IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Општо > Разно
  Активни теми Активни теми RSS - Ми фали, ми недостига
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Ми фали, ми недостига

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 200201202203204 473>
Автор
Порака
zagor Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Уникатен песимист

Регистриран: 27.Септември.2007
Локација: Congo
Статус: Офлајн
Поени: 12850
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zagor Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Јануари.2008 во 13:42
Originally posted by dama dama напиша:

mi falat iskreni prijateli  i iskreni razgovori , mi fali malku poveke pozitivna energijaтрепкање

..ЕЕЕ,ТОА ОВДЕ МОЖЕШ ДА ГО НАЈДЕШ!трепкање
...zagor e ziv,se drugo e laga.
Кон врв
granny Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
"SnowWhite"

Регистриран: 17.Јануари.2008
Поени: 10160
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај granny Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Јануари.2008 во 13:42
izbrisana tema
'She might smile at me,probably thinking to herself,"Poor woman,she will go to hell".And I was thinking,"Poor woman,she is living in hell"
Кон врв
dama Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 22.Ноември.2007
Локација: Macedonia
Поени: 282
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај dama Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Јануари.2008 во 13:52
Originally posted by zagor zagor напиша:

Originally posted by dama dama напиша:

mi falat iskreni prijateli  i iskreni razgovori , mi fali malku poveke pozitivna energijaтрепкање

..ЕЕЕ,ТОА ОВДЕ МОЖЕШ ДА ГО НАЈДЕШ!трепкање
  mozebi no zasega ne sumтрепкање
Кон врв
moira Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...The Goddess... Administrateur adjoint

Регистриран: 06.Јуни.2007
Поени: 26016
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај moira Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Јануари.2008 во 14:01
Site zaedno, site za edno
Кон врв
orlov Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
army veteran 2001

Регистриран: 26.Јули.2007
Локација: Macedonia
Поени: 11342
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај orlov Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Јануари.2008 во 16:26
mi fali vo momentov kafe i crno vino, a mi nedostiga, poshto poodamna ja nema- dodusha mene isto me nemashe, blu.............,, zatoa sto taa e najdobar drugar,

Изменето од orlov - 28.Јануари.2008 во 16:27
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,              
Кон врв
...Well... Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...ExtraVagant...

Регистриран: 30.Ноември.2007
Поени: 5231
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ...Well... Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Јануари.2008 во 18:39
...temata site zaedno na kup ama dzaki najglaven...leleleleee plachenje na delo...bruka-bratche svetot ne se vrti okolu tebe-sekogash ima po harizmatichni od sekogo se pojavujat od vreme na vreme-zapamti ova-za da dobiesh-nekogash treba i da izgubish i tuka se glea silinata na sklopot na choeka...hahahhahahaaaa...големо%20гушкање

Изменето од ...Well... - 28.Јануари.2008 во 18:40
Кон врв
Mindy Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Искрена, поискрена здравје

Регистриран: 14.Ноември.2005
Локација: United Arab Emirates
Поени: 14598
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Mindy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Јануари.2008 во 22:39
ми  фали  blueprayerтагатагатага

срцко,  што се случува со тебе ?  многу слабо пишуваш на форумот, а  тука се постојано  твоите пријатели  низ  темите  во разно, само  твои постови  фалат тагатагатагатагатага

каде  си ??? тагатагатага
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај moira Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Јануари.2008 во 00:07
Originally posted by ...Well... ...Well... напиша:

...temata site zaedno na kup ama dzaki najglaven...leleleleee plachenje na delo...bruka-bratche svetot ne se vrti okolu tebe-sekogash ima po harizmatichni od sekogo se pojavujat od vreme na vreme-zapamti ova-za da dobiesh-nekogash treba i da izgubish i tuka se glea silinata na sklopot na choeka...hahahhahahaaaa...големо%20гушкање

mi fali Well
Кон врв
Гостин Кликни и види ги опциите
Гостин
Гостин
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Гостин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Јануари.2008 во 00:29
Originally posted by diogenskopje diogenskopje напиша:

a be mi fali uste Bisernoto devoje..spie maloto ..rasne..ako ako samo neka ni nanka среќа

абе морам,........ голема%20насмевкаголема%20насмевкаголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкање
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај moira Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Јануари.2008 во 00:30
CACI
Кон врв
Drlja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 24.Октомври.2006
Поени: 3373
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Drlja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Јануари.2008 во 01:46
...слободното времеух
Кон врв
La Ninja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Регистриран: 13.Јуни.2006
Поени: 1605
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Јануари.2008 во 09:48
ми фали САНДАНСКИ тагаголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкање
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
Кон врв
Anthony Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 17.Декември.2007
Поени: 3379
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Anthony Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Јануари.2008 во 14:28
?

Изменето од Anthony - 23.Февруари.2008 во 17:41
It’s nice to be important....it’s   important to be nice!
Кон врв
Гостин Кликни и види ги опциите
Гостин
Гостин
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Гостин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Јануари.2008 во 23:05
ај кју........... тага
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 200201202203204 473>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,625 секунди.