IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Забава, разно, игри, интима
  Активни теми Активни теми RSS - Сите од сајт овде, НЕМА ТЕМА
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Сите од сајт овде, НЕМА ТЕМА

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 20042005200620072008 2229>
Автор
Порака
marijana Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 26.Јули.2006
Статус: Офлајн
Поени: 8066
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај marijana Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Ноември.2006 во 15:15
Originally posted by bukra bukra напиша:

pocnavte film da snimate????Embarrassed

a zosto mene nikoj nisto ne mi kazuvaConfused...redno e so sreka da vi recam...jas ke vi pomagam so toa sto ke se grizam za vasata zdrava hranaLOLLOL

ne se sekiraj ke bideme jas i ti "kriticari"heheheh..ima li bolje od toa?LOLLOL
Кон врв
kasper Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 24.Јули.2006
Локација: Macedonia
Поени: 1899
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kasper Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Ноември.2006 во 15:15
Teto......ne bob....tuku....bop...na kocanski........mmmm....so ubavo mirisa....imas staveno i suva piperka,radi smec....Tongue
da se gresi e covecki.....!!!!
Кон врв
irena Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 18.Септември.2006
Поени: 2039
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај irena Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Ноември.2006 во 15:16
jas sum na posna hrana Kasper Smile sega morkov ke si ruckam...LOL
TI I JAS VECEN POVIK I ODGOVOR
Кон врв
Valerija 2 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 09.Октомври.2006
Поени: 9044
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Valerija 2 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Ноември.2006 во 15:17
Bob,,
Ako ne e petokne kazivam na PITU,,VETUVAM
Jakiot covek ima samo edna slaba strana-zenata sto ja saka
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kasper Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Ноември.2006 во 15:18
Originally posted by irena irena напиша:

jas sum na posna hrana Kasper Smile sega morkov ke si ruckam...LOL
....epa i jas sum na posna hrana....izbegavam svinsko....poveke sum na telesko...he-he.......se zezam....WinkLOLLOLLOLLOL
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Valerija 2 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Ноември.2006 во 15:19
Mene mi se otvori apetit....navistina...
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Valerija 2 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Ноември.2006 во 15:21
Irence..grickas morkovce...
Taa hrana e nesfatliva za mene
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kasper Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Ноември.2006 во 15:22

Originally posted by kasper kasper напиша:

Teto......ne bob....tuku....bop...na kocanski........mmmm....so ubavo mirisa....imas staveno i suva piperka,radi smec....Tongue
lutaLOLLOLLOL aj da ne se ligavis ...nisto ne kazuvam za hrana veke

ooo i zlatoto da go pozdravamBig%20smile
...he-he......za gotvenje sve znam teto...samo manjka mi e vreme.....preku vikend da me vidis.....more i sarma ke ti napravam....pa tek specijaliteti od oriz...polneti gambi....oriz so pecurki i razni dodatoci....eheeee.....so ne me nauci ovoj zivot kuceski......Unhappy
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kasper Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Ноември.2006 во 15:24

Originally posted by Valerija 2 Valerija 2 напиша:

Irence..grickas morkovce...
Taa hrana e nesfatliva za mene
super e Val...cesto jadam morkov,kako salata...rendan so rendano svezo cveklo ,lukce,zejtin i limun...super e ..probaj..em vkusno em zdravoWink
...troa magdanos zaboravi teto....povkusno e taka....Big%20smile
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Valerija 2 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Ноември.2006 во 15:25
Bukra,znam se za zdravata ishrana...samo zaludno,,koga slabo ja praktikuvam
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kasper Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Ноември.2006 во 15:29

ClapClapClap Dete...taka treba...a za zdrava hrana ne treba vreme da imas...za cas se sprema...ako sakas i recepti ke ti dadam,naj ozbilnoWink
    ....blagodaram teto....ako za nesto mi treba sovet kako da spremam.sigurno ke ti se obratam.....a tek za riba spremanje......ne veruvam deka i iskusna domakinka mi e ramna....go znam i ohridskiot sos so luk i zejtin...makalo.....pa tek sosovi so vino...belo-crveno....101....he-he......lele kako mi krci stomak sea od ovie muabeti......LOLLOLLOLLOL
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Valerija 2 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Ноември.2006 во 15:29
Znam..Bukra.,znam...
Za da im delam soveti na site okolu...za toe e moeto znaenje
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Valerija 2 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Ноември.2006 во 15:36
Bukra..umrev za jadenje....ne mozam da izdrzam...kazete nesto drugo
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kasper Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Ноември.2006 во 15:38

e Dete..ribata maz mi ja sprema...super ja  przi.....a njkam ni da pocnam jas da ja spremam....vaka po lesno mi eLOLLOLLOLLOL
a makalo znam i jasLOLLOLLOL
.....taka i treba teto...toa e maska rabota.....samo....slatkovodnata riba se przi...zadolzitelno......a morskata e daleku povkusna ako se pece na skara a dobra zamena e i pecenjeto vo folija otkako ke otstoi nekoe vreme vo pravilno prigotvena salamura...........aj menjajte tema ja izligaviv tastaturata.....LOLLOLLOLLOLLOL
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 20042005200620072008 2229>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,641 секунди.