IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Образование
  Активни теми Активни теми RSS - Мерак за учење
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Мерак за учење

Внеси реплика Внеси реплика страница  <123>
Автор
Порака
CaVaLi Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 21.Јануари.2008
Локација: Macedonia
Статус: Офлајн
Поени: 41
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај CaVaLi Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Јануари.2008 во 15:25
imav merak kako ne,kaj profesorkata po angliski vo sredno bev najredoven,mmm...26 g,blondi,merak
Кон врв
Shaxito Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 26.Јуни.2008
Поени: 260
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Shaxito Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Септември.2008 во 03:16
AKo profesorot/kata NE mi se dopadne NE MOZAM DA GO PRATAM CASOT taka da se tOPAm doma SO knigata so saati. Normalno imam omileni profesori/ki I predmeti sto SO MERAK GI sledam za vreme na casot ili doma so merak si prelistuvam.
''Ceni se samiot ako sakas da te cenat i drugite''
Кон врв
seka Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Guardian Angel

Регистриран: 04.Декември.2007
Поени: 4418
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај seka Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Септември.2008 во 09:38
epten sum merak za ucenje <--- ironicno... sega zavisi i od predmetot, na primer informatikata ja sakam i mi lezi, doma nisto ne treba da ucam, ama na primer pravo ili smetkovodstvo лутина... no sepak mora da se nauci, merak imala ili nemala... sama si go odbrav, sama ke ucam, toa nikoj ne moze za mene da go napraviплазење.... a i se sto ucis ne e za drugi nego za tebe... edna vrsta mok
Razumot e skapocen kamen koj najubavo sjae vo ramkite na
skromnosta.
Кон врв
blagorodna Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 16.Декември.2007
Поени: 568
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај blagorodna Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Септември.2008 во 21:35
nemav nikoas merak za skolo, izuciv za kozmeticar ama go rabota so golema ljubov i musteriite mi se zadovolni mnogu,nemojme site da bidime politicari al pa dokturi, neli
Кон врв
BisernA Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 27.Јули.2008
Поени: 4662
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BisernA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Септември.2008 во 21:45
е арно ви текна на темава трепкање

многу ме нервираат дечиштана што учат со мене, и кои би требало да имаат исто ниво на знаење со мене... бла%20бла

како и да е... ич, ама баш ич... не трпам кога некој што не го интересира тоа,... од досада се труди и другите да ги незаинтересира... добро... не викам дека мене сите предмети ми се интересни... ама барем ќутам и летам некаде (љубов)... а не се смеам како будала,... или правам глупости... губитник

мислам, ако не им се учи... и ако мислат да прават такви глупости цел живот,... слободно, никој не им брани... ама барем да не им сметаат на тие што идат на училиште да научат нешто...

да не бидам погрешно сфатена... сите си имаме денови кога не ни се прави некоја работа... ама стварно на живци ми одат... лутина

Изменето од BisernA - 11.Септември.2008 во 21:46
Кон врв
mamamd Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Почесна конзулка

Регистриран: 02.Ноември.2007
Поени: 25679
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamamd Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Септември.2008 во 22:24
...ova se vika merak za ucenje...ovie jadnici molat da odat na ucilishte... kolku ubavo da se procita deka Ministerstvoto za trud sprovelo edna korisna akcija...

Децата-питачи не сакаат да се вратат на улица
Дневниот центар вчера беше полн со деца собрани од улица. Сите изгледаа среќни и задоволни од сместувањето, а голем број од нив првпат се сретнаа со пишување. За нив се грижат негувателки кои ги подучуваат и ги воспитуваат.
Децата во центрите се згрижени од социјални работници, примаат редовна вакцина, се учат на хигиена, како и да пишуваат, цртаат и да учат
...
Кон врв
K7 Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 15.Септември.2008
Поени: 65
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај K7 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Септември.2008 во 22:24
ne znam. jas sum vozdrzan, na sredina. sakal nejkel moras ako sakas visoki ocenki.se imam sooceno so toa pa me gajle dali ima merak za ucenje ili nemam.seedno mi e.

Изменето од K7 - 19.Септември.2008 во 22:25
Кон врв
nikita Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 29.Март.2008
Поени: 1610
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај nikita Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Септември.2008 во 22:44
имав мерак само за географија во 1 и 2 година...а сега за италијански...
Кон врв
Гостин Кликни и види ги опциите
Гостин
Гостин
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Гостин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Септември.2008 во 23:55
pa normalno ako mi se svigase profesorot/kata mi se svigase i predmetot!!!
Кон врв
mileg Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 13.Јули.2008
Поени: 1758
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mileg Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Септември.2008 во 22:16
И јас имам многу мерак за учење.
Кон врв
nikita Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 29.Март.2008
Поени: 1610
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај nikita Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Септември.2008 во 20:58
ako imam strav od profesorkata\profesorot ima da ucam pa kolku i da me mrzi...nema tuka merak,sakas nejkes..tuku moras
Кон врв
29061994 Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 08.Август.2007
Поени: 26
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај 29061994 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Септември.2008 во 10:26
Luge so se zborva vo Tom Soer od Mark Tven aj brzo oti ja nemam pro4itano za denes mi e 26.09.2008.
Aman bidete humani imam samo 14 godini ne mozam da se snajdam me puknaja od u4enje.

Jovanco pomozete pliiiiiiizzzzzzzzzzzzzzz!!!!!!
Кон врв
Keri Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 29.Јули.2008
Поени: 574
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Keri Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Септември.2008 во 05:28
merak mi bese vo sredno jazici da ucam, pa zatoa si se zapisav na filoloski - germanski, pa ke vidime od utre kako ke mi odi...
Кон врв
Martina_3 Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 04.Декември.2008
Поени: 41
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Martina_3 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Декември.2008 во 21:27
kef za ucenje e ekonomija i biznis opstestveni nauki mi odat ali ucenje si e ucenje a sport si e sport najuboto nesto na sveto
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <123>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,125 секунди.