|
Сител тв |
Внеси реплика | страница <1234 15> |
Автор | |
alan ford
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Techno thief Регистриран: 02.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 10782 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ISKRENO...SITEL TV NE POSTOI KAJ MENE DOMA..EDNOSTAVNO JA "IZBRISAV"...NE MOZEV POVEKE DA GLDAM KIC-EMISII...A VESTITE SO LATAS MI BEA KAPAK
|
|
I vrag može citirati Sveto pismo za svoje potrebe.
|
|
Iron Lion Zion
Нов член Регистриран: 26.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 8 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Јас Канал 5 и Телма ги избришав од кај мене
|
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Сител... Да... особено вестите со.. ЛАТАС...
|
|
TafTabiT
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 224 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
lesno bese dodeka bese SDSm na vlast , togas pod nivna kapa bese A1 i Kanal5 , sea koga e VMRO i ima edna televizija koja ja podrzuva sie ste protiv nea
do vcera bese A1 - siptovizija ili Alivizija sea se kao najbolja ....... eeeeee makedonce makedonce ....... Grcive ne rabotat ko bavca a vas vi smeta Sitel |
|
http://www.treklens.com/members/taftabit/
|
|
IQ
Сениор Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne gledam sitel, ne davaat nishto pametno
|
|
MLEKCE
Сениор Регистриран: 05.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 128 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Сител, Канал 5 и Телма.
|
|
bratu
Нов член Регистриран: 09.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 3 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
zdravo..samo eden mal komentar...za nasiot ni predsedatelll...luge be..sto sakame nie...on znae za pogovorkata,sto kaj nas makedoncite e realnost,i zatoa ne go boli uvo.ke pravi sto saka..si vika.ma daj otkacetese,sto ve trkalam..a nie preku direktni javuvanja po televiziite samo kukame...ne taka luge moi...samo na sobir,blokada...da ne moze da dojde vo sobranie..ako nisto drugo,ke go sprecime ber edna den da ne jade i pie na smetka vo sobranieto...mi ja razbirate poentata,se nadevam...pozdrav do site...caos
|
|
bratu
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
so zboris...ne .ne si t....
|
|
bratu
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
maestro13
Сениор Регистриран: 20.Јуни.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 428 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
сител е најкретенска телевизија (не зборам за политичка определеност, туку според програмата составена од кич емисии и квизови кои ги водат ретардирани водители)
|
|
Kroki
Сениор Регистриран: 31.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 169 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Иако многу многу не ги гледам, ама сепак е добро што на некоја друга ТВ, освен на МТВ и' текна дека треба да има вести и на пладне... Сега за сега е Сител првата што го прави тоа.... Хмммм... Денеска баш вртам по програми и видов дека имаат вести, а оној спикерот Огнен (што го водеше Бумбарот), рече дека ќе имало секој работен ден и дека тој ќе ги води стандардно, само нив.... Пак хмммммм....
Ајде, ќе видеме што ќе биде од новоства..... поззззз.... |
|
"Quod me nutrit, me destruit!" - Latin quote
|
|
KAROLIN
Сениор Maкедонско девојче Регистриран: 28.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 201 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
koga , na pladne ke ima vesti na sitel?
|
|
maestro13
Сениор Регистриран: 20.Јуни.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 428 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Огнен од Сител најави дека тие ќе пратат експедиција на месечината, на чело со Латас и Ивона
Бтв, А1 исто до пред година-две имаше вести на пладне, ама кога видоа дека не се исплатат тогаш (најверојатно никој не ги гледа) ги укинаа. Инаку речиси сите тв даваат вести во утринските програми |
|
KAROLIN
Сениор Maкедонско девојче Регистриран: 28.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 201 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ДА баш така, сите имаат утински вести, тоа не е ништо ново
можеби е ТВ на власта и се, али организацихјата на Дневникот воопшто не ми се допаѓа, не знам, али не дека се ВМРОвски вестоите, не викам за тоа, него за самата огранизираност на вестите, прилозите, се е некако без ред некој си а инаше сител даваат најтретокласни американски серии и сите можни шпански теленовели од ПИНК телевизија единствено сега засега добро за мене е една теленовела која редовно ја следам и квизот со Блажевски |
|
Внеси реплика | страница <1234 15> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |