фали blueprayer
срцко, што се случува со тебе ? многу слабо пишуваш на форумот, а тука се постојано твоите пријатели низ темите во разно, само твои постови фалат каде си ??? |
||
|
||
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
mi fali Well |
||
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
абе морам,........ |
||
moira
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
CACI
|
||
Drlja
Сениор Регистриран: 24.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 3373 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...слободното време
|
||
|
||
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ми фали САНДАНСКИ
|
||
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
||
Anthony
Сениор Регистриран: 17.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 3379 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
?
Изменето од Anthony - 23.Февруари.2008 во 17:41 |
||
It’s nice to be important....it’s important to be nice!
|
||
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ај кју...........
|
||
Внеси реплика | страница <1 200201202203204 473> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |