![]() |
|
Ми фали, ми недостига |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 199200201202203 473> |
Автор | |
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
кафе
![]() |
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
blue666 ![]() Сениор ![]() Регистриран: 28.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 4465 |
земи си сокче, а не кафе
![]() |
|
![]() |
|
moira ![]() Сениор ![]() ![]() ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
A chaj, da ne sakate chaj
![]() ![]() |
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
моит и чај
![]() |
|
|
|
![]() |
|
moira ![]() Сениор ![]() ![]() ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Poveli, samo pazi na porcelamot
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
закон си моира...
![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
diogenskopje ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2063 |
mi falat kolacinjata na moira...ali jas bi sakal dokolku moze i ne e zafatena da napravi nekoja italijanska pasta na moirin nacin...toa rado bi go probal...z`s od kolacinjava seker fativ
![]() |
|
![]() |
|
granny ![]() Сениор ![]() ![]() "SnowWhite" Регистриран: 17.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 10160 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
'She might smile at me,probably thinking to herself,"Poor woman,she will go to hell".And I was thinking,"Poor woman,she is living in hell"
|
|
![]() |
|
Znam...ama bev vo kujna, na diogen mu spremav pasti,
Diogen neka ne ti nedostasuvaat pastite, veke e servirano vo kafe-muabet, Poveli ![]() Изменето од moira - 28.Јануари.2008 во 02:43 |
|
![]() |
|
IQ ![]() Сениор ![]() ![]() Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
eden chovek zabaven
|
|
![]() |
|
diogenskopje ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2063 |
a be mi fali uste Bisernoto devoje..spie maloto ..rasne..ako ako samo neka ni nanka
![]() |
|
![]() |
|
dama ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 282 |
mi falat iskreni prijateli i iskreni razgovori , mi fali malku poveke pozitivna energija
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 199200201202203 473> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |