|
Сите од сајт овде, НЕМА ТЕМА |
Внеси реплика | страница <1 20022003200420052006 2229> |
Автор | ||
kasper
Сениор Регистриран: 24.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1899 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
da se gresi e covecki.....!!!!
|
||
la fille
Модератор Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
uf kolku mrazam da sum bolna.
ima nekoj ekstra maramici, jas moite site gi potrosiv |
||
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
||
marco_antony
Сениор Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Kasper ..
sto mislis ti ... koja e? eve ti dadov odgovor vo vid na prasanje na tvoeto prasanje... mislam deka sega ti odgovoriv... |
||
PARADISE MACEDONIA
|
||
marco_antony
Сениор Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
snaske cemi C-1000...
moze i nekolku... i nema da ti trebaat maramici... so maramicite samo ke se brises... i nisto... |
||
PARADISE MACEDONIA
|
||
kasper
Сениор Регистриран: 24.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1899 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Marko.....odgovor so prasanje se dava koga ne go znaes vistinskiot odgovor.....zatoa....neprifatlivo.....baram strikten odgovor....pa kako reziser i glaven scenograv,koreograv.....valjda Ti treba da znaes,a ne jas........moe e da ja nerviram glavnata.....spored dogovorot,neli???
|
||
|
||
marco_antony
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Kasper ...
pred nekolku godini na edna prijatelka i rekov: - ZAD DOBRA KOBILA PRASINA SE KREVA!!! Znaes od ona ZAD DOBAR KONJ PRASINA SE KREVA... taa mi rece: - more .. me napravi kobila i dobro mi dojde... i mi se zablagodari... toa bese zatoa sto taka vooduseveno toa go kazav.... a ne sarkasticno... demek koja e kobilata sega ke ja e*eme .... Kasper ... a ti ne mi odgovori do kade si so zenackata?? |
||
PARADISE MACEDONIA
|
||
la fille
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
uf svekre treba da pratam nekoj da mi kupi
more najubavo ke bide da si otidam doma |
||
|
||
marco_antony
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
nemora da mi odgovaras...
samo ke mi kazes rafalni bla-bla raboti... ajde zimava toa treba da se sredi... |
||
PARADISE MACEDONIA
|
||
marco_antony
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
snaske... obavezno zemi si...
sega treba da bides vo top forma... C-1000 i cajcinja... mozes da si zemes od CaliVita kaj Soborniot hram... |
||
PARADISE MACEDONIA
|
||
kasper
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
|
||
engie
Сениор Регистриран: 10.Август.2005 Локација: Zimbabwe Статус: Офлајн Поени: 2775 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
*
Изменето од engie - 29.Ноември.2006 во 14:52 |
||
|
||
engie
Сениор Регистриран: 10.Август.2005 Локација: Zimbabwe Статус: Офлајн Поени: 2775 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Abe sto ste se fatile za glavnata glumica....odlucivte li koj ke bide reziserot, koreografot, scenografot... |
||
|
||
marco_antony
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
bravo Kasper... samo napred druze... |
||
PARADISE MACEDONIA
|
||
la fille
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
decki jas zaminuvam doma, ke se citneme utre
|
||
|
||
Внеси реплика | страница <1 20022003200420052006 2229> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |