IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Општо > Разно
  Активни теми Активни теми RSS - Златна рипка-Пушти ме ќе ти исполнам 3..
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Златна рипка-Пушти ме ќе ти исполнам 3..

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1819202122 45>
Автор
Порака
ZeZnAtA Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Power

Регистриран: 26.Мај.2007
Статус: Офлајн
Поени: 19172
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ZeZnAtA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Јануари.2008 во 17:42

1.diogen da prestane ednas da gi gubi pariteголема%20насмевка

2.biserna da dobie 4okoladoголема%20насмевка

3.i za mene edno 4okoladoголема%20насмевка

Изменето од ZeZnAtA - 27.Јануари.2008 во 18:12
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!
Кон врв
baso Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 15.Јануари.2008
Локација: Macedonia
Поени: 123
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај baso Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Јануари.2008 во 18:10
1. cokoladi za site na forum
2. pari za site na forum
3. aj edno ferari za mene
Кон врв
diogenskopje Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Ноември.2007
Поени: 2063
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај diogenskopje Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Јануари.2008 во 03:37
Jas sega ke legnuvam...no ke si zamislam samo edna zelba sega...drugite dve,koga ke se razbudamнамигнување
1.da se iznaspijam,ubavo odmoram,bidejki mojata "poavtoritativna" polovina 48 casa ne me ostavi da zaspijam (makar sto ne se zalamцрвенеење)
...drugite 2 koga ke stanam
Кон врв
la fille Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Регистриран: 21.Ноември.2005
Поени: 42032
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај la fille Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Јануари.2008 во 12:28
http://www.vest.com.mk/default.asp?id=146588&idg=8&idb=2283&rubrika=Humorгазење%20од%20смеење
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
Кон врв
dama Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 22.Ноември.2007
Поени: 282
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај dama Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Јануари.2008 во 13:30
1 se da mu se ispolni na diogen posto e srce
2 za mene edna dobra zabava vo diskoteka
3 i site od forum da se srekni
трепкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкање
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај diogenskopje Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Јануари.2008 во 10:33
1. da mi se javi Sasho i da go prifati biz-predlogot
2.da vidam dali na "zapadot" ima nesto novo
3.na dama i posakuvam ubav  sreken i nezaboraven den големо%20гушкањеголемо%20гушкање
Кон врв
Гостин Кликни и види ги опциите
Гостин
Гостин
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Гостин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Јануари.2008 во 21:52
1. сакам чоколадо

2. ама сакам да биде со бисквити

3. и сакам сокче........

.................................................................................трепкањетрепкањеголема%20насмевка
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај diogenskopje Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Јануари.2008 во 22:31
Originally posted by Biserna_Devojka Biserna_Devojka напиша:

1. сакам чоколадо

2. ама сакам да биде со бисквити

3. и сакам сокче........

.................................................................................трепкањетрепкањеголема%20насмевка

lele ripko zlatna..pa ima li poskromni zelbi od ovie na Biserna?..pod itno da i gi ispolnis   i toa milka cokolado so topeni lesnici..ili so biskviti (cim navalila da e so biskvitiтрепкање) i faner sokce od praska ili multivitamin...nikako gazirano..da ne ja boli grlotoбакнеж
Кон врв
Гостин Кликни и види ги опциите
Гостин
Гостин
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Гостин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Јануари.2008 во 22:34
фала,...... за сокчето........... голема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевка големо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкањебакнеж
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај diogenskopje Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Февруари.2008 во 11:25
zelbite za prviot den od mesec Fevruari
1.na   Evenstar i posakuvam da ima prekrasen vikend
2. da imam jas prekrasen vikend
3.Valerija,Biserna,Rebel,Kejt d Grejt,Dorijan,Olja.b,Keti72.OUST,granny..Eleni...LouWeed,Blue Prauer...ma site da imaat super vikendголемо%20гушкање...ako zaboraviv nekoj ke go dopolnam neka ne mi se lutiголемо%20гушкање
Кон врв
Evenstar Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Вечен оптимист

Регистриран: 09.Јули.2007
Поени: 3388
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Evenstar Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Февруари.2008 во 12:49
Originally posted by diogenskopje diogenskopje напиша:

zelbite za prviot den od mesec Fevruari1.na   Evenstar i posakuvam da ima prekrasen vikend2. da imam jas prekrasen vikend3.Valerija,Biserna,Rebel,Kejt d Grejt,Dorijan,Olja.b,Keti72.OUST,granny..Eleni...LouWeed,Blue Prauer...ma site da imaat super vikendголемо%20гушкање...ako zaboraviv nekoj ke go dopolnam neka ne mi se lutiголемо%20гушкање

Фала, фала... и овде да се заблагодарам!
It is our choices who show what we truly are, far more than our abilities.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај diogenskopje Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Февруари.2008 во 13:09
ma nema potreba Evenstar..sve za tebe големо%20гушкање..kolacinjata uste gi osekam vo usta kako mi se topat...sekoe bese remek delo samo za sebe големо%20гушкање
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај diogenskopje Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Февруари.2008 во 12:00
skoro e pladne..2 dena kako ne sum si posakal nisto...no zatoa denes ke go storam toa
1.Da si ostanam denes doma i da mi bide ubavo,no ako veke moram da odam nekade bi sakal da se vidam so Mina...mi fali malata тага
2.Sakam Fanta-Shokata od 2 L
3.Sakam bar nekoi od onie koi mi dolzat pari da se setat denes na mene..i by the way ne ke bide loso da mi vratat bar polovinata od ona sto mi dolzat тагаплазење
Кон врв
doriangray Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Опсесивен компулсивец

Регистриран: 03.Јануари.2008
Поени: 1460
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај doriangray Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Февруари.2008 во 20:37
~Да се среди ситуацијава дома кај мене.
~Да си најдам сродна душа.
~Да му ги вратат парите на Диоген.
Don't tell me what to do 'cause I'll never be uptight like you.
Don't look at me that way 'cause I ain't never gonna change.
And if you're talking about my life you're only wasting your own time!
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1819202122 45>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,172 секунди.