![]() |
|
|
Внеси реплика ![]() |
страница <1234 6> |
Автор | ||
Elena.A. ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Нов член ![]() ![]() Регистриран: 24.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 1 |
![]() |
|
4.Беше Ангел и остана Ангел
|
||
diva
|
||
![]() |
||
despina ![]() Нов член ![]() Регистриран: 24.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 6 |
![]() |
|
Toj ednostavno bese PREKRASEN, a preku nego i site nie. Po odnos na anketata, mislam deka TOJ morase da bide dopren od BOGA za da bide takov kako sto bese, a dali toa znaci deka bil Sin Bozji... ne sum dostojna da procenuvam
|
||
![]() |
||
Dogi ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 19.Април.2005 Статус: Офлајн Поени: 3168 |
![]() |
|
7. Беше обичен човек, скромен, понекогаш и збунет, заради слободата кои некои мислеа дека можат да си ја дозволат. А сега е само спомен во нашите мисли.
кога ќе знам повеќе, т.е. дали е сега нешто друго, ќе го споделам тоа со вас овде. |
||
Јас сум мајстор!
Кликни овде за комуникација со мене (потоа кликнете во полето 'Edit nickname' и впишете го вашето име) |
||
![]() |
||
marco_antony ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
![]() |
|
По мое длабоко уверување Тоше претставува една иницијација на новата современа македондска држава ... На бина му беше толку лесно ... затоа што таа бина беше негова ... многу луѓе се качуваат и слегуваат ... ама тој остана на таа сцена и никогаш нема да слезе ... како иницијација ... потребно е да се исправи интелигенцијата во македонија ... многу долго време е наведната ... веќе грбот ја боли од многу долги години наведнување ... на негирања дека ние не сме способни ... дека не не бивало за ништо ... Тоше само ни ја отвори вратата ... но низ неа треба новите креатори да поминат ... Како музички амбасадор од Македонија ... ги победи сите оние кои македонија сакат да не постои ... Се гледа каде е лулката на демократијата ... се гледа кој народ нема его ... се гледа каде извираат новите вредности ... за жал ќе поминат уште години ... но тоа во бесконечното не значи ништо ... Ти благодариме Тоше ... нека ти е вечна слава ... за век и векови АМИН ... Им посакувам пријатен ден на сите добри луѓе на светот ... ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
keti72 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Октомври.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3353 |
![]() |
|
Bese Bozji Sin i ostana toa...
|
||
Keti72
|
||
![]() |
||
nirvana ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 28.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 15 |
![]() |
|
Beshe CHOVEK i toa GOLEM vo vistinskata smisla na samiot zbor...a sega e samo SEKAVANJE kako i site ostanati smrtnici.
|
||
![]() |
||
becenevem ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2108 |
![]() |
|
Medija, site drugi koj gledaa nesto drugo vo nego bea i uste se.... zaprasajte se samite, odgovorot e vo vas
|
||
![]() |
||
EvAngelos ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Doulos Evangelos Регистриран: 28.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9913 |
![]() |
|
Ако одговорот е во нас, тогаш зошто скоро сите различно одговараат?
![]() |
||
Посветен на изворното христијанство проповедано од Христос и апостолите.
|
||
![]() |
||
Julija ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1706 |
![]() |
|
Тоше е (многу ми е тешко да речам беше, зашто се' уште го чувствувам присутен) човек чија благородност не' допира сите нас... Во едно вакво сурово време кога благородноста и благодарноста се реткост, тоа нему му дава една возвишена димензија...
|
||
![]() |
||
![]() |
||
becenevem ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2108 |
![]() |
|
zatoa zasto ne ste slozni a toa go rekol Vladika od Bagdat. |
||
![]() |
||
EvAngelos ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Doulos Evangelos Регистриран: 28.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9913 |
![]() |
|
Што рекол тој владика од Багдат? Дека не сме сложни или дека одговорот за тоа кој е Тоше е во нас?
![]() Поздрави го владиката ако наминуваш за Багдад
![]() |
||
Посветен на изворното христијанство проповедано од Христос и апостолите.
|
||
![]() |
||
![]() |
|
toa bilo pred 20 godini, a tebe ne moram nisto da ti dokazuvam mada go znam covekot koj licno bil tamo so delegacija
|
||
![]() |
||
marco_antony ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
![]() |
|
Sto se slucuva tuka ... Ne mozeme da kazeme sto bese Tose ... se dodeka ne izlezeme od kazanot ... seuste e mnogu vazno koj kogo fakal za gusa ... Tose e inicijalizacija ... ama Inicijalizacija na sto ... ponovo se vrativme da sme gi rascistele ... valkanite raboti ... Vo Teotichuan ... ima soba za Inicijalizacija .... eden dolg i sirok pat kon piramidata na Mesecinata ... na sredina od toj pat e piramidata na Sonceto ... Onie koi bile inicijalizirani ... odele po patot se do piramidata na Mesecinata ... i prodolzuvale so ritualot ... posle toa se odele kon piramidata na Sonceto ... i prodolzuvale so rituali ... i inicijaliziranite zaminuvale vo druga dimenzija ... od ovaa nasata koja ja znaeme ... gi snemuvalo ... Tajnata na seto toa nekade e ... nekoj ja znae ... ama ne ni ja kazuva ... |
||
![]() |
||
![]() |
||
БАТО38 ![]() Нов член ![]() Регистриран: 17.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 1 |
![]() |
|
bese covek,bese angel ,angel e ,bozji covek no sega e svetec
|
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1234 6> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |