![]() |
|
FENIX-ЗАСЕКОГАШ |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 19992000200120022003 2116> |
Автор | |
DJAKONDO ![]() Сениор ![]() ![]() Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
da vi kazam nesto iskreno
koga go cistea Vardar... a be znam nema da veruvate
ama aj sepak ke kazam se frliv vo rekata, a rabotnicite skoknaa da me spasat
jas vikav: ostavete me, ili ke se udav am ili ke stignam kaj marijana
edniot mi rece, Dzaki budalo , pa ke te zgrapci Lilija pred da stignes kaj marijana
hmmmm, uste podobro , rekov jas, ama ne me poslusaa
mozebi ne trebase da v ikazam, ama takov sum si jas, ne mozam nist oda krijam
|
|
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
|
![]() |
|
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
ups
![]() |
|
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
|
![]() |
|
Lilija7 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 8994 |
![]() ![]() |
|
ЧОВЕЧКИОТ МОЗОК Е КАКО ПАДОБРАН, ТРЕБА ДА БИДЕ ОТВОРЕН ЗА ДА МОЖЕ ДА ФУНКЦИОНИРА.
|
|
![]() |
|
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
file , ti ne izdavaj
![]() |
|
![]() |
|
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
arno rekov jas...primopredaja
![]() |
|
|
|
![]() |
|
irenka2 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1954 |
perski muabeti
![]() |
|
MAKEDONIJA BILA I KE BIDE
|
|
![]() |
|
Lilija7 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 8994 |
dobro be so zboruvate????????
![]() |
|
ЧОВЕЧКИОТ МОЗОК Е КАКО ПАДОБРАН, ТРЕБА ДА БИДЕ ОТВОРЕН ЗА ДА МОЖЕ ДА ФУНКЦИОНИРА.
|
|
![]() |
|
DJAKONDO ![]() Сениор ![]() ![]() Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
ako sum peser ne znaci deka go prodavam moeto telo
![]() |
|
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
|
![]() |
|
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
ajde barem sega napravi isklucok
![]() |
|
![]() |
|
ke otvoram tema: Prasajte go Dzaki, tuka ke si postavuvate prasanja, a jas vo ramkite na moite skromni (epten skromni) , moznosti ke vi odgovoram
Изменето од DJAKONDO - 15.Септември.2008 во 22:12 |
|
s.r. Dzaki |
|
![]() |
|
a dokolku ti platam ?????
|
|
![]() |
|
nema smisla jas da te izdadam
kazi si samiot
ne me plakas za reklam a
|
|
s.r. Dzaki |
|
![]() |
|
i sto mislis ti djaki ? koj ima pogolemi sansi ? zenskite ili maskite ???
![]() |
|
![]() |
|
a tuka se vrsi primopredaja?
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 19992000200120022003 2116> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |