|
Дали да работат отпадите |
Внеси реплика | страница <12 |
Автор | |
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...ova ja vekje go staviv vo onaa zbirkana ...t.e...enciklopedijata ''makedonika',
'...na site gluposti vo nea...sobrani na edno (pogolemo) ...kupche!
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
Zeksi71
Сениор Регистриран: 18.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 2391 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Никако, ја украдоа шахтата кај мене на улица пред десетина години, еден комшија постар човек падна во неа, сега е инвалид. Едно 3-4 коли се искршија на тоа место. Ставија нов поклопец на шахтата и тој го украдоа. А што ако паднеше некое дете. Да не зборам за украдени коли и исечени за продажба во отпад, украдени шини од пругите итн...
За луѓето кои се инволвирани во тој бизнис и како го работеа тоа не заслужуваат ни да ги погледне човек, требаше денес полицијата да ги сокапе од ќутек.
|
|
"Када је неко глуп не можеш му то ни доказати" Душко Радовиќ
|
|
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
со тоа што е прекината работата на отпадите нема да се реши ништо,треба да се казнуваат и едните и другите па ако им годи нека продолжат..во најмала рака,освен несреќите треба да бидеме свесни дека и останатите фабрики треба да живеат... Туку,дослушнав дека откупот ќе продолжи ама отсега на трансакциона сметка...Значи проблемот не бил дали некој ќе скрши рака нога или кичма,кола или точак,проблемот е во црните пари..ете тука лежи зајакот...така да оваа првава одлука е бисер на оваа влада,по онаа со ф-те с-ки со македонските производи...и фискални а-ти.и нивно прилагодување па враќање па штелување па е****ње и дупчење во здрав разум.Тоа ти е Zeksi наш..ништо ,ништо помалку...за повеќе друг ќе допише. |
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
Zeksi71
Сениор Регистриран: 18.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 2391 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Загор не навлегувам во поединости на законите, што, како, зашто, ама за овие наводно собирачи на старо железо и оние кои што го откупуваа, она што го имам јас лично видено, тие би ги испратил у Идризово на по 15 год. минимум.
Тој бизнис е потребно да постои како што постои во цел свет, има повеќе предности, ама со ова ѓупциве што правеа ршум по градов, не фала, тој филм еднаш сме го гледале. Или да се стави под контрола целосна и да им се даде бизнисот на лиценцирани фирми, или другачие не.
|
|
"Када је неко глуп не можеш му то ни доказати" Душко Радовиќ
|
|
Внеси реплика | страница <12 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |