|
Дали вреди да се биде добар? |
Внеси реплика | страница <1 1819202122 118> |
Автор | |||
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
а што е тоа добар
|
|||
размисли пред да напишеш глупост
|
|||
majstorce62
Сениор ... Регистриран: 23.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4251 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Nisto osobeno.Ako stoi pred imenkata covek, togas e obicen termin od vokabularot na etikata... Ne se zamoruvaj da go sledis negoviot primer. |
|||
БИДИ СИ ГОСПОДАР НА СОПСТВЕНИОТ УМ
|
|||
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
отсекогаш сум бил добар према сите и сум возвраќал на секоја услуга што ќе ми ја направат, а тој што нејќе да ми возврати со иста мера нека се е*е |
|||
|
|||
majstorce62
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Togas seriozno uci gi ili vrsi vlijanie i drugi da go sledat tvojot ubav primer! |
|||
|
|||
zabegan
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
сега ќе си признаам дека имало и некои ситуации, но не сум направил ништо намерно, човек греши
|
|||
|
|||
majstorce62
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Ako pogresi covek ne znaci deka e los. Ama i jas ne sum pop - samo predloziv da vlijaes na drugite okolu tebe da go sledat tvojot primer na dobrina. Znam deka e tesko. |
|||
|
|||
Biba_G
Сениор Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Добрината човека го краси-а јас баш сум лично девојче
|
|||
Goddes of Chaos
Сениор Регистриран: 01.Април.2007 Локација: Ecuador Статус: Офлајн Поени: 337 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Јас мислам дека вреди...сите кои што ги познавам лоши значи зборувам за стварно злобни луѓе подли итн.. Не знам како по некое непишано правило несреќно завршуваат секогаш..Господ враќа се се враќа се се плаќа..вреди да си добар ама искрено..е сега ако некој ти згреши вреди и да му вратиш мислам вреди и да си злопамтило исто така |
|||
Narodot za najmudra kniga ja smeta onaa koja e najnerazbirliva za nego.-A.Hitler
|
|||
topsexy
Сениор 10-K-H-HOT Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 3022 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
vredi samo so onie koi znaes deka nema da te razocaraat
|
|||
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Seksualno aktivna edinka t.e. sto ima redoven seks vo kombinacija so ljubov, ne moze da bide nisto drugo sem prijatna licnost, sto znaci site onie zlobni goveda i kravi gi nemaat dvata faktora i smetaat deka cel svet e vinoven za toa
|
|||
bond....james b
Сениор Регистриран: 10.Ноември.2006 Статус: Офлајн Поени: 850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
доволно бев добар! нема повеке!
|
|||
You live only ONCE!
|
|||
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
ЈОК!
|
|||
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|||
kicaan
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Група Регистриран: 20.Октомври.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 47 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Злото и доброто за разумните суштества и оние кои имаат смисла за заедница, не е во она што го трпат туку во она што го прават,како што нивната доблест и нивната ништожност не е во она сто трпат, туку во она сто го прават .Добрината е непобедива само ако е искрена .
|
|||
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Zosto zlato i zloto slicno mi zvucat ?
|
|||
Внеси реплика | страница <1 1819202122 118> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |