![]() |
|
Знам дека........ |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 198199200201202 360> |
Автор | |
DarlinG ![]() Сениор ![]() ![]() *Lara*Croft* Регистриран: 09.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1621 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
знам дека за жал нема да фи најдам прашањата германски од мојата група
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
lexus ![]() Група ![]() Регистриран: 05.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 71 |
znam deka ustvari niso neznam
![]() |
|
![]() |
|
sunshine_baby ![]() Сениор ![]() Регистриран: 20.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 256 |
Знам дека јас сум клучниот елемент за било каков негативен исход,но не можам да го најдам начинот за излегување од магичниов круг!
|
|
![]() |
|
nena34 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 08.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1435 |
znam deka denes zaglaviv na rabota
![]() |
|
Bidi izvor sto pretekuva a ne bunar so zastoena voda,davaj i primaj ljubov bez granici
|
|
![]() |
|
PITU GULI ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 11254 |
ЗНАМ ДЕКА ДЕНЕС Е ЧЕТВРТОК
|
|
POSAKAJ DA BIDES ZELBA KE TE POSAKAM
POSAKAJ DA BIDES LJUBOV KE TE ZASAKAM SAMO NE POSAKUVAJ DA SI BOLKA , OTI NIKOGAS NEMA DA TE PREBOLAM... |
|
![]() |
|
RUSHKA ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 28.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2837 |
Znam deka mozam
![]() |
|
4ISTA SOVEST=MIREN SON
|
|
![]() |
|
BisernA ![]() Сениор ![]() Регистриран: 27.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 4662 |
знам дека ти ги кажував..... ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Delicia ![]() Сениор ![]() *dream catcher* Регистриран: 20.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 10984 |
......знам дека морам.....ама знам и дека можам
![]() |
|
...It just takes a second to realize how wrong you are, about... everything...
|
|
![]() |
|
mrzla ![]() Сениор ![]() ![]() натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
знам дека...снегов нема да ме спречи во ништо
|
|
![]() |
|
IdiBegaj ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 20.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 418 |
znam deka ubavo ke se custvuvam ovde ko doma isto
![]() ![]() |
|
![]() |
|
mistake ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 8613 |
. Изменето од mistake - 29.Јануари.2011 во 18:08 |
|
![]() |
|
Командантица ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 2129 |
сдк,..шо сила ќе беше овај форумов,..ја убива досадата за секунди
![]() |
|
..Живеам за да умрам..!
|
|
![]() |
|
*moon* ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7657 |
znam deka ke mi se sluci sranje ama neka mi e dobro barem eden den bez tebe
|
|
Ако го победиш моментот ти си најсилниот човек на светот
|
|
![]() |
|
mistake ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 8613 |
. Изменето од mistake - 29.Јануари.2011 во 18:08 |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 198199200201202 360> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |