IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Филозофија и психологиjа
  Активни теми Активни теми RSS - Лажење
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Лажење

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1819202122 24>
Автор
Порака
fragola Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 02.Февруари.2008
Статус: Офлајн
Поени: 3829
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај fragola Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Септември.2008 во 11:27
(jas)-"Ne go slusnav telefonot koga dzvonese"
-"Paaa...kako mi spusti!?"

-"Kade si?"
(jas)-"Eve,doma.Sedam na terasa."
-"Samo sto te barav doma,mi rekoa deka si izlezena"
(jas)- "Aaaa....mmmm...samo sto vlegov!Ne me videle."

(jas)-"Lelee navistina,mnogu si ubava na slikava"
- "Ne sum jas taa..."

....uffff,lazga sum bilaaa
I get enough exercise...just pushing my luck.
Кон врв
zagor Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Уникатен песимист

Регистриран: 27.Септември.2007
Локација: Congo
Поени: 12850
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zagor Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Декември.2008 во 11:21
...a da si se pribereme vo ovaa tema...!nesto me kopka be ...majko mu....збунетост
...zagor e ziv,se drugo e laga.
Кон врв
DAC23 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 20.Декември.2008
Поени: 357
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај DAC23 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Декември.2008 во 13:01
NEKAKO GRUB MI E OVOJ ZBOR LAZE LAGA AJ DA E BELA LAGA KE SE I NEKAKO SVARI TUKU UBAVO KE KAZETE JAS NE LAZAM SAMO NE JA GOVORAM VISTINATA,A VERUVAM DEKA SEKOJ OD NAS NESHTO IZLAZAL NE IZLAZAL GRUBO E :) NE JA KAZAL VISTINATA
Кон врв
monitor Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 19.Декември.2008
Поени: 97
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај monitor Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Декември.2008 во 13:15
АКО НЕ БЕШЕ ЛАЖЕЊЕТО ЌЕ СЕ СРАМЕВМЕ
Кон врв
igi 3 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
KVO VADIS

Регистриран: 30.Ноември.2008
Поени: 18736
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај igi 3 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Јануари.2009 во 21:54
Ima it kakvi lazenja.Ama ima i slatki lazenja i lazenje od koris i lazenje od krienje na vistinata sto i ne mora sekoj vo sekoe vreme da ja znae
Кон врв
Sho-Sana Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 24.Ноември.2008
Поени: 2944
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Sho-Sana Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Јануари.2009 во 21:59
Јас не го сакам лажењето. Но, затоа почитувам недавање вишок информации, кажување на она што е доволно, а премолчување на она што не е нужно во тој момент.
Оти, за секоја ситуација има два различни услова: нужен и доволен. среќа
Ако сретнеш човек со кој:
- вреди да зборуваш а не зборуваш, си го изгубил човекот,
- не вреди да зборуваш а зборуваш, си го изгубил зборот.
Мудриот човек не ги губи ни човекот ни зборот. Конфучиe
Кон врв
butterflyM55 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
***PEPE***

Регистриран: 17.Ноември.2008
Поени: 3399
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај butterflyM55 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Јануари.2009 во 00:52
Sekogas ja kazuvam vistinata.Mrazam lagi i komentiranje "pozadi grb".Kazi mi sto mi mislis,ke me boli togas vo momentot,ama posle koga ke ostanam sama ke si razmislam i ke si ja najdam mojata greska (ako ja ima).Podobro "gola" vistina otkolku "maskirana" laga.Ke te izlazat vo momentot no sto posle?Sto otposle koga toj izlazaniot ke ja doznae vistinata,pa i toa deka i ti sa ja znael vistinata celo vreme a si go lazel?Iskrenost...toa e nesto sto pocituvam.
Единствената работа што стои помеѓу нас и тоталната среќа е реалноста.
Кон врв
Палестинец Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 24.Јуни.2007
Поени: 12129
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Палестинец Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Јануари.2009 во 01:12
Многу лажам....сушам......
Кон врв
mrzla Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
натурална девојка

Регистриран: 14.Мај.2008
Поени: 13330
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mrzla Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Јануари.2009 во 01:48
ја

и незнам дали баш лажам
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Палестинец Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Јануари.2009 во 01:57
Туууу...дали лажеш
Кон врв
Гостин Кликни и види ги опциите
Гостин
Гостин
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Гостин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Јануари.2009 во 02:28
Jas nikogas ne lazam..........sekogas ja kazuvam vistinata samo namaluvam nesto ili zgolemuvam ako taka nalaga situacijata.....ili da ne povredam nekoj blizok
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Палестинец Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Јануари.2009 во 02:52
Значи се што ќе кажеш..... да делиме со 3.........така ли?
Кон врв
ANITA11 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 04.Јануари.2009
Поени: 21488
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ANITA11 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Јануари.2009 во 09:32
E GI LAZAM DECATA MOI KOGA TREBA DA IZEDAT NESTO
Кон врв
Renatax Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Декември.2008
Поени: 11613
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Renatax Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Јануари.2009 во 09:41
Sekoj vo odreden moment bil doveden vo situacija da izlaze bash od prichini da ne povredi nekoj mnogu biten so vistinata shto kje ja kaze...samo vo vakvi situacii opravduvam lagi.
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1819202122 24>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,156 секунди.