|
Кој весник најмногу сакате да го читате |
Внеси реплика | страница <1 18192021> |
Автор | ||
stigma04
Сениор Регистриран: 29.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 2661 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
vest
|
||
Jas sum pepel tamu kade sto bev ogan
|
||
MyWay
Сениор Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Аман па ти.........секој си има право на своја определба......Тогаш значи и тебе ти е испран мозокот( нормално)...............А се плакниш со напад врз другите... |
||
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... |
||
trucker
Сениор Регистриран: 22.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3571 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
playboy
|
||
SEX, TRUCKS & DRINKS!
|
||
Assailant
Нов член O_o Регистриран: 10.Февруари.2011 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Vest,Dnevnik a od magazinite krema i svet :)
|
||
What is this, i don't even..
|
||
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...pa ne se site bogati ( so pamet!), ...pa da moze sekoj da si go dozvoli toj luxus , ...drugi da mu go perat mozokot! ...samo,...nema koj toa da go sfati,...i pokraj tolkavoto bogatstvo ( vo umot) ! |
||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
||
Теа Јованова
Нов член Регистриран: 22.Декември.2011 Статус: Офлајн Поени: 6 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
вест го читам, и тоа стриктно само поради форматот во кој се принта, бидејќи веќе ми се згади од домашниве и светските вести...
|
||
размисли пред да напишеш глупост
|
||
Messenger
Администратор Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet Регистриран: 21.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 18208 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Izgleda deka jas sum edinstveniot koj chita "Nova Makedonija".
Mozhebi gesham bidejkji ne sum vo mozhnost redovno da gi sledam vesnicite od Makeodnija, no mislam deka ovoj vesnik e verojatno najneutralen od drugite. Tamu mozhat da se prochitat pozitivni i negativni kritiki kako za pozicijata, taka i za opozicijata. Od nedelnicite edno vreme go chitav "Fokus", no koga vo eden broj ( mislam deka beshe so kalendar za Nova Godina, ne sum siguren ) imashe objaveno zaednichka fotografija na Branko Crvenkovski i negovite sorabotnici so mustakji kako shto noseshe Hitler, mi se odmili... edno e da se bide konstruktivno kritichen, a drugo e da se bide bezobrazen kritizer. Od togash povekje ne go kupuvam i ne go chitam. |
||
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
|
||
saguaro
Сениор Регистриран: 25.Август.2011 Статус: Офлајн Поени: 482 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Trece oko.
|
||
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Не си единствениот и јас читам Нова Македонија Но ги читам и Вест, Дневник и Утрински. Но, читам дека ги продале. Ке видам дали ќе ги читам во иднина Фокус: Весникот "Вест" со нов уредник, "Утрински весник" само на интернеттокму заради промената на уредникот на Вест-Горан Михајловски кој го читам со години, секоја сабота прво читам што напишалДневник и Утрински некако ми наликуваат како јаце на јаце |
||
Milko01
Сениор Регистриран: 19.Март.2012 Статус: Офлајн Поени: 180 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Вруќи Кај...........
|
||
novinarkaaa
Нов член Регистриран: 26.Септември.2012 Статус: Офлајн Поени: 3 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Дневните весници Дневник, Утрински, Вест...иако и Нова Македонија ми е ОК.Од неделниците,Капитал
|
||
LiDivio
Модератор Регистриран: 19.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 7265 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
од кај ти текна на Кај и мене ми беше омилен на времето...
|
||
Pica pica
Сениор Регистриран: 04.Октомври.2010 Статус: Офлајн Поени: 1488 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Nash svet
|
||
Внеси реплика | страница <1 18192021> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |