|
Бранко Црвенковски - Никола Груевски |
Внеси реплика | страница <1 1819202122 51> |
Автор | ||
nambiec
Нов член Регистриран: 05.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 10 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Grujo ja otfrli moznosta da bideme evropejci,ZATOA MISLAM TREBA DA SI ODI
|
||
volkswagen
Модератор Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
којсумјас
Сениор Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Некој да кажеше за Црвенковски...
што тоа човеков направи добро... за народот... за државата... макар нешто.... имаааа.....????? |
||
dras
Сениор Регистриран: 10.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 858 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...glasav da bide isto!?... no mislam deka ne e isto ....Gruevski zabega vo svoeto ego,.... , za demokratija da ne zboruvame,....Branko e mozebi folirant, .....no za nego vo momentot e toa opravdano,...., loso e koga necija politicka strategija se bazira na omalovazuvanje na necija licnost!?...licnosta ne e progres , licnosta ne e opstanok na drzava,..,.licnosta ne e strategija na investicii,....licnosta ne e opravduvanje za svoite slabosti!?.....kaj e tuka Branko!?,....belkim ne e plasilo!?....bate Minhauzen, pogresna Ti e strategijata!?....
|
||
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ми се смачи и од двајцата...и Бранко лажеше ама овој Грујоооо...а зина а излага бре...да се немало ни чест ни образ...а ниту грам мозок...а толку убаво не лажат сите на почеток
|
||
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
||
dras
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
... многу едноставно е да се каже д’рж го лоповот,...,ако го знаеш,...но кога има притисок и ако не го знаеш лоповот , најлесно е да кажеш, .....Тој е ЛОПОВОТ,...тој е Вашиот КРИВЕЦ,... особено ако си имаш и механизми да го гониш, него, и неговата околина,..., не дека е човекот добар!?,... за политика !?....туку и ако има и доблес да зборува ВИСТИНА,...,и има доволно харизма да се приакже на граѓаните,...., зошто толку страв од човек кој 5 години,...., Власта непринципиелно го плука и омаловажува на секој начин,...., дали Тој е оправдување за сите промашувачки на Власта!?....
|
||
којсумјас
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
А чија политика се базира на омаловажување на нечија личност...??? на едниве...? на другиве...? на двајцата...??? |
||
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
За едниот нема што да се дискутира, нему одговорт му е врачен на последните избори. Илузорно е да дискутираме за персона која нема власт. Дискусиите мора да одат кон исполнувањето на оној кој има власт и кој е должен да го подобри животот и стандардот. Колку и да сакаме да го кривиме првиот не ни вреди, тој своето го отсвири. |
||
dras
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
.....крава,....и теле,....чудно го немаше молзачот!?.... а зошто и да го има ,....при цца 2,5милиони овци!...една крава па и теле, ...утопија!?. ...чудно не заобиколуваат!,... ја нема ЕУ,...но има азиланти?,...кои ниту Брисел(Белгиаја) не ги сака,...зошто,...па луѓето немаат излез во РМ,...дали е тоа нивната држава!?.....дали е ова добро за изборен пазар,....крава!???......а за Бранко, ...иако сум скептик,...., но нема ништо подобро,...... а човекот не е толку,...колку!?,................. го плукаат за својата неспособност!?..... дали се гледаат самите себе!?.....
|
||
којсумјас
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
колку што јас приметувам... и не само на форумов.. за некои, очигледно човекот има уште да свирка... и тоа многу ме чуди... толку кратко паметење да се имало... |
||
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ама и да се подзаборави малку секогаш од владеачките редови излегува некој да потсети и при тоа како да не се размислува дека спомнатиот такаречи веке 4 години не е на власт, не е во ситуација да донесе одлука, не може да помогне нити да наштети. За жал некако како да с еизмешани лончињата- позицијата како д апокажува страв од опозицијата |
||
којсумјас
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Држи вода муабетов... можеби помалку ќе се плашеа да не се изглупираа за некои работи... ама штом се плашат... и кај нив има некои како него... изгледа... |
||
mamamd
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Очигледно, за жал.
Смешно ми е ова со кравите, телињата, фотељите и панделките пред Бихачка. Токму за тоа зборувам. Од илјадници работници на протести пред седиштето на опозицијата мала група луѓе кои по ниеден критериум не наликуваат на она што се преставуваат. И уште повеќе за жал, ја погрешиле адресата и му ги дигаат акциите на некој кој не е на власт. Кој ли е режисерот на вакви сценарија? Се разбира ли малку од режија? |
||
dras
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
< ="Content-" content="text/; charset=utf-8">< name="ProgId" content="Word.">< name="Generator" content="Microsoft Word 11">< name="Originator" content="Microsoft Word 11"><>
...ajde, ajde,...sega i kravata izleze od Brankovata kujna!?...tolku li go biva covekot!?..... dodeka Premierot se slikase, skoro cetiri godini niz makedonskite atari,...., za zal so lopata,...”dobro mu stoi”,....nikoj ne se cudese!?,...i za cudo,.... izleze makedonskiot PATRIOTIZAM!?,....pa izbori, ...i sega ,..nikoj neznae ja ima li, ...RM,.....ili i taa zmima vo nekoj izboren ciklus,.....MAKEDONIJO,....kade si!?....... |
||
Внеси реплика | страница <1 1819202122 51> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |