![]() |
|
Дали ке има нова војна во балканот??????? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1234 9> |
Автор | |
Eli ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1968 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Pa ne mi se veruva deka nekoj ke se otkaze taka lesno od ona sto go posakuva..mozebi si ti nastinat,ja ic ne sum..I od svetski istrazuvaci,i politicari,se prognozira nova vojna..i ne me sfakaj pogresno ja najsrekna bi bila da nema vojna..
|
|
![]() |
|
zabegan ![]() Модератор ![]() ![]() Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
а што рекол Нострадамус за балканов?
|
|
размисли пред да напишеш глупост
|
|
![]() |
|
kocko ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 420 |
sigurno rekol nesto,samo ke se znae koga.....ke pomine "situacijata".
|
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
имаше во книгата за него околу Македонија....ама не памтам како дете ја читав ако ви се верува. А за војна....имаат зелен картон од мене.
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
Delicia ![]() Сениор ![]() *dream catcher* Регистриран: 20.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 10984 |
ako prodolzime da ja dovikuvame ,moze i da ima!!
a ako pobedi razumot ,namesto omrazata i provokacijata
nema potreba od vojna,neli
![]() |
|
...It just takes a second to realize how wrong you are, about... everything...
|
|
![]() |
|
Polaris ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Октомври.2007 Локација: Turkey Статус: Офлајн Поени: 1514 |
Vo balkanot dali ke ima nova vojna? Zavisi od Amerika kako ke saka Amerikancite taka ke bide..... Изменето од xxll - 05.Февруари.2008 во 00:01 |
|
![]() |
|
BidiFit ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 12.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 454 |
Треба западот сега да ја покаже мудроста. Па нели ние сме многу години поназад од нив. Нека направат чудо,да се избегне војната!!
|
|
![]() |
|
RUSHKA ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 28.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2837 |
Cuda ne postojat i ne moze da sprecat vojna tie sto ja kreiraat.
|
|
![]() |
|
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
kogo ne mrzi da cita , neka poseti : http://www.uzice.net/kremansko/
|
|
![]() |
|
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
ДА..НАСКОРО!!!
![]() |
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
![]() |
|
bond....james b ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 10.Ноември.2006 Статус: Офлајн Поени: 850 |
jok! nema vekje!
|
|
You live only ONCE!
|
|
![]() |
|
majstorce62 ![]() Сениор ![]() ![]() ... Регистриран: 23.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4251 |
БАЛКАНОТ БЕЗ ВОЈНИ НЕ Е ИНТЕРЕСЕН ЗА ИСТОРИЈАТА. АМА, МИСЛАМ ДЕКА МНОГУ СКОРО БЕА ПОСЛЕДНИВЕ. ЗНАЧИ, ТИПУВАМ НА НЕ
|
|
БИДИ СИ ГОСПОДАР НА СОПСТВЕНИОТ УМ
|
|
![]() |
|
Pustinski-Lav ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 534 |
БАЛКАНОТ БЕЗ ВОЈНИ НЕ Е ИНТЕРЕСЕН ЗА ИСТОРИЈАТА. АМА, МИСЛАМ ДЕКА МНОГУ СКОРО БЕА ПОСЛЕДНИВЕ. ЗНАЧИ, ТИПУВАМ НА НЕ
E arno de, ama kazi im go toa na huliganite od srbija,, sto cudno pleme bea tie samo za nered mislat, se im odi umot da rusat a ne da gradat... ![]() |
|
NEMOZETE DA GO NAUCITE NA DRUGI SO NISTO; MOZE SAMO DA MU POMOGNETE SOZNANIETO DA GO SPOZNAE VO SEBE
|
|
![]() |
|
ZlatniLiljan ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 346 |
За жал ДА
![]() ![]() Podobro ce bide za site nas takvo nesto da ne se sluci.... nikoj nema nisto da dobie, osven steta edni so drugi da napravime! Изменето од ZlatniLiljan - 23.Февруари.2008 во 05:43 |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1234 9> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |