|
БИЗНИС ВЕСТИ, НОВОСТИ, ИНФОРМАЦИИ... |
Внеси реплика | страница <1 1819202122 36> |
Автор | ||
accipiter82
Нов член Регистриран: 29.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 23 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...
.........neli be,...na nas trebashe da ni gi....donesat?! |
||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
||
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Катар ќе го купи ЕЛЕМ?
Катар е заинтересиран да инвестира во истражувањето нафта и природен гас во Македонија, како и во гасификацијата и во производството на електрична енергија на земјата. Ова го посочи катастарскиот министер за енергија и индустрија, Мохамед бин Салех Ал Сада, на вчерашната средба со владиниот тим. Катар размислува да влезе и во ЕЛЕМ, тие сакаат да купат 49 отсто од компанијата. |
||
|
||
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...договорено е,и изразена е желба со намера..да се рестартира фабриката ЧИК од Куманово,и да се доизгради нов погон за "влечки"..во две бои!.Целиот асортиман ќе биде наменет за домашниот пазар ,а дел од производите ќе се пласираат на странскиот пазар..во Косово и Источна Македонија.На наредната средба во Африка,премиерот најави дека ќе се потруди да се отворат нови пазари за "влечки "и на овој континент.Интересно е дека,кај нас ќе се продава најновиот модел со трговска марка ПАПУЧАР во бела боја(напишан одстрана на латиница,а во внатрешноста на ѓонот на арапски),со кој би се направил бум на домашниот пазар(фото1)....Производите во црна боја ќе бидат продавани под трговската марка Апостол Павле....и се т.н апостолки(слика2)!Овој бренд ќе биде наменет за личности со посебен статус во општествово а ќе бидат изработени од квалитетна кожа! Типот и потеклото на суровината засега останува тајна.. Интересот на граѓаните е огромен.Со оваа инвестиција би се отвориле 41268 работни места(која прецизност и сериозност од страна на странскиот партнер бе..)..со висока и средна стручна подготовка.Единствен услов за вработување е да имаат по 350-400 поени!.Државата само од извоз се очекува да оствари девизен прилив од околу 20 мил.евра...на непознат рок!.(која несириозност од наша страна...) Целата инвестиција ќе чини околу 150 мил.долари.....без врачунати ДДВ и провизија. Изменето од zagor - 29.Јануари.2013 во 23:59 |
||
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
||
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...provizijata e tuka ,...samo shto nema da bide vo djebot na narodot! ...bash , naprotiv,....na smetka na negoviot djeb,....ke bide!
|
||
||
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
..еве една фотка со Апостол Павле...и негова практична примена. Забележувате,се носат на важни состаноци од највисок ранг,на приеми ,концерти..само за Новогодишниот бал незнам како ќе биде.. Их бре..како би ти личеле едни вакви... |
||
|
||
zagor
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Македонија лидер по број на овци. Бугарија лидер по проституција. ..за првава не ме чуди,а за вторава не би било лошо да вложи нешто од својот капитал и овде..кај нас. |
||
|
||
brza
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...toa odamna jas go vikam,...kakva australija,...nov zeland?! ...makedonija mu e.....ovcata!
|
||
||
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
дај линк дека Бугарија е лидер по проституција . |
||
brza
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...i ovoj pa.....''daj link!!"
...shto e ova be,...da ne ima nekoj deficit na linkovi ....na internetov?
|
||
||
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
сакам линк како доказ дека Бугарија е лидер по проституција от знам како се понашат македонкиве кога се на одмор во Бугарија . Не можеш во 4 сабајле да ги симнеш од шанкот.И ти мават клоци кога пружуш рака кон нив да ги симнеш .А во позадина звучи Аца Лукас или Дада Бубамара .И нормално една ,две Богородици идат за бакшиш кон диџејот али никако да почастат по пиво .
|
||
zagor
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ти заслужуваш.. ја ти... http://utrinski.com.mk/?ItemID=574A123AF6B6664F9114E5781DB8BD7A еееееј,1,5млј долари или евра(да не се навраќам)..па тоа се пари бре!... Викам јас,набацете нешто и од ваа страна на плотот...! ..иначе,Утрински весник во слободен превод би значело..РАЗБУДИ СЕ(или...еј спанко,некој ти ја тамани партнерката)!. Изменето од zagor - 07.Април.2012 во 20:46 |
||
|
||
dedanoe
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 15.Октомври.2011 Локација: dedanoe city Статус: Офлајн Поени: 385 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
brzo ludi moi kod vipa makaronski.. abe svee gaga... ama samo vo postpaid(*) !!! (**)
(*) -- 0 mkd e samo prepaid delot od cenata za upad vo carstvoto na nimnite zabraneti zadovolstva... postani im zavisnik, samo zaakaj im se u kanghiskiot preplet pa oni kje te iskasapat na post paid nachin. (**) -- kako i da ja vrtish nulata so vipa makaronski sekoja besplatna usluga kje te koshta 5000eura na minut. a very intelligent way of using intelligence (son of American Mean I = (-1)^(1/2) | Son of American Bitch) just to outsmart evil and become evenly greater evil than the evil outSMRTed. the moral of the story is: fighting evil is futile victory over evil is alike piromania... never pleasing enough. there's always a higher height than yours. Још једна победа и ја сам изгубио - Pi Roman |
||
dedanoe
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 15.Октомври.2011 Локација: dedanoe city Статус: Офлајн Поени: 385 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
EVN - ti sveti li sijalicata Druzhe Dobri ??? epa da platish !!!
NOE - A tebe ti sveti li mojot Vergin Has San Ozgun Sun ??? ti sho mi plakjash mene ??? g.ubi.se dur ne sum ti svetnal nekoja VaseDOOM27ska !!! |
||
Внеси реплика | страница <1 1819202122 36> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |