|
Која песна ве потсека на саканата/саканиот? |
Внеси реплика | страница <1 1819202122 26> |
Автор | |
ПодВодно
Сениор Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 7391 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Beautiful Lier
Изменето од filmadzijka - 24.Август.2009 во 00:05 |
|
bagrem
Нов член Регистриран: 04.Мај.2009 Статус: Офлајн Поени: 33 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
In And Out of Love
In And Out Of Love See the mirror in your eyes; See the truth behind your lies Your lies are haunting me See the reason in your eyes Giving answer to the why: Your eyes are haunting me! Falling in & out of love in love, in love Falling in & out of love your love, your love See the mirror in your eyes; see the truth behind your lies Your lies are haunting me see the reason in your eyes Giving answer to the why: Your eyes are haunting me! Falling in & out of love in love, in love Falling in & out of love your love, your love in love; in love; in love Why can't you see it? Why can't you feel? In & out of love; each time. Why can't you feel it? Why can't you see it? In & out of love; It keep keep runnin'; It keep keep fallin'; Let it fade away. Away; Away; Away; Away Oh Let it fade away. Изменето од bagrem - 28.Август.2009 во 23:01 |
|
bagrem
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Sve ce to mila moja prekriti Ruzmarin, snjegovi i sas I dvije ce pokisle ptice Iz tvoga oka prhnuti na jug Nijedna suza,nimalo volje Nijedna slutnja, ni glas A moglo je bolje Reci ces malo je tuzno A on je bio kopile i jad I stat’ cemo goli i sami Pred ovo ledeno nebo i mrak Mirise pelin, pusto polje, Ocvale ruze i med A moglo je bolje Gdje, pokazi mi, Gdje, kad tuzne sudba ne voli I cime od svjeta da se branis, kao ruza sa dva smjesna trna ili snom, Uzalud, uzalud, sve je protiv nas Изменето од bagrem - 28.Август.2009 во 23:40 |
|
bagrem
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Mene tjera neki vrag
Сеуште ми одзвонуваат овие стихови... Изменето од bagrem - 30.Август.2009 во 18:14 |
|
volkswagen
Модератор Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
vrska nemam A i ne e edna sakana
Takov sum po malce i na kraj nemozam da si izlezam |
|
ANITA11
Сениор Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
nisam te se nagledao...
|
|
ПодВодно
Сениор Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 7391 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
killing me softly
|
|
sneska_v
Сениор Регистриран: 05.Јуни.2009 Статус: Офлајн Поени: 3455 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
1.ti uzivas dok ja patim patim i tugujem aaaaa patim i tugujem;
2.pijem na eks od dna do dna; 3.udara u glavu ko sapmanjac; haaaaaaaaaaaaaa,haaaaaaaaaaaaaaa,haaaaaaaaaaa |
|
sneska_v
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
1.udri jace manijace;
2.dali si za sex (stoja); 3.spusti se dolu; haaaaaaaaa haaaaaaaaaa haaaaaaaaaa |
|
EvAngelos
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Doulos Evangelos Регистриран: 28.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9913 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Посветен на изворното христијанство проповедано од Христос и апостолите.
|
|
laki_bu
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Лидер Регистриран: 30.Ноември.2008 Локација: Germanija Статус: Офлајн Поени: 32100 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
FM....Slatkar
|
|
ANITA11
Сениор Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
nikoja..
|
|
sneska_v
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
se zezav sega ozbilno
1. sutis -dino merlin; 2. svetlo koe trazim- ivana jordan; 3.enrique iglesias -nunca te olvidare; 4.Joe Dassin - Et Si Tu N'Existais...; 5.tose-ostala si uvek ista i stvare lagane uzivajteeeeeee |
|
sanja-a
Сениор Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
|
Внеси реплика | страница <1 1819202122 26> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |