![]() |
|
Златна рипка-Пушти ме ќе ти исполнам 3.. |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1819202122 45> |
Автор | |
ZeZnAtA ![]() Сениор ![]() ![]() Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
1.diogen da prestane ednas da gi gubi parite ![]() 3.i za mene edno 4okolado ![]() Изменето од ZeZnAtA - 27.Јануари.2008 во 18:12 |
|
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!
|
|
![]() |
|
baso ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 123 |
1. cokoladi za site na forum
2. pari za site na forum 3. aj edno ferari za mene ![]() |
|
![]() |
|
diogenskopje ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2063 |
Jas sega ke legnuvam...no ke si zamislam samo edna zelba sega...drugite dve,koga ke se razbudam
![]() 1.da se iznaspijam,ubavo odmoram,bidejki mojata "poavtoritativna" polovina 48 casa ne me ostavi da zaspijam (makar sto ne se zalam ![]() ...drugite 2 koga ke stanam |
|
![]() |
|
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
http://www.vest.com.mk/default.asp?id=146588&idg=8&idb=2283&rubrika=Humor
![]() |
|
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
|
![]() |
|
dama ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 282 |
1 se da mu se ispolni na diogen posto e srce
2 za mene edna dobra zabava vo diskoteka
3 i site od forum da se srekni
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
diogenskopje ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2063 |
1. da mi se javi Sasho i da go prifati biz-predlogot
2.da vidam dali na "zapadot" ima nesto novo 3.na dama i posakuvam ubav sreken i nezaboraven den ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
1. сакам чоколадо
2. ама сакам да биде со бисквити 3. и сакам сокче........ ................................................................................. ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
lele ripko zlatna..pa ima li poskromni zelbi od ovie na Biserna?..pod itno da i gi ispolnis i toa milka cokolado so topeni lesnici..ili so biskviti (cim navalila da e so biskviti ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
фала,...... за сокчето...........
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
zelbite za prviot den od mesec Fevruari
1.na Evenstar i posakuvam da ima prekrasen vikend 2. da imam jas prekrasen vikend 3.Valerija,Biserna,Rebel,Kejt d Grejt,Dorijan,Olja.b,Keti72.OUST,granny..Eleni...LouWeed,Blue Prauer...ma site da imaat super vikend ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Evenstar ![]() Сениор ![]() ![]() Вечен оптимист Регистриран: 09.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 3388 |
Фала, фала... и овде да се заблагодарам! ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
It is our choices who show what we truly are, far more than our abilities.
|
|
![]() |
|
ma nema potreba Evenstar..sve za tebe
![]() ![]() |
|
![]() |
|
skoro e pladne..2 dena kako ne sum si posakal nisto...no zatoa denes ke go storam toa
1.Da si ostanam denes doma i da mi bide ubavo,no ako veke moram da odam nekade bi sakal da se vidam so Mina...mi fali malata ![]() 2.Sakam Fanta-Shokata od 2 L 3.Sakam bar nekoi od onie koi mi dolzat pari da se setat denes na mene..i by the way ne ke bide loso da mi vratat bar polovinata od ona sto mi dolzat ![]() ![]() |
|
![]() |
|
doriangray ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Опсесивен компулсивец Регистриран: 03.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1460 |
~Да се среди ситуацијава дома кај мене.
![]() ~Да си најдам сродна душа. ![]() ~Да му ги вратат парите на Диоген. ![]() |
|
Don't tell me what to do 'cause I'll never be uptight like you.
Don't look at me that way 'cause I ain't never gonna change. And if you're talking about my life you're only wasting your own time! |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1819202122 45> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |