![]() |
|
Etno-Fest |
Внеси реплика ![]() |
страница <1234> |
Автор | |
whoeverest ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Нов член ![]() ![]() Регистриран: 20.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 18 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ќе оди некој со кола да ме однесе ?
|
|
I'm so broke I can't pay attention!
|
|
![]() |
|
Janus ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 07.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 499 |
Vo 17:00 od pred MRTV ke trgne avtobus za nekoi od ucesnicite, za novinari i za vas. Koj saka, neka se najavi, i imate besplaten prevoz i natamu i nazad.
|
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Океј, се пријавувам. Веројатно ќе има доволно светло за моето Fuji
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Sanja84 ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 643 |
Aj ubavo da si pominete
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Dogi ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 19.Април.2005 Статус: Офлајн Поени: 3168 |
имајте супер провод и нормално, ќе очекуваме докази во вид на слики, па може и некои paparazzo слики. невообичаени слики од познатите фаци.
|
|
Јас сум мајстор!
Кликни овде за комуникација со мене (потоа кликнете во полето 'Edit nickname' и впишете го вашето име) |
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
А уствари колку пари е карта ?!
|
|
|
|
![]() |
|
Janus ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 07.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 499 |
Besplatna e.
|
|
![]() |
|
NINA_SK ![]() Сениор ![]() Регистриран: 11.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 601 |
Impresii od etno festot vo Lesok . Nezaboravno uzivanje vo dobrata makedonska pesna vo novo ruvo , poznati interpretatori , organizacija skockana do perfekcija , ljubezni domakini , dobri fotki so eden zbor ludnica . janus uste ednas blagodaram za pokanata .
|
|
![]() |
|
amanito ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 251 |
C c c ke me nema 10 dena i odma neshto se deshava, ne e fer
nego dajte da vidam shto ste fotografirale? |
|
![]() |
|
KoKi ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 18.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 466 |
takodze ![]() ![]() |
|
![]() |
|
vlatko_sk ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 08.Декември.2006 Статус: Офлајн Поени: 126 |
dvata kelnera
![]() |
|
![]() |
|
JANE971 ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Canon-џија Регистриран: 20.Декември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1711 |
e aj ja da im pratam pozdrav na svate i svate. nezaboravni se vase ako se vratis do sledniot vikend ke ja terame prespa pak, so poseben osvrt na ljubojno, brajcino i po tekot na brajcinska ke go fakame pelister. pa do kade stigneme... do vrv, do vrv... do kaj ke mozeme
![]() ![]() ![]() |
|
Born to be alive...
http://on.net.mk/galerija/jane-ljorovski |
|
![]() |
|
Bas mi e drago so vi se svide. Mislam deka po broj na fotografi, ova e eden od najjakite svetski festivali ;-)
|
|
![]() |
|
NINA_SK ![]() Сениор ![]() Регистриран: 11.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 601 |
Da kelnerot bese "zvezda " na denot takva posvetenost i profesionalnost .... sampion . Aj sto site mu bevme svaki i svatovi , ama koga go vidov kako mu se probesi na ramo na eden poljak dodeka ja cekase narackata , kraj , tocka , zakon . Steta sto ne go kadriravme .
![]() ![]() ![]() ![]() A sto se odnesuva do brojot na fotografii mislam deka vo najmala raka napolnivme 20-tina GB . Uste ednas cestitki za prvoto izdanie na Etno festot i navistina da stane svetski brend . Pozdrav Изменето од NINA_SK - 19.Август.2007 во 17:08 |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1234> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |