|
Храброст |
Внеси реплика | страница <1 18192021> |
Автор | |
ZeZnAtA
Сениор Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
hrabrost e da priznaes deka si homoseksualec
|
|
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
И да не бидеш, туку да ја поштуваш природата
|
|
ZeZnAtA
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
hrabrost e da izlezes ne vakciniran
|
|
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Спонтана ремисија
|
|
ZeZnAtA
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
stom ima re - nema spontanost-nema hrabrost
|
|
|
|
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Да бидеш командант на своите сили, иначе ќе стане распашана банда
|
|
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ако си упорен во добри дела, ќе бидеш награден со гасење на желба за награда
|
|
viktorija123
Сениор Nishto Posebno, tuku EDNO Регистриран: 04.Февруари.2010 Статус: Офлајн Поени: 7300 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
... Koga imash hrabrost da gi gasish zhelbite...koj normalen bi go storil toa
Tishinata plashi, neli?Ama toa e samo na prv pogled... Na vtoriot "gledash" vo nea(tishinata) i sfakjash deka ne morash nishto...Jasno gledash deka se e "luk i voda". Se' mu doagja kako igra...- pa i doagjanjeto na forum...shto pak mora da se pravime mnogu mudri Ete na primer mene, koga i da se sretnam so tishinata...zborovite sami si idat... E sega, hrabrost ili ne? ne e ni bitno
|
|
There is no doer..... But if you have one, let him do self-inquiry.
|
|
Aureus
Сениор Регистриран: 22.Август.2012 Статус: Офлајн Поени: 108 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Храброст да, само не непромислена, не онаа која носи последици.
|
|
Messenger
Администратор Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet Регистриран: 21.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 18208 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
А како може да има таква храброст? Храброста е храброст затоа што акцијата произлезена од неа носи многу ризик и последици. |
|
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
|
|
ekszi88
Сениор In Love Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7008 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
За храброста има дадено многу убава дефиниција. Дејствување и покрај стравот. Храброста не е отсуство на стравот, храброста е акција и тогаш кога стравот се обидува да не парализира и да не предупреди дека тоа што го правиме не е за наше добро и тогаш кога не постои реална закана.
|
|
Never apologize for being sensitive or emotional. Let this be a sign that you've got a big heart aren't afraid to let others see it. Showing your emotions is a sign of strength!!
|
|
којсумјас
Сениор Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Види...
храброста не се дефинира... ја имаш... или ја немаш... ја на пример, за некои работи... ја немам... |
|
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Дека преку таквото ти е таа да ти вика ’Другарче’ и не веруваш во другарство помеѓу машко и женско
|
|
ZeZnAtA
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
hrabrost bez strav ne postoi
|
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 18192021> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |