![]() |
|
FENIX-ЗАСЕКОГАШ |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 20022003200420052006 2116> |
Автор | ||
DJAKONDO ![]() Сениор ![]() ![]() Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
e sega ,
ne mozam da se vljubam, ne zaebavaj i ti
da imav mnogu pari, ke naracuvav vo nekoja agencija zenski po moj izbor
ama da se vljubam, nema logika, i ne mozham dodushe
|
||
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
||
![]() |
||
Izzi ![]() Сениор ![]() ![]() BRAINIAC Регистриран: 18.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4475 |
|
кај сте бе пеЕри
![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
|
najverojatno
||
![]() |
||
irenka2 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1954 |
|
Djakondo Lili si ja saka
![]() |
||
MAKEDONIJA BILA I KE BIDE
|
||
![]() |
||
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
|
nemoj samo da kazes deka gorese od zelba da me vidis
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
DJAKONDO ![]() Сениор ![]() ![]() Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
|
pas drugarite igraat oksan (okey), ne znam dali znaes kakva e taa igra
dovolno e IQ 40 , za da covek bide dobar oksandzija
inteligencijata duri pretstavuva hen dikep vo taa igra
![]() |
||
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
||
![]() |
||
|
znaci Djakondo se uste nema precizirano vo koja vsusnost e vljuben
![]() ![]() |
||
![]() |
||
irenka2 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1954 |
|
ovoj Dajkondo si odi na najubavoto da zadrzi vpecatok
![]() |
||
MAKEDONIJA BILA I KE BIDE
|
||
![]() |
||
|
Lilija posebno ja sakam
isto kolku drugite, ama posebno
znam deka sekogas ke ja sakam
toa e razlikata
|
||
s.r. Dzaki |
||
![]() |
||
|
ti ljubomorna da ne si ? ... sto DJ ne te saka ... povece od drugite
![]() |
||
![]() |
||
|
sega od asortimanot ![]() ![]() ![]() ![]() Изменето од DJAKONDO - 15.Септември.2008 во 21:56 |
||
s.r. Dzaki |
||
![]() |
||
|
fala
aj ciao, da vidam sto pravat oksandziive
|
||
s.r. Dzaki |
||
![]() |
||
Lilija7 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 8994 |
|
e ova e vekje premnogu ljubov...........ni jas ne mozam da izdrzam......
![]() ![]() |
||
ЧОВЕЧКИОТ МОЗОК Е КАКО ПАДОБРАН, ТРЕБА ДА БИДЕ ОТВОРЕН ЗА ДА МОЖЕ ДА ФУНКЦИОНИРА.
|
||
![]() |
||
|
a zah da ne te sakam, brat ne simi, komshija ne, kolega ne
nema shto da delime neli?
|
||
s.r. Dzaki |
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 20022003200420052006 2116> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |