|
Дали би промениле вера за милион долари? |
Внеси реплика | страница <1 1819202122 25> |
Автор | |||||
Gazija
Сениор Регистриран: 08.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 164 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
Sega sleduva Zidarski ili Aladin ,ce videte! Posto Templarius si zamina.
|
|||||
MAKEDON-FILIP
Сениор Регистриран: 29.Декември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 731 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
Да де да, па тоа е така бидејки си ги почитуваме починатите а не ги фрламе у дупка ко кучиња да се. |
|||||
Omer El Faruk
Сениор Регистриран: 31.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 997 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
Алудираш на клонови. |
|||||
Omer El Faruk
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
Извини,ама ич не те разбирам што сакаш да кажеш.Не сум во штос. |
|||||
Aisha
Сениор Регистриран: 03.Декември.2007 Локација: Palestine Статус: Офлајн Поени: 1119 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
Ve molam nemojte da nevreduvate odredeni nasi sogragani....
Nie nemame pravo da kazuvame ako nekoj ja smenil verata za pari. Prasanjjeto e jasno: DALI VIE BI JA SMENILE VERATA? Znaci nemate pravo da neveduvate drugi licnosti ili nacii. |
|||||
PROUD TO BE A MUSLIM!!!!
|
|||||
muhadzir
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 14.Март.2008 Локација: Germany Статус: Офлајн Поени: 740 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
Ne zidarski,, Aladin ili Vlad. Toj e istiot. |
|||||
MAKEDON-FILIP
Сениор Регистриран: 29.Декември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 731 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
Мислам дека за оваа изјава ке има пенали а ја типувам кец у кец и 7+ |
|||||
Gazija
Сениор Регистриран: 08.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 164 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
Samo ti cekaj,i ce vidis. Jas otidov.Selam braca i sestri vo islam. Изменето од Gazija - 14.Април.2008 во 00:35 |
|||||
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
Овде ќе те разочарам-не се Шутка транс. Но ти во тоа и онака не би поверувал-од убедување. Но што е тоа важно за мене дал ти ќе ми поверуваш или не, кога јас ги знам и луѓето и причините. |
|||||
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
|||||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
lele prijatele svorc , goltar sega znam ili tuka na ova tema si zalutal ili cekas nekoj da ti ponudi milince pa da ne si svorc |
|||||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|||||
Aisha
Сениор Регистриран: 03.Декември.2007 Локација: Palestine Статус: Офлајн Поени: 1119 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
|
|||||
PROUD TO BE A MUSLIM!!!!
|
|||||
muhadzir
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 14.Март.2008 Локација: Germany Статус: Офлајн Поени: 740 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
Golem e svetot.. e kakvi samo ima na nego.. A ako primi nekoj Islam za polza, zaradi materijalna korist,, veruvaj mi deka nemaat nisto od Islam,, ostanale ni na nebo ni na zemja.. tesko nimi ce bide na Denot Suden! |
|||||
Omer El Faruk
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
Ок,тоа ти демек од лично искуство си знаеш,ама не сакаш да кажеш поради безбедноста на истите.Е многу убаво од тебе. |
|||||
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
Така е Мухаџир.
Се согласувам и драго ми е што се разбравме. Истото важи и во обратен правец (“Кој се откаже овде на земјава од Мене, и јас ќе се откажам од него пред Мојот Небесен Отец“) Продадени души има секаде околу нас |
|||||
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
|||||
Внеси реплика | страница <1 1819202122 25> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |