|
Спомени од вашата свадба... |
Внеси реплика | страница <1234 5> |
Автор | ||
Mr.Trump
Сениор Регистриран: 03.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 106 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
не е свадба ако нема џингарлака
= mixed emotions
|
||
connected
Сениор Регистриран: 17.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 2787 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
tokmu taka. sepak sme si mk, nemoze da sme nesto drugo. |
||
NiNa1
Сениор Love and peace Регистриран: 07.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 13795 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Jas posleden pat na svadba bev kaj tetka mi
|
||
NiNa1
Сениор Love and peace Регистриран: 07.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 13795 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ja citiram temata bidejki ona e taze mazena koga nema ni godina od nejzinata svadba
|
||
Командантица
Сениор Регистриран: 27.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 2129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
како изгледаше или како сакате да изгледа вашата венчавка.
|
||
..Живеам за да умрам..!
|
||
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Мојата венчавка...
Проследена со голема нервоза, во последен момент вџашените родители ме предомислија да не одам облечена во бермуди, па неможев да најдам чевли... Потоа од стрес сите се изразболевме и на венчавката бувтавме како коњи, а од брзаницата некои луѓе неправедно не сме ги поканиле, што подоцна беше проследено со негативни коментари. Друго, тоа време беше време кога се будеше македонштината, и долго време подоцна, гледајќи ја снимката се прашував: нешто ми фали...Подоцна сфатив дека недостасувале и други песни/музика освен македонските. Потоа следеше прашањето: дал ја сторив вистинската работа? Но добро, сепак беше тоа мојата прва венчавка. |
||
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
||
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ne planiram naskoro ama ko ke bide taa rabota ic nema da mu se sekiram kako,shto,kolku i slicno....
za svadba ne se zema kusur |
||
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
||
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Па ајде и некое друго искуство да видиме, а мене ако ми дотекне некој бисер пак ќе напишам.
|
||
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
||
Командантица
Сениор Регистриран: 27.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 2129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
јас за среќа сеуште не „рипнав во тавче“ ај има уште дооостааа време
ама сонувам за венчавка на плажа.. се нaдевам дека мојот “принц на бел коњ„ ке ја исполни ојата најголема желба......колку романтично... |
||
..Живеам за да умрам..!
|
||
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Мојата венчавка ја замислувам...едноставно скромна.....но ....
јас ќе бидам ...највеселата невеста...што до тогаш ја виделе...
....гостите..................
|
||
mrzla
Сениор натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
не сум размислувала многу за тоа......
освен дека не сакам се да биде во фрка и прво ми е битно други работи да си ги дотерам ... па после се друго...... |
||
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Како што повекемина се изјаснија-не сакам зурли тапани. Луге кои не ги ни знам а наводно ми се роднини и кои ги гледам само за свадба и за погреб. Најблиските....а тие се дали десетмина од моја страна.
|
||
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
||
vili2121
Сениор Papa Bear Регистриран: 04.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 5628 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
e toa e ubavo jas imav 200 gosti od moja strana (nemozev poveke da skratam) samo najbliski i da vi kazam pravo ne zalam deka sum gi napil i najal jas si pominav ubavo i sakav toa da go spodelam so tie sto sum gi pokanil |
||
Скапа е мудроста што се плаќа со искуство
|
||
Wonderful_Life
Сениор Амбициозна Бебушка Регистриран: 30.Декември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 7264 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
se slozuvam so vili2121 mada e glupo tpa sto ke vidis na svadba nekoi koi ne gi ni znaes voopsto ali sepak svadba si e svadba i toa se pamti |
||
Gospod gi sozdal zenskite,zasto imal smisla za ubavina, a maskite zasto imal smisla za humor
|
||
Внеси реплика | страница <1234 5> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |