|
МАКЕДОНЕЦОТ против самиот себе |
Внеси реплика | страница <12 |
Автор | ||
PAVLIN
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 08.Јуни.2007 Локација: Saint Helena Статус: Офлајн Поени: 889 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
не се разбравме ....не зборував лично и не знам дали си определен или не туку само зборувам во какви замки се става човекот со самото влегување во некоја партија, посебно во Р МАкедонија ...одвратно нешто..ако изгубат на избори сите ќе горат во пеколот ....страшно..пз
|
||
“Ш‘ЧО НАПРАИВМЕ...“ - Крсте Петков Мисирков“
“ДО ВИСТИНАТА НЕ МОЖЕМЕ ДА СТИГНЕМЕ ПОЛЗЕЈЌИ“ - Владимир Мегре |
||
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ama site se nadevaat deka dozivotno ke ne vladeat. Tuka im e zabludata.
|
||
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Nikoj za toa ne e vinoven. Grujo mislejki deka onoj od Psakja e definitivno skaran so Slatinecot zagriza. Moze i toj ne e kriv. Ekonomijata mu e vo maliot prst no MUTACIJATA ne e ekonomija iako do nea se dovagja so matematika. Taka Slatinecot mu go pushti mutiraniot del na SDSM na Grujo i poleka tivko i stihijno se obiduva da go unishti. No sepak tie se Srpskiot del od Makedonskiot pekol. Nie makedoncite najvazno e da ne bideme sami protiv sebe. No, morame da bideme oprezni na potezite na Gligorovic, Crvenkovic, Buchkovic no i na grchkiot del od pekolit Janis Makradulis i ostanatite...... |
||
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
||
cupeto
Сениор Регистриран: 19.Јуни.2009 Статус: Офлајн Поени: 206 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
nekolku lugje ne ja cinat MKD ,
ne frlajte vina na niv , kriv e narodot , sekogas mnogu zboruva , a nisto ne sproveduva , parata gi vrti site, i toa e toa |
||
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Читам, пречитувам и пак некако не ми се верува. Не го гледав Миленко, не го чув ова што го пишува тука. Не е ли ова токму тоа - Македонецот против самиот себеси. До кога предавници/патриоти???
Никола, јас не сум македонскиот Ќурувија! |
||
KINGDAVID
Сениор Solomon's father Регистриран: 09.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 9420 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ovoj Gerovski e prepoln so ogorcenost protiv vladata i protiv premierot. Vo svoite napisi niednas ne kazal nesto pofalno za vladata. Ako e nepristrasen , sekako moze da kaze i nekoj dobar zbor. Od tuka se gleda za kogo raboti. Koj go sfakja seriozno ovoj covek vi se molam? Samiot se proglasuva za k*ruvija. Smeski. Tocno e deka Makedoncite (ovie sto se zalagaat za dogovor so Grcija na steta na Makedonskoto ime, identitet , jazik, kako Gerovski i ostanatite koi mislat kako nego)se protiv samite sebe, za zal. |
||
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Мене пак воопшто не ми смета што Геровски е огорчен на владата и премиерот, туку што е огорчен кон МАКЕДОНСКОТО, кон народот, кон името, државата... и тоа не пропушта прилика а да не го покаже!
Џабе везе во написот: јас не сум ваков, јас не сум онаков па си придава и толкава политичка важност, да си ласка дека некој би жртвувал фамилија и се заради неговиот (политички) безвреден живот. “По делата ќе го познаеш“... а колумните и плуканиците од неговата уста сеуште стојат некаде напишани како сведоштво. |
||
KINGDAVID
Сениор Solomon's father Регистриран: 09.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 9420 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Se slozuvam so tvojot post. Tolku da se nemalo samosvest i samopocit. Mi teknuva na edna izreka na TITO, koga Stalin i se zakanuval na Jugoslavija, nesto slicno kako Grcija denes sto ni pravi na Makedonija: TITO togas vo svojot procuen govor pred celata Jugoslovenska javnost rekol edna recenica:Niedna zemja, ma kolku i da e mala ne smee da molci koga nekoj i udara slakanica! Ako TITO na moknata SSSR mozese da i kaze NE, i nie mozeme na Grcija da i kazeme NE! DOSTA E! Изменето од KINGDAVID - 08.Декември.2009 во 00:52 |
||
Внеси реплика | страница <12 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |