|
Што е вистинска љубов?! |
Внеси реплика | страница <1 1819202122 37> |
Автор | |
FeaR
Сениор False Evidence Appearing Real Регистриран: 15.Септември.2009 Статус: Офлајн Поени: 5307 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
razmisliv sanja i ocigledno vistinskata ne postoi ali aj ti napraj smekersko facule da te poglednam poubavo za sekoj slucaj
|
|
"А ти поарен да не си?" -македонски начин на прифаќање критика
|
|
sanja-a
Сениор Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
се шмекери бре ... |
|
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
|
FeaR
Сениор False Evidence Appearing Real Регистриран: 15.Септември.2009 Статус: Офлајн Поени: 5307 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
a ima i drugi a eoten sme off moderatorot na ovoj pdf ke ne ubie od @#$%
|
|
"А ти поарен да не си?" -македонски начин на прифаќање критика
|
|
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
бајка
|
|
I'm out bcz of pathetic around here
|
|
vanesa
Сениор Регистриран: 19.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 1588 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Vistinska ljubov -----> bezuslovna ljubov
Do nea se stignuva samo preku "sebichnost" odnosno bezuslovna ljubov sprema sebe si. |
|
pajser
Сениор kloshar Регистриран: 04.Март.2011 Локација: Lao People's Dem. Rep. Статус: Офлајн Поени: 13922 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
za da ostane bezuslovena i kako takva da ja isporachash
|
|
nesluchajno ne veruvam vo sluchajnosti<>sekoja sluchajnost e kontrolirana
|
|
vanesa
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
izvini vaka sho prashuvam direktno, a da ne imash nekoja maka so okoto |
|
pajser
Сениор kloshar Регистриран: 04.Март.2011 Локација: Lao People's Dem. Rep. Статус: Офлајн Поени: 13922 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
imam ....imam., .. i da znaesh ti si kriva ., a ti go vidam avatarot okoto refleksno reagira., e sega i drugovo oko pochna da se ponasha nekontrolirano
|
|
nesluchajno ne veruvam vo sluchajnosti<>sekoja sluchajnost e kontrolirana
|
|
vanesa
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
znachi do mene e; da ne se chudam vekje zoshto stalno go shtrakash |
|
MyWay
Сениор Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Е таа вистинската не се опишува...
таа се доживува.. се чуствува.. погледот, сјајот во очите, насмевката,допирот, воздишките... треба да се доживее....и да се знае... |
|
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... |
|
Calipso
Модератор Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Вистинската љубов не познава завист, бидејќи е богата. Не го повредува телото, бидејќи е внатре во духот. Тоа е силна наклонетост која и донесува на душата задоволство во изобилство. Длабока глад која го храни срцето. Чувство кое раѓа желба, но не ја предизвикува. Копнеж која светот го претвора во рај, животот во сладок сон. Најважно е вистинската љубов да ја изговориш со молчење, да ја почувствуваш со насмевка, да ја допреш со срцето. Само тогаш ќе знаеш дека ЉУБОВТА не е само ТЕ САКАМ !!!
|
|
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker! |
|
Kastro
Сениор Регистриран: 17.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 11937 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Bravo a se sto e poinaku od ova znaci ...sobiraj alistata na pogresna adresa baras nesto sto nema.... |
|
Vistinskiot maz ima edna Lavica …a ne, stado od ovci…(ovcite na ovcharite)
|
|
Kastro
Сениор Регистриран: 17.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 11937 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Da se nadovrzam ,bidejki nema vistinska ljubov ako e ednostrana ,vistinskata onaa pravata ljubov se dozivuva samo dokolku dvajcata se sakaat ,koga saka samo edniot toa e veke ljuboven zanes
|
|
Vistinskiot maz ima edna Lavica …a ne, stado od ovci…(ovcite na ovcharite)
|
|
zamislena
Сениор Регистриран: 03.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 14566 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Љубовта е чудна напивка, го поматува умот и ја зоврива крвта. Ги зачинува чувствата со мистериозност и копнеж, со желба и посакување, го исполнува денот со радост и тага, а ноќта со бескрајно исчекување... Го разигрува срцето, умот станува непослушен, телото растреперено - отфрла сѐ друго и нѝ поставува една цел - достигнување на заедничка илузија, да се создаде целина, две души со еден ум, две срца со едно чувство“.
Марија Л. Фишер
|
|
Внеси реплика | страница <1 1819202122 37> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |