![]() |
|
ПРОТЕСТ ПРОТИВ МЕНУВАЊЕТО НА УСТАВНОТО ИМЕ |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1819202122 45> |
Автор | ||||
tofu ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 01.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 328 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
Мизерна багро балканска!!! Простаци Македонски!!! Од таквите како вас, ГОЛЕМИ МАКЕДОНЦИ, оваа држава никогаш нема да оди напред! Па уште горди сте! ЗАСРАМЕТЕ СЕ!!!
|
||||
![]() |
||||
Vladimir88 ![]() Сениор ![]() ![]() "Arbeit macht frei" Регистриран: 20.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4349 |
|||
А ти што овака вознемирен?? Да не беше во креветот на грчката амбасадорка и те удриле со камен или???? И ти препорачувам да си земеш аспирин, за главоболка....(мислам дека за тоа беше м.м.е.) Изменето од Vladimir88 - 20.Февруари.2008 во 09:52 |
||||
![]() |
||||
tofu ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 01.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 328 |
|||
Мизерни сте, не сте ниту големи, ниту Македонци, само сте мизерни простаци!
|
||||
![]() |
||||
thedutchmeisje ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 18.Февруари.2008 Локација: Netherlands Статус: Офлајн Поени: 10 |
|||
abe ne sfakam so tolkava vreva krevate???ako brance resi da se vikame tunguzija taka i ke bide,ustvari i brance da ne go resi toa...nekoj drug ke go resi...a vie mozete protesti kolku sakata da organizirate...uste ne sfativte deka nas politikata nekoj drug ni ja kroi..
|
||||
envy me...
|
||||
![]() |
||||
LouWeed ![]() Сениор ![]() ![]() I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
|||
eve sto karamanlidite mislat za toa.....
http://www.topix.com/forum/world/macedonia/T3VAIQK7VE9LJEUN6 |
||||
![]() |
||||
Vladimir88 ![]() Сениор ![]() ![]() "Arbeit macht frei" Регистриран: 20.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4349 |
|||
Koj gi sisa..(da ne kazam E**)
|
||||
![]() |
||||
LouWeed ![]() Сениор ![]() ![]() I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
|||
se soglasuvam.....no znaes kako e, ne samo trkaloto se vrti..... |
||||
![]() |
||||
|||
Јас те прашав али нешто не ми одговори, дали те погоди тебе камен,додека си спиел со грчката амбасадорка...да знам дека тебе те погодило камен, тогаш ич не жалам што фрлале тие со камења..??? Иако и јас не се согласувам со тоа, си протестирав мирно.. И на тие што протестирале мирно, не треба да им јадеш гомна!!! Јади им гомна на тие што фрлале камења, не на нас...!!! Изменето од Vladimir88 - 20.Февруари.2008 во 10:11 |
||||
![]() |
||||
|||
Тркалото се врти?? Они што правеа во Солун во 94 година??? Мислиш дека не кршеа??? Абе ајде...... |
||||
![]() |
||||
|||
fight with fire......ete pak se soglasuvam, no nekad e popametno prvo da se razmisli pa potoa da se dejstvuva. |
||||
![]() |
||||
majstorce62 ![]() Сениор ![]() ![]() ... Регистриран: 23.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4251 |
|||
Во најтешките судбоносни мигови за државата македонското национално тело секогаш се метафорзира во амеба
Изменето од majstorce62 - 20.Февруари.2008 во 10:22 |
||||
БИДИ СИ ГОСПОДАР НА СОПСТВЕНИОТ УМ
|
||||
![]() |
||||
borec ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Септември.2007 Локација: Australia Статус: Офлајн Поени: 1294 |
|||
Nie nemame od sto da se sramime - A TI AKO IMASH OSTANI TAKOV....NEBALKANSKI, ZASRAMEN, NEMAKEDONEC I FATI MAGLA NADVOR OD BALKANOT - poshto ochigledno NE ti se dopaga "mentalitetot" Balkanski.
Samo se prashuvam za kade ke te bide?????
![]() I ushte se prashuvam......bez odgovor.....
|
||||
![]() |
||||
|||
Него другар се прашувам што ќе биде предлогот на Нимиц.. Мене не ми мириса на арно(судејќи по фацата на Димитров) ![]() |
||||
![]() |
||||
|||
Вашата големомакедонска непромисленост не води во бездна! Отворете очи! Ич не ми е гајле дали си фрлил со камен или не, ти велиш дека си ГОРД на она што се случуваше! Гледаш што се случи со големосрпската гордос? Истото нас не чека ако не го смените затуцаниот балкански менталитет вие големи македончишта!
|
||||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1819202122 45> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |