|
Што мислите која е целта на нашето постоење? |
Внеси реплика | страница <1234 25> |
Автор | |
JIMI JIM
Нов член Регистриран: 17.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 5 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
celta e da umreme ali sto pokasno to bolje
|
|
JIMI JIM
|
|
Анжелика
Сениор Регистриран: 22.Мај.2006 Статус: Офлајн Поени: 147 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
живееме за да умреме
|
|
..........
|
|
Alekta
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 30.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 8670 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sakate da kazite deka zivotot nemat smisla????
deka e samo bioloski proces koj se svedvit na ragjanje, zadovoluvanje na instinktite...i jebiga....posle toa....smrt |
|
and you run and you run to catch up with the sun but it's sinking....
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
da da da
kotenje kotenje kotenje prodolzuvanje na vrstata no som kje go svatite kje svatite deka i vo ova neblagodarno poslanije moze zivoto da bide naj naj naj a baska i fun fun fun |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
Alekta
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
prodolzuvanje na koja vrsta????
|
|
|
|
Isis
Сениор CATALYST Регистриран: 19.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 5871 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
и која е целта на котење и котење...за што е потребно продолжување на врстата, ние не сме есенцијални за ништо во универзумот, и без нас се може
значи не може да биде само котењето |
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ma jok
ne sme niso podrugo od zajcite vo avstralija od delfinite vo okeanot ili ebola site tie vrsti imat edna cel koja prirodata citaj prirodata im ja zadade a toa e da se prodolzi vrstata |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
Alekta
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ok....znaci tvojata licnost nema ama bas nikakva vrska so tvojot zivot....ti si samo bioloski organizam
|
|
|
|
Isis
Сениор CATALYST Регистриран: 19.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 5871 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
тогаш на импотентните, неплодните, не им останува ништо друго освен да си го свирнат к*ршумот, пошто нели они не можат да ја реализираат својата цел, и шо има да живеат?!?!
|
|
marco_antony
Сениор Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mislam znachi postojam ... vazi i obrano .... postojam znachi mislam ... !!! celta na naseto postoenje e da mislime ... a moze i nesto da smislime ... |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
vie dve ste trugi
alekta sorry da ne mislite deka imate bekoja bozja zadaca tuka na zemjata hahahhahah samo mislite si a dodeka vie si se zanesuete- drugite uzivaat i znaat kako da go prozivejat zivotot cccccc inpotentni da svirnat k*rsum se pojaki i pojaki misli citam tuka nekoj treba da se cita posle sebesi |
|
|
|
Alekta
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
no comment
znaci ti se imas pomireno so to deka se e zamaranje...da ti se vrtat prashanja vo glavata e zanesuvanje.... ne znam dali zboris za ssebe licno ama ne znam nikoj so ne se zanesuva i ne se zamara i so samo uziva mislam...ako ostanuvas cvrsto na tvoeto mislenje...blaze si ti... |
|
|
|
Alekta
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
a da...ne mislam deka imam bozja zadaca na zemjava
bas mislam deka najvazno e da se pronajdis sebesi so e do nekade vo ovie uslovi i prakticno nevozmozno ama to ne znacit deka ne tre*am da se trudam...mene mnogu raboti so mi se slucuvaat ne mi se jasni...i da...moram da se zamaram.... |
|
|
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
no comment malecka
|
|
|
|
Внеси реплика | страница <1234 25> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |