IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Медиуми
  Активни теми Активни теми RSS - Операција триумф - музичко реално шоу
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Операција триумф - музичко реално шоу

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1819202122 32>
Автор
Порака
mrzla Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
натурална девојка

Регистриран: 14.Мај.2008
Статус: Офлајн
Поени: 13330
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mrzla Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Декември.2008 во 18:13
незнам кој би излегол....
само Александар кога пееше во дует,беше многу здрвен
како да нема осет за играње и по сите вежбања
Кон врв
Andjelina Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Miss High Hill’s

Регистриран: 07.Ноември.2007
Поени: 14129
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Andjelina Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Декември.2008 во 18:46
па и не му оди баш играњево ,нешто...ама ќе се исчеличи...има време
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува

Кон врв
Eli Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 30.Ноември.2007
Локација: Macedonia
Поени: 1968
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Eli Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Декември.2008 во 22:04
Sega plus ja dobi pesnata od Sakis-Shake it,pa ke vidime kako ke se snajde so igranjeto,tuka mora da mrda malce poveke ali ne znam bas kako ke se snajde
Човекот секогаш треба да остане човек,без разлика со што се бави и каков успех има..
Кон врв
crnacrna Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 24.Декември.2008
Поени: 2
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај crnacrna Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Декември.2008 во 02:37
Super mi e aleksandar,ali igranjevo na scena ne mu e bas najaka strana...neznam so ke se desava so grkov,moze da bide i smesno   

Изменето од crnacrna - 24.Декември.2008 во 02:38
Кон врв
polzavce Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 14.Октомври.2008
Локација: Angola
Поени: 1325
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај polzavce Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Декември.2008 во 02:54

Ацко бееееее...

Па зар само балади сакаш да пееш и да мрткаш по малце а.......?

Ах да не беше наш, колку ќе те коментирав на поинаков (читај посуров) начин.......
Кон врв
BisernA Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 27.Јули.2008
Поени: 4662
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BisernA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Декември.2008 во 13:11
арно си пее човекот... трепкање баш чудно што му го дадоа гркот..... голема%20насмевка

иначе, моја претпоставка... ќе испадне игор... и после него вукашин....  за да останат аднан од босна, ана од хрватска, даниел од србија, нина од црна гора, и ацко од македонија...... 5 треба да бидат нели ?? збунетост
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Eli Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Декември.2008 во 15:03
Mnogu dobro ja pee Alex pesnava od Sakis,bar na probata odlicen bese,sea use igranjeto i ke bide tip top.
Човекот секогаш треба да остане човек,без разлика со што се бави и каков успех има..
Кон врв
Sho-Sana Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 24.Ноември.2008
Поени: 2944
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Sho-Sana Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Декември.2008 во 11:51
Ако случајно го начекам шоу-во, додека менувам канали, тогаш фаќам по некој кадар кога пеат нешто по мој вкус. намигнување

Кон врв
anakin Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Unidentified Flying Object

Регистриран: 08.Август.2005
Локација: Machku Pichku
Поени: 18535
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Декември.2008 во 12:03
ma jas go gledam
ima nesto vo tie talenti
mnogu ozbilno si ja svatija rabotata
i taka trebit
големо%20гушкање
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.

Кон врв
defma Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 13.Март.2008
Поени: 716
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај defma Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Декември.2008 во 20:55
Цела недела ништо не сум гледала, се надевам дека Александар се спрема и дека ќе биде супер на галата.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Eli Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Декември.2008 во 12:33
Nego sea ne mi ejasno vidov na forumot,direktorot im dodelil pesni za polufinaleto koe ke bide na 4 januari Alex ja dobi Ti si mi u krvi od Zdravko Colic i Kao mornar od Yu grupa..4 se paga u nedela,pa togas koga ke bide finaleto,koga rekoa deka nekade na 6 se planira???malce nejasno mi e
Кон врв
defma Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 13.Март.2008
Поени: 716
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај defma Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Декември.2008 во 14:17
И јас вчера слушнав за гала на 4-ти, а предходно рекоа за на 6-ти и мене не ми е јасно баш.
Кон врв
mrzla Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
натурална девојка

Регистриран: 14.Мај.2008
Поени: 13330
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mrzla Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Декември.2008 во 01:32
јас ако не ги гледам околу 4 сабајле на А2,ништо не знам што се случува до гала вечерта.......
ќе ми каже ли некој кога ги даваат преку ден
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Eli Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Декември.2008 во 15:21
Na A2 ima od sreda do nedela vo 21:45,samo vo sabota e vo 20h.bar ja taka sum primetila,ako nekoj znae za sigurno neka popravi
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1819202122 32>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,125 секунди.