|
Сите „најголеми“ политичари во Бугарија- |
Внеси реплика | страница <1234> |
Автор | ||
venstar
Сениор Регистриран: 14.Јуни.2006 Локација: Germany Статус: Офлајн Поени: 93 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ами забравих да питам. Не знам защо на мен ми го казваха. Сигурно защото ме брояха и мен за българин брат. Но може да са се объркали. Те не са чели толкова като теб. Знаят само това, което са научили от родители, баби и дядовци. Които сигурно също са били прости хора, че през цялото време на СФРЮ да си мислят, че са българи въпреки официалната пропаганда. Поздрав, Венелин Изменето од venstar - 06.Септември.2007 во 16:01 |
||
Всичко изпитвайте,
дръжте доброто! (1 Сол. 5:21) |
||
Oho Boho
Сениор Tatarin-Dragalevchanin Регистриран: 14.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 336 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Нешто по-оригинално не можа ли да измислиш? Това вече е изхабено. |
||
Boogie
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Модератор Слобода или Смрт Регистриран: 26.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 10652 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Па просто и едноставно можеш само да размислиш и да кажеш како каков се чувствуваш. Државјанин на Бугарија со турко-монголско потекло(еден од наследниците на Аспаруховата хорда) или Државјанин на Бугарија а Македонец (староседелец кој туркомонголската хорда ги поробила) |
||
venstar
Сениор Регистриран: 14.Јуни.2006 Локација: Germany Статус: Офлајн Поени: 93 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Буги,
извинявай, ама вече ставаш досаден с тези изтъркани квалификации, които не виреят по-далече от Скопие. Не знам ти как се чустваш, но аз определено не се чуствам като роб. Поздрав, Венелин |
||
Всичко изпитвайте,
дръжте доброто! (1 Сол. 5:21) |
||
Boogie
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Модератор Слобода или Смрт Регистриран: 26.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 10652 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
НИ јас не се чувствувам како роб Венелин но се чувствувам длабоко навреден кога некој Бугарин кој нема врска што е и како е,едноставно не си ја познава ни сопствената историја а мене ми кажува дека не постојам како Македонец.
Значи неможеш да навредуваш цела една нација со тоа што не го признаваш нејзиното постоење и ти и твојата турко-монголска влада.Видете си прво што сте вие,какви сте,каде сте и др. но и кога ке увидите сето тоа пак Македонското национално прашање е на Македонците а не на некои квази турко-монголски историчари и комуњари. |
||
m__g__
Сениор Регистриран: 22.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 591 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
оплачи се на википедията - английската википедия - цял свет я чете
там пишува The territory which forms today the Republic of Macedonia previously came under a number of different states and former empires. The first recorded state on the territory was the Thraco-Illyrian kingdom of Paionia. FIRST RECORDED STATE - THRACO ILLIRIAN |
||
Boogie
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Не бе таа википедија ми е смешна па посмешна здравје,таму секој некој пишува како што сака.Ке мисли некој дека се заебавам ако почнам да пишувам таму
|
||
m__g__
Сениор Регистриран: 22.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 591 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
смешна - несмешна - цел свет ja чита
па тебе ти е смешно |
||
Boogie
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Цел свет знае што е хумор,и фала богу цел свет има смисла за хумор
|
||
морски
Сениор Регистриран: 24.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 178 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ей Буги не се смей, щото наистина е смешно.
|
||
Boogie
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ПА не викам ја дека не е смешно а кога е смешно ред е да се посмееме
|
||
Baron
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 14.Септември.2006 Статус: Офлајн Поени: 92 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Abe ne prestanuvaat, ti mu kazuvas, toj pak si tera ko svaba tra la la!
Treba eden BAN po internet adresa, za da se fiksa ovoj dosaden problem.
Boogie, the floor is yours
You can polish it!
|
||
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Samo ne mi e jasno zosto voopsto se dozvoluva pisuvanje na celi postovi na stranski jazik?
|
||
ТатаБрада
Сениор Регистриран: 05.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 76 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Зш бе нека кажет шо мислет... и онака само тие ни се гости од друга држава
Стоп за цензурата!!!!
|
||
Внеси реплика | страница <1234> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |